XEED 4K6021Z
Specifikimet

Specifikimet

4K

Rezolucion bazë 4K DCI (4096×2160) për projektime me detaje të pabesueshme

AISYS

Komponentë të përmirësuar optikë për projektim të fuqishëm në 4K

Laser

Ndriçim në 6000 lumen me ngjyra, për punë të vazhduar me nivel të ulët mirëmbajtjeje

DisplayPort

Videoprojektim i shtruar dhe i përpiktë

HDBaseT

Transmetoni figurë në HD, audio dhe sinjale komandimi në distanca të gjata

Wi-Fi

Përdorni aplikacionin "Canon Service Tool" për komandim

Crestron

Kompatibil me "Crestron RoomView"

Garanci 5-vjeçare*

Zbatohen kushtet e përgjithshme

Shikoni të gjitha

Specifikimet në detaje

Panel

Tipi

Ekran reflektiv LCOS, TFT Active Matrix

Madhësia dhe Numri

0,74” diagonal, 3 panele

Raporti i Pamjes

afro 17:9

Rezolucioni Bazë

4096 x 2160 (4K), 8.847.360 pikselë

OPTIKA

Tipi i burimit të dritës

Dioda me laser blu dhe fosfor i verdhë

Numri i Lentës F dhe Gjatësia e Fokusit

F2.1 - F2.4; f=22,7 - 39,8mm (lente 4K)

Zmadhimi dhe Kontrolli

1,76x e motorizuar (lente 4K)

Kontrolli i fokusit

E motorizuar

Vendosja e Lentës

Tipi i grykës

Zhvendosja e Lentës

Vertikal: +/-73%*

Horizontal: +/-11%*

IMAZH DHE AUDIO

Ndriçimi i ngjyrave

6000 lumenë**

Ndriçimi i ngjyrës në modalitetin e qetë 1 dhe 2

3600 / 2400 lumenë**

Uniformiteti i Shkëlqimit

80% ose më shumë (kur përdoret lentja 4K)

Raporti origjinal i kontrastit

4000:1 (kur diafragma me iris caktohet pranë 9)

Raporti dinamik i kontrastit

22,000:1 (kur diafragma me iris caktohet pranë 9)

Mbulesa e Distancës së Projektimit

0,45m - 86,0m (në varësi të lentes)

Madhësia e ekranit

40” - 600” (86 x 54cm - 1292 x 808cm në varësi të lentes)

Distanca për 100 in

2,0-5,3 m (objektiv 4K)

Raport Projeksioni

1,34:1 - 2,35:1 (lente 4K)

Zmadhimi Dixhital

1,76-fish (objektiv 4K)

Sfera e Korrigjimit të Keystone

Vertikal dhe horizontal: +/-20°

Hyrja e imazhit dixhital

640x480, 720x480, 720x576, 800x600, 1280x720, 1024x768, 1366x768, 1440x900, 1280x1024, 1920x1080, 2048x1080, 2560x1080, 1920x1200, 2048x1200, 2560x1440, 2560x1600, 3840x2160, 4096x2160

DisplayPort 1x2

1280×480, 3840×2160, 4096×2160

Hyrja HDBaseT

E barasvlershme me hyrjen e imazhit dixhital

Komunikimi në rrjet

HDBaseT (100BASE-TX)

Altoparlant i Integruar

Nuk përfshihet

PORTAT DHE LIDHESIT

Hyrja e imazhit dixhital

HDMI x 2

Hyrja e imazhit dixhital

DP x 2

Hyrja e Videos dhe Audios Dixhitale

HDMI, DP dhe HDBaseT

Hyrja HDBaseT

RJ-45 (HDBaseT), sinjali i imazhit, audios dhe kontrollit dhe rrjeti

Audio Input

Mini-fisha 3,5mm stereo

DC 12 v (maks. 0,35 A)

Minifisha 3,5 mm

Telekomandë me kabllo

Minifisha 3,5 mm

Porta USB

USB tipi A (përditësimi i firmuerit)

Porta e Shërbimit / Kontrolli i Projektorit

Mini D-Sub me 9 kunja / RS-232

Porta e Rrjetit

Hyrja RJ-45 HDBaseT (100BASE-TX)

Standardi i transmetimit Wi-Fi

IEEE 802.11b / g / n

Distanca e transmetimit W-Fi

Deri në 25m (pa intereferencë vale elektrike / pamje e qartë në pikën e aksesit)

Enkriptimi Wi-Fi

I hapur / WEP / WPA-PSK TKIP / WPA-PSK AES / WPA2-PSK TKIP / WPA2-PSK AES

Metodat e lidhjes të Wi-Fi

Metoda e infrastrukturës
Metodë PjAP (Projector Access Point)

Certifikimi i Wi-Fi dhe WPS

e marrë. Metodë me shtypje butoni (PBC) & Metodë me kodin PIN (PIN)

MEKANIZMAT

Mekanizmi i ngritjes

Katër këmbë rrotulluese, gjatësi e zgjatimit 14,6 mm.
Këndi maksimal i ngritjes +/-1,8°

VLERËSIMET

Dimensionet (Gj x Th x L)

480mm x 196mm x 545mm (pa lente)

Pesha

19 kg (pa objektiv)

Burimi i Energjisë

100V - 240V AC, 50/60Hz

Konsumi i energjisë

Normal: 625 W
Në gatishmëri: 0,25-1,6W (në varësi të parametrave të rrjetit dhe të HDBaseT)

Përhapja e nxehtësisë

2131 BTU/orë

Jetëgjatësia e burimit të dritës

20 000 / 40 000 orë

Niveli i zhurmës (modaliteti normal/i qetë)

38/33/29 dB

Mjedisi i përdorimit

0°C deri në +45°C (20%RH (lagështia relative) - 85%RH)

Mjedisi i Ruajtjes

-20°C deri në +60°C

Garancia

5 vjet (12 000 orë)

Të gjitha të dhënat mbështeten në metodat e testimit standard të Canon me përjashtim ku tregohet ndryshe

Mund të ndryshohet pa paralajmërim.

* Kur përdorni lenten RS-SL07RST 4K, në modalitetin normal. Në modalitetin e zgjeruar, (rendimenti optik nuk garantohet) V: +/-104%, H: +/-25%.

Zhvendosja maksimale e lentes në të dyja drejtimet nuk është e mundur.

** Kur modaliteti i figurës caktohet në prezantim / objektiv RS-SL07RST 4K

Skema e konfirmimit të funksionimit të transmetuesit "HDBaseT"

Kërkohet një transmetues si dhe një marrës për të krijuar një sistem HDBaseT. Zakonisht, HDBaseT përfshin një marrës dhe një transmetues të jashtëm, dhe nëse këto pajisje janë prodhuar nga i njëjti prodhues, rendimenti i tyre është zakonisht i garantuar. Megjithatë, duke qenë se projektori ka një marrës të integruar, marrësi dhe transmetuesi i përdorur do të jenë të prodhuar nga prodhues të ndryshëm. Për këtë arsye, në listën më poshtë, konfirmoni që transmetuesi që po përdorni funksionon me projektorin para përdorimit. (Canon nuk ofron garanci për funksionimet)

Prodhuesi Emri i modelit Imazhi Audio LAN Serial
Crestron DM-TX-4K-202C Po (i pajtueshëm me 4K) Po Po Jo
DM-TX-401C Po Po Po Jo
AMX AVB-TX-MULTI-DXLINK Po*1 Po Po Jo
Kramer TP-780Txr Po (i pajtueshëm me 4K) Po Po Po
TP-582T Po (i pajtueshëm me 4K)*1*2 Po Po Po
Extron*3 XTP T USW 103 4K Po (i pajtueshëm me 4K) Po Po Jo
Gefen GEF-HDCAT5-ELRPOL Po (i pajtueshëm me 4K)*1*2 Po Po*4 Jo
Atlona AT-HDTX-RSNET Po (i pajtueshëm me 4K)*1*2 PoPo -
CYP PU-507-KIT Po (i pajtueshëm me 4K)*1*2 Po Po Po

* Po: disponueshëm, Jo: i pa disponueshëm, -: Nuk ka funksion në Tx
I pajtueshëm me 4K: i pajtueshëm me sinjale 4096×2160 dhe sinjale 3840×2160
* 1: Kur lidhen disa pajisje hyrëse, figura mund të mos shfaqet saktë
* 2: Kur lidhen disa pajisje hyrëse, figura mund të mos shfaqet me rezolucionin e pritur
* 3: Nevojitet caktimi në "Aktiv" i "Extron XTP"
* 4: Cilësimet e ndezjes pasive duhen caktuar në "Normale".