Canon CanoScan 4400F Specifikimet

Tipi

Skaner Tavoline me Shtart të Shehstë

Elementi skanimit

CCD

Burimi i dritës

Llambë fluoreshente me katodë të ftohtë

Rezolucioni optik

4800x9600dpi

Rezolucioni i zgjedhshëm

25 - 19200dpi¹

Interface

USB2.0 Hi-Speed

Gradimi i skanimit (ngjyra)

48 bit hyrje / 48/24 bit dalje

Gradimi i skanimit (gri)

48 bit hyrje / 16¹/8 bit dalje

Madhësia maksimale e dokumentet

A4 / Letter [216 x 297 mm]

Shpejtësia e pri-shikimit

Afërsisht 5 sek

Shpejtësia e skanimit (ngjyra)

7.7 msek./rresht (2400 dpi), 14.8 msek./rresht (4800dpi)

Shpejtësia e skanimit (gri)

7.7 msek./rresht (2400 dpi), 14.8 msek./rresht (4800dpi)

Shpejtësia e skanimit (bardhë e zi)

7.7 msek./rresht (2400 dpi), 14.8 msek./rresht (4800dpi)

Shpejtësia e skanimit (A4, 300dpi, ngjyra)

7.4 - 74.0 msek/rresht

Llojet e filmave

Fim me ngjyra (negativ, pozitiv)


Film bardh e zi (negativ, pozitiv)

Film Handling

Rrip 35mm (6 kuadro), fletë të montuara (4) ¹

Furnizimi me energji

Përshtatës¹ AC

Konsumi i energjisë

Maks. 17W, Dremitje 4W

Dimensionet

259 x 474 x 83 mm

Pesha

Afërsisht 2.8 kg

Temperatura e operimit

10 ºC deri në 35 ºC

Gama e operimit (lagështira)

10% deri në 90% RH (20% deri në 80% RH për skanim filmi), pa formim kondensimi

Kërkesat për sistemin e operimit

P¹r USB2.0 me shpejtësi të lartë¹: Windows 2000 Pro, XP (Home/Pro/Media Center 2004): CPU: Pentium III, Celeron (566 MHz) ose mëlart, 128MB RAM, 450MB vend i lirë në hard disk, portë USB, CD ROM drive, Ngjyra të larta (16bit), monitor 1,024 x 768


Për USB ¹ (USB1.1 ekuivalent): Windows 98 ², 98SE, 2000 Pro, ME, XP (Home/Pro/Media Center 2004): CPU: Pentium II 300MHz ose më të lartë. 128 MB, 450MB free vend të lirë në hard disk, portë USB, CD ROM drive, Ngjyra të larta (16bit), monitor 1,024 x 768


Për USB2.0 me shpejtësi të lartë¹: Mac OS X v10.2.8 ose më vonë: Procesor G4/G5/Intel PowerPC, 128 MB RAM, portë USB, 32,000 ngjyra monitor 1,024 x 768


për USB ¹ (USB1.1 ekuivalent): Mac OS X v10.2.8 ose më vonë: PowerPC G3/G4/G5, 128 MB RAM, portë USB, 32,000 ngjyra monitor 1,024 x 768

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Klasifikimi i skanimit gradation: Dendësia Optike: 3.3 DMax, Matje e brendëshme e Canon-it

Shpejtësitë e skanimit të matura në regjimin e USB 2.0 me shpejtësi të lartë. Vetëm kohë skanimi, koha e transferimit të të dhënave nuk është përfshirë

CanoScan dhe ScanGear janë marka të rregjistruara të Canon Inc.

Microsoft, Windows dhe logoja e Windows janë marka ose marka të regjistruara të Microsoft Corporation në Shtetet e Bashkuara dhe/ose vendet e tjera.

Të gjitha markat dhe emrat e produkteve janë marka të regjiatruara të kompanive të tyre përkatëse.

Specifikimi CEL 1.0 21042006

Shënimi në fund të faqes

¹ Rezolucioni i rritur është një funksion i drajverit ScanGear CS

¹ Vetëm skanim filmi

¹ Slides must be less than 2mm thick

¹ Tipe përshtatësish AC në varësi të rajonit

¹ Për sisteme PC/Mac porta standarde USB është e mbështetur


² ScanSoft OmniPage SE nuk mbështet Win 98 first edition