Canon Njësia për skanim me shtrat të rrafshët 201 Specifikimet

TË DHËNA TË PËRGJITHSHME MBI PRODUKTIN

Lloji

Opsion Skaneri me Shtratin e Sheshtë Universal A3

Njësia e sensorit të skanimit

Sensor CCD

Rezolucioni optik

600 dpi

Burimi i dritës

LED RGB

Ana e skanimit

Para

Ndërfaqja

USB 2.0 me shpejtësi të lartë

Përmasat (GjxThxL)

Sirtari i mbyllur: 571mm (Gj) x 436 (Th) x 96 (H) mm

Pesha

Rreth 8.5Kg

Kërkesat e energjisë

AC100 - 240 V (50/60Hz)

Konsumi i energjisë

Skanimi 21W ose më pak, Modaliteti i fjetjes 3,1W ose më pak, Energjia e fikur më pak se 0,3W

Mjedisi i përdorimit

10 - 32,5°C (50 - 90,5°F), Lagështira: 20 - 80% RH

Standardet mjedisore

RoHS dhe ENERGY STAR

SCANNING SPEED (200DPI)

Bardhë e Zi

A4: 3.0 sekonda A3: 3.5 sekonda

Ngjyra

A4: 3.5 sekonda A3: 4.5 sekonda

Rezolucioni output

100 x 100dpi, 150 x 150dpi, 200 x 200dpi, 240 x 240dpi, 300 x 300dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600dpi

Metoda output

Bardhë e zi, Shpërndarje gabimi, Përmirësim i përparuar i tekstit II, Gri 8 bit (256 nivele), Ngjyra 24 bit, Njohje automatike e ngjyrave

SPECIFIKIMET E DOKUMENTIT

Gjerësia

Deri në 297,4mm

Gjatësia

Deri në 431,8mm

KARAKTERISTIKAT E VEÇANTA

-

Zbulimi Automatik i Madhësisë së Faqes, Drejtimi i Imazhit, Modaliteti i Eleminimit të Dritës së Mjedisit, Cilësimi i Zonës së Skanimit, Ana e Skanimit, Cilësimi i Rregullimit Automatik të Kontrastit të Rezolucionit.


(Merr funksionin e përpunimit të imazhit nga skanerët e lidhur të serisë DR)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha të dhënat bazohen në metodat standarde të testimit nga Canon përveç ku tregohet ndryshe.

Subjekt i ndryshimit pa njoftim paraprak.