Canon CanoScan LiDE 120 Specifikimet

Lloji

Skaner me shtrat të sheshtë

Skanim i elementeve

CIS

Burimi i dritës

LED 3-ngjyra (RGB)

Rezolucioni optik

2400 x 4800dpi¹

Rezolucioni i zgjedhshëm

25 - 19200 dpi

Ndërfaqja

Hi-Speed USB 2.0

Shkallëzimi i skanimit (ngjyra)

48 bit hyrje -> 48/24 bit dalje

Shkallëzimi i skanimit (gri)

16 bit hyrje -> 8 bit dalje

Madhësia maksimale e dokumentit

A4 / Letter (216 x 297mm)

Butona EZ-Scan

4 butona (PDF, AUTOSKANIM, FOTOKOPJE, DËRGIM)

Shpejtësia e skanimit (ngjyra)

3.7 msek./rresht (300 dpi), 16.7 msek/rresht (4800dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (gri)

3.7 msek./rresht (300 dpi), 5.6 msek/rresht (4800dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (A4, 300dpi, Ngjyra)

Rreth 16 seK¹

Softueri që përfshihet

Scan Utility, Quick Menu, My Image Garden

Furnizimi me energji

Furnizohet nëpërmjet portës USB

Konsumi i energjisë

përafër. 2,5 W (në punë, maksimum)


përafër. 1.5W (gatishmëri)


përafër. 11 mW (Pezulluar)

Përmasat

250 x 370 x 40 mm

Pesha

1,6 kg

Intervali i punës (temperatura)

5 - 35 °C

Intervali i punës (lagështira)

10 - 90 %RH, pa formim kondensimi

Sistemet e shfrytëzimit që mbështeten

Windows 10 / 8.1 / 8 / 7 / Vista SP1 & SP2 / XP SP3 32-bitësh


Mac OS X v10.6.8 ose më i ri

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjithë specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të rregjistruara të ndërmarrjeve përkatëse të tyre.

Shënimi në fund të faqes

¹ Rezolucioni optik është një masë e rezolucionit mostër me harduer maksimal, bazuar në standardin ISO 14473 Kur skanoni në rezolucion të lartë, përmasa e skanimit është e kufizuar.

¹ Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet

¹ Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet

¹ Shpejtësia e skanimit të dokumentit me ngjyra matet me Grafikun A të Provës, Shtojca C e ISO/IEC 24735. Shpejtësia e skanimit tregon kohën e matur ndërmjet shtypjes së butonit të skanimit të drajvërit të skanerit dhe fikjes së ekranit që tregon statusin.. Shpejtësia e skanimit mund të ndryshojë në varësi të konfigurimit të sistemit, ndërfaqes, programit kompjuterik, cilësimeve të modalitetit të skanimit dhe madhësisë së dokumentit, etj.