Canon CanoScan 8800F Specifikimet

Tipi

Skaner me shtrat të thjeshtë me ngjyra për tavolinë me Njësi përshtatëse për film

Elementi skanimit

Ngjyra CCD 6-linja

Burimi i dritës

LED i bardhë, Reflektiv me FAU

Rezolucioni optik

4800x9600dpi¹

Rezolucioni i zgjedhshëm

25 - 19200dpi

Interface

USB2.0 Hi-Speed

Gradimi i skanimit (ngjyra)

48 bit hyrje -> 48/24 bit dalje

Gradimi i skanimit (gri)

48 bit hyrje -> 16 bit (Vetëm skanim filmi) / 8 bit dalje

DENSITETI OPTIK

Madhësia maksimale e dokumentet

A4 / Letter [216 x 297 mm]

Butona skanimi EZ

7 butona (PDF x 4, COPY, PHOTO/FILM, E-MAIL)

Shpejtësia e pri-shikimit

Afërsisht 3 sek¹²

Shpejtësia e skanimit (ngjyra)

1.0 msek./rresht (300 dpi), 12.1 msec/rresht (4800dpi)

Shpejtësia e skanimit (gri)

1.0 msek./rresht (300 dpi), 12.1 msec/rresht (4800dpi)

Shpejtësia e skanimit (bardhë e zi)

1.0 msek./rresht (300 dpi), 12.1 msec/rresht (4800dpi)

Shpejtësia e skanimit (A4, 300dpi, ngjyra)

Afërsisht 7 sek

LLOJET E FILMAVE

Film Handling

Shirit 35 mm (negativ/pozitiv) /12 kuadre


Faqe (negativ/pozitiv) /4 kuadre


Film me format 120 / maks 6x22 cm (vetëm film fiks)

Karakteristikat e skanimit të filmit

FARE Niveli 3 (Modifikim automatik i filmit & Zgjerim) me Rindërtim ngjyre, korrigjim kokrrizash, korrigjim i dritës së pasme

PROGRAMI I PËRFSHIRË

Furnizimi me energji

Përshtatësi AC

Konsumi i energjisë

18 W maks (punë);


1.5W (gatishmëri)


1.0W (fikur)

Dimensionet

272 x 479 x 100 mm

Pesha

Afërsisht4.2 kg

Temperatura e operimit

10 ºC deri në 35 ºC

Gama e operimit (lagështira)

10% deri në 90% RH (20% deri në 80% RH për skanim filmi), pa formim kondensimi

Kërkesat për sistemin e operimit

Windows 2000/XP/Vista


Mac OS X v 10.2.8~v 10.4¹

Artikujt e përfshirë

Softueri që përfshihet: ScanGear, MP Navigator EX, Solution Menu, OmniPage SE, ArcSoft PhotoStudio, Presto! PageManager (vetëm PC), Adobe Photoshop Elements, SilverFast SE

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

CanoScan dhe ScanGear janë marka të regjistruara të Canon Inc. Microsoft, Windows, dhe logoja e Windows janë marka,

ose marka të regjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjiatruara të kompanive të tyre përkatëse.

Specifikimi CEL 1.0

Shënimi në fund të faqes

¹ Rezolucioni optik është një masë e rezolucionit mostër me harduer maksimal, bazuar në standardin ISO 14473

¹ Shpejtësia më e madhe te USB 2.0 Hi-Speed në Windows PC. Koha e transferimit në kompjuter nuk përfshihet


Koha e parapërpunimit nuk përfshihet

¹ Scan speed indicates the time measured between pressing the scan button of the scanner driver and the on-screen status display turns off. Scan speed may vary depending on system configuration, interface, software, scan mode settings and document size

¹ SilverFast SE është e pajtueshme me Windows 2000/XP/Vista dhe Mac OS X v 10.3~10.4