Skanerët A3

Skanerë A3 me shpejtësi të lartë dhe me ADF, si dhe një aksesor opsional të shtratit të sheshtë A3. Idealë për skanimin e librave, regjistrave dhe dokumenteve delikate deri në madhësinë A3.

Aksesori opsional me shtrat të sheshtë A3