Canon DreamLabo 5000 Specifikimet

SPECIFIKIMET E PRINTERIT

Teknologjia e Printimit

Inkjet me tekonologji FINE të kokës të printimit

Input imazhi

RGB (sRGB/AdobeRGB)

Rezolucioni i printimit

2400 x 1200 dpi

Përmasa e printimit

89 x 89 mm - 635 x 305 mm

Shpejtësia e printimit (rreth)

A4 (210 x 297 mm) dy anë: 1000 faqe në orë ¹


A4 (210mm x 297mm) një anë: 1140 faqe në orë ¹


635 x 305 mm (25 x 12") një anë: 380 faqe në orë ¹


457 x 305 mm (18 x 12") një anë: 525 faqe në orë ¹


102 x 152mm (4 x 6") një anë: 2330 faqe në orë ¹

SISTEMI I BOJËS

Bojëra

Shtatë ngjyra:


E zezë, cianike, magenta, e verdhë, foto cianike, foto magenta, gri

Lloji

Bojëra me bazë pigmenti

KAPJA E LETRËS

Tipet e mbështetura të letrës

Tip me shkëlqim (një anë) 275 gsm


Tip me shkëlqim (dy anë) 250 gsm


Tip satin (dy anë) 165 gsm


Tip me lustër (një anë) 200 gsm


Tip me lustër (një anë) 266 gsm


Tip me lustër (dy anë) 230 gsm


Tip i mëndafshtë (një anë) 185 gsm


Tip i mëndafshtë metalik (një anë) 198 gsm

Furnizimi i letrës

Dy rrotulla të ngarkueshme si standard


Katër rrotulla të ngarkueshme me vend opsional letre

Radhitës letrash

Përmasë e madhe 10 kosha


Përmasë e vogël 10 kosha

PËRMASAT DHE PESHA

Përmasat (Gj x Th x L)

3630 x 1600 x 1540 mm


4325 x 1600 x 1540 mm (me vend opsional letrash)

Pesha

Maks. 2640 kg ¹


Maks. 2900 kg (me vend opsional letrash) ¹

INFORMACIONET E PUNIMIT

Mjediset e punimit

Temperatura: 15 - 27 °C


Lagështia: 30 - 70 %

Nevojat për energji

Tre faza 380/400/415V 30A 50Hz x 2


Një fazë 220-240V 30A 50Hz x 1

Konsumi i energjisë

Printim: Rreth 5500 Wh


Fikur: Rreth 50 Wh

Niveli i zhurmës

70 db(A)

Hapësira e kërkuar (Gje x The x La)

6292 x 3829 x 2090 mm


6987 x 3829 x 2090 mm (me vend opsional letrash)

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet përfundimtare mund të ndryshohen pa paralajmërim.

Shiko broshurën për informacionet e plota të ndihmës për letrën.

Produkti është vetëm për qëllime printimi. Për prodhim të albumit të fotografive,do të ishte i nevojshëm një proces i lidhjes të librit me pajisje ekstra.

Të gjitha specifikimet përfundimtare mund të ndryshohen pa paralajmërim.

Shiko broshurën për informacionet e plota të ndihmës për letrën.

Produkti është vetëm për qëllime printimi. Për prodhim të albumit të fotografive,do të ishte i nevojshëm një proces i lidhjes të librit me pajisje ekstra.

Shënimi në fund të faqes

¹ Vlerat e produktivitetit maten duke përdorur metodën e matjes të Canon.

¹ Peshat maksimale përfshijnë: 7 kuti boje, 7 koka printimi, 2 ose 4 rrotulla letra, anën e pasme të printerit, një kokë fije, një fjongo boje, bojë e mbetur, ujë lagështimi dhe ftohës. Pllakat e dyshemesë nuk janë përfshirë.

¹ Vlerat e produktivitetit maten duke përdorur metodën e matjes të Canon.

¹ Peshat maksimale përfshijnë: 7 kuti boje, 7 koka printimi, 2 ose 4 rrotulla letra, anën e pasme të printerit, një kokë fije, një fjongo boje, bojë e mbetur, ujë lagështimi dhe ftohës. Pllakat e dyshemesë nuk janë përfshirë.