Canon imageFORMULA P-215II Specifikimet

TË DHËNA TË PËRGJITHSHME MBI PRODUKTIN

Lloji

Skaner Flete me Energji USB

Njësia e sensorit të skanimit

Sensor linje CMOS CIS 1

Rezolucioni optik

600 dpi

Burimi i dritës

LED RGB

Ana e skanimit

Para / Prapa / Në të dyja anët

Ndërfaqja

USB me shpejtësi të lartë 2.0 & 3.0

Përmasat (GjxThxL)

Sirtari i mbyllur: 285 (Gj) x 95 (Th) x 40 (L)mm


Sirtari i hapur: 285 (Gj) x 257 (Th) x 174 (L)mm

-

Pesha

Rreth


1,0kg

Kërkesat e energjisë

Energjia nga: 0,5A (1,0A në kombinim me kabllon USB të furnizimit me energji)


Energjia nga USB 3,0 bus: 0,9A


Përshtatës opsional AC DC 6V. 0,8A

Konsumi i energjisë

Vetëm kabllo USB: 2,5W (USB 2,0), 4,5W (USB 3,0)


Kabllo USB dhe kabllo USB i furnizimit me energji: 5,0W (USB 2,0), 7,0W (USB 3,0)


Modaliteti i fjetjes: 1,5W, Fikur: 0,1W

Mjedisi i përdorimit

10 – 32,5ºC (50 – 90,5ºF), Lagështira: 25 – 80% RH

Standardet mjedisore

RoHS

SCANNING SPEED (200DPI)

Bardhë e Zi

Me USB 3,0: 15 fnm / 30 inm, me USB 2,0: 12 fnm / 14 inm

Ngjyra

Me USB 3,0: 10 fnm / 20 inm, me USB 2,0: 10 fnm / 10 inm

Rezolucioni output

150 x 150 dpi, 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Metoda output

Bardhë & Zi, Shpërndarje gabimi, Përmirësim i përparuar i tekstit II, Shkallë gri 8 bit: (256 nivele), Ngjyra 24 bit, Njohje automatike e ngjyrave

Cikli i këshilluar ditor i punës

Afërsisht 500 skanime / ditë

Gjerësia

50,8 - 216 mm

Gjatësia

70 - 356 mm

Trashësia

52 - 128g/m² (0,06 - 0,15mm)

Modaliteti i dokumenteve të gjata

Deri në 1.000 mm

Skanim karte

54 x 86 x 1,4mm (Lejohet skanimi i kartës së stampuar)

Ndarja e letrës

Metoda e strehës së ndarjes

Kapaciteti i fletëmbajtësit

20 fletë (64g/m²)

-

Zbulim Automatik i Përmasave të Fletëve, Drejtimi i imazhit, Korrigjimi 3-Dimensional i Ngjyrave, Heqja e Ngjyrës (RGB), Zbulim Automatik i Ngjyrave, Korrigjimi i Hijeve, Përmirësimi i Tekstit, MultiStream, Kurba e Paracaktuar Gamma, Paneli i Skanimit, Skanimi Paraprak, Rrotullimi i Imazhit, Kapërcimi i Faqeve Bosh, Përzgjedhja e Anës së Skanimit të Dokumentit, Cilësimi i Zonës së Skanimit, Orientimi i Tekstit, Skanimi i Vazhdueshëm, Zgjerimi në Skaj, Reduktimi i Moires, Parandalimi i Shfaqes së Anës Tjetër/Heqja e Sfondit, Rregullimi i Kontrastit, Rrëshqitja e Ngjyrës, Lëmimi i Sfondit, Prerja e Hijeve (kalim on/off), Prerje, Korrigjime të përshtatshme për fotografi, Cilësimi Automatik i Rezolucionit

Windows

Drajver ISIS /TWAIN (Windows XP Pro / XP Home / VISTA / 7 / 8 / 10)


CaptureOnTouch


CaptureOnTouch Lite


Nuance PaperPort


Presto! BizCard Reader


Plug-in: Evernote, SharePoint, Google Docs, SugarSync, Dropbox, OneDrive


Kontrolle EMC Captiva Cloud Runtime

Mac

Drajver TWAIN


CaptureOnTouch


CaptureOnTouch Lite


Presto! PageManager


Presto! BizCard Reader


Plug-in: Evernote, SharePoint, Google Docs, SugarSync, Dropbox

-

Streha Ndarëse, Ruli i furnizimit

-

Silex C-6600GB Serveri Skano dhe Printo (shndërron ndërfaqen USB në atë të rrjetit)


Canon Wi-Fi Unit WU10

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Subjekt i ndryshimit pa njoftim paraprak.