Canon DreamLabo 5000

DreamLabo 5000

Printeri i parë i prodhimit injket i Canon ofron një alternativë të re për teknologjinë tradicionale argjend halide, duke ofruar një gamë të gjerë fotosh premium.

DreamLabo 5000 detail image

Përfitimet

  • Teknologjia FINE e kokës të printimit siguron kalim të saktë, me shpejtësi të lartë të bojës
  • Gamë e gjerë ngjyrash dhe gradacione më të ëmbla me shtatë bojëra me bazë pigmenti
  • Printime të shpejta, me një kalim falë shtatë kokave të printimit të fiksuara me gjerësi të plotë
  • Printim automatik në dy anë perfekt për të printuar libra fotografish cilësorë
  • Mirëmbajtje e lehtë me karikatorin e letrës dyshe dhe bojërat e ndërrueshme gjatë printimit

Veçoritë e detajuara

Hidh një vështrim më të detajuar mbi Canon DreamLabo 5000

Duke ripërcaktuar tregun e prodhimit të fotografive


DreamLabo 5000 është caktuar të revolucionojë tregun e printimit të fotografive duke përdorur teknologjinë e njohur inkjet të Canon për printimin e fotografive në shkallën e prodhimit. Me nivelet më të larta të printimit të precizonit me shpejtësi mahnitëse dhe pa lëndë kimike të dëmshme ai siguron një alternativë superiore për teknologjinë tradicionale argjend halide.

Cilësi me shpejtësi


Teknologjia unike FINE e printimit të Canon përdor një numër të madh grykash mikrosokopik që nxjerrin bojë saktësisht në median e printimit me shpejtësi të lartë. Kombinuar me printim të shpejtë me një kalim duke përdorur gjashtë koka printimi në rresht të fiksuar ai ripërkufizon mundësitë e printimit të shpejtë të fotografive me detaje mahnitëse.

Printime me ngjyra dhe mono


Sistemi me 7 bojëra përveç CMYK standarde përfshin gjithashtu bojëra foto cianike, foto magenta dhe gri për të prodhuar gamë më të gjerë ngjyrash dhe me më shumë kontroll të saktë ngjyrash. Bojërat me bazë pigmenti japin foto me gradacione të ëmbla, ngjyra të besueshme dhe tone lëkure natyrale. Me shtimin e bojës gri printimet bardhë e zi duken më natyrale.

Trajtimi i letrës


Karikatori me letër dyshe kur rrotullohet njëra, tjetra futet automatikisht, kështu punët nuk ndërpriten dhe vazhdon të ruhet produktiviteti. Një vend opsional letrash lejon edhe për 2 rrotulla të tjera letrash. Një prerës automatik dysh siguron që fotografitë të mbarohen në perfeksion dhe sistemi dysh i radhitjes lejon që daljet të renditen sipas porosisë të punës ose përmasës të letrës.

Produktiviteti dhe theksimi i imazhit


Kokat e printimit në rresht të fiksuar mundësojnë që printimet të bëhen në një kalim të vetëm duke mundësuar fotografi 10x15cm me 40 printime në minutë. DreamLabo 5000 ofron printim automatik në dy anë me shpejtësi deri në 1000 faqe A4 në dy anë për orë. Sistemi opsional Digital Photo Image Enhancement System merret automatikisht me imperfeksionet e tilla si syri i kuq dhe rrëzimi i ngjyrave.

Mirëmbajtje e lehtë


Kutitë e bojërave dyshe mundësojnë që të ndërrohet boja e ngjyrës që ka mbaruar pa ndërprerë punën e printimit. Mirëmbajtja e thjeshtë periodike mund të ndërmerret nga operatorët, duke e mbajtur pajisjen në punë muaj pas muaji dhe pa lëndë kimike të dëmshme ose erëra irrituese.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon DreamLabo 5000, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Superb photolab-quality print head

Kokë e printimit të shkëlqyer me cilësi të laboratorit fotografik

7-inks

Shtatë bojëra me bazë pigmenti

High resolution photo printing

Printim i fotografive me rezolucion të lartë

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

Broshura

Turne Produkti

Shikoni videon e DreamLabo 5000 që tregon veçoritë kyçe dhe dobitë.