Canon CanoScan LiDE 100 Specifikimet

Tipi

Skaner Tavoline me Shtrat të Sheshtë

Elementi skanimit

CIS

Burimi i dritës

3-ngjyra (RGB) LED

Rezolucioni optik

2400x4800 dpi ¹

Rezolucioni i zgjedhshëm

25 - 19200 dpi

Interface

USB me shpejtësi të lartë

Gradimi i skanimit (ngjyra)

48 bit hyrje -> 48/24 bit dalje

Gradimi i skanimit (gri)

16 bit hyrje -> 8 bit dalje

DENSITETI OPTIK

Madhësia maksimale e dokumentet

A4 / Letter [216 x 297 mm]

Butona skanimi EZ

4 butona (PDF, COPY, PHOTO, E-MAIL)

Shpejtësia e pri-shikimit

Afërsisht 14 sek ¹

Shpejtësia e skanimit (ngjyra)

5,5 msek./rresht (300 dpi), 16,9 msek/rresht (2400dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (gri)

3,7 msek./rresht (300 dpi), 5,6 msek/rresht (2400dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (bardhë e zi)

3,7 msek./rresht (300 dpi), 5,6 msek/rresht (2400dpi)¹

Shpejtësia e skanimit (A4, 300dpi, ngjyra)

Afërsisht 24 sek ¹

KARAKTERISTIKAT E DRAJVERIT DHE KUTISË SË VEGLAVE

Programi i përfshirë

ScanGear, MP Navigator EX, ArcSoft PhotoStudio

Furnizimi me energji

Furnizohet nëpërmjet portës USB

Konsumi i energjisë

2,5 W maks. (duke punuar)


1,4 W (Gatishmëri)


11 mW (Pezulluar)

Dimensionet

250x370x40 mm

Pesha

Afërsisht 1,6 kg

Temperatura e operimit

5 gradë C deri 35 gradë C

Gama e operimit (lagështira)

10% deri në 90% RH pa formin kondensimi

Kërkesat për sistemin e operimit

Windows Vista™, XP SP2, 2000 Professional SP4 / Internet Explorer 6,0 / CD-ROM drive / Display 1024x768


Mac OS X v.10.3.9, v.10.4,v.10,5 / Safari / CD-ROM drive / monitor 1024x768

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

CanoScan dhe ScanGear janë marka të rregjistruara të Canon Inc.

Microsoft, Windows dhe logoja e Windows janë marka ose marka të regjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjistruara të kompanive të tyre përkatëse.

Shënimi në fund të faqes

¹ Rezolucioni optik është një masë e rezolucionit mostër me harduer maksimal, bazuar në standardin ISO 14473

¹ Koha e parapërpunimit nuk është përfshirë

¹ Colour document scanspeed is measured with ISO/IEC 24712 Newsletter. Scan speed indicates the time measured between pressing the scan button of the scanner driver and the on-screen status display turns off.Scan speed may vary depending on system configuration, interface, software, scan mode settings and document size etc.

¹ Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet

¹ Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet

¹ Shpejtësia më e madhe në USB me shpejtësi të madhe në PC me Windows. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet

¹ Konsumi maksimal kur skanohen ISO/JIS-SCID N2 (printuar në letër të zakonshme A4 me printer inkjet) duke përdorur regjimet e drajverave në dispozicion