XEED 4K6021Z

Projektori më i vogël dhe më peshëlehtë me laser, me rezolucion bazë 4K dhe ndriçim prej 6000 lumenësh, mundësi lidhjeje me fole ekrani për riprodhim niveli të lartë të hapësirës së ngjyrave.

Kërkoni informacione

Hero Image

I lehtë, i shndritshëm dhe i qëndrueshëm: cilësia optimale në projeksion 4K me laser

Kompakt dhe i lehtë, ky projektor laseri në 4K me fole ekrani ofron cilësi të pakrahasueshme figure plus një zgjedhje prej shtatë objektivash të këmbyeshëm. Një gamë e gjerë funksionesh së bashku me burimin e dritës laser garantojnë qëndrueshmëri 24/7, pa nevojë mirëmbajtjeje.

Shikoni specifikimet e plota

Fleta e shitjeve

Llogaritja e distancës së ekranit / të dhënat CAD

Mjeti i shërbimit të Canon

Specification Intro Image

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

4K

Rezolucion bazë 4K DCI (4096×2160) për projektime me detaje të pabesueshme

AISYS

Komponentë të përmirësuar optikë për projektim të fuqishëm në 4K

Laser

Ndriçim në 6000 lumen me ngjyra, për punë të vazhduar me nivel të ulët mirëmbajtjeje

DisplayPort

Videoprojektim i shtruar dhe i përpiktë

HDBaseT

Transmetoni figurë në HD, audio dhe sinjale komandimi në distanca të gjata

Wi-Fi

Përdorni aplikacionin "Canon Service Tool" për komandim

Crestron

Kompatibil me "Crestron RoomView"

Garanci 5-vjeçare*

Zbatohen kushtet e përgjithshme

Shikoni specifikimet e plota

SPEC Intro Right

Aksesorët

WITB

Çfarë ka në kuti

Canon XEED 4K6021Z

Telekomanda RS-RC07

2 bateri alkaline AAA

Kablloja elektrike AC

Fleta e garancisë

Lidhjet përkatëse