varioPrint iX3200
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Printing Technology

Bojë, sipas kërkesës, piezoelektrik

bojë

Bojëra ekskluzive polimeri me bazë uji me pigment

Madhësia e pikave

E ndryshueshme, me shumë nivele

Shpejtësia e printimit

varioPrint iX3200:
320 imazhe në A4 në minutë
4560 SRA3 4/4 në orë
4170 B3 4/4 në orë
varioPrint iX2100:
210 imazhe në A4 në minutë
3210 SRA3 4/4 në orë
2910 B3 4/4 në orë

Cikli i punës

varioPRINT iX3200: 1,000,000 – 10,000,000 A4 shtypje/muaj
varioPRINT iX2100: 1,000,000 – 7,000,000 A4 shtypje/muaj

Rezolucioni i printimit

1200×1200 dpi

Letra

Pesha e Letrës

Pa veshje: 60 - 350 gsm
Me veshje: 90 - 350 gsm

Trashësia e letrës

70 – 400 mikronë

Baza

Letra me veshje dhe pa veshje duke përfshirë specialitetet

Konfigurim standard

1 Modul për futjen e letrës (PIM Flex XL)
1 stivosës me kapacitet të lartë

Madhësia e Letrës

203 x 208 mm - 356 x 508 mm

Zona maksimale e printimit

337 x 504 mm

Kapaciteti i letrës

4500 fletë (80 gsm) me një PIM
9000 fletë (80 gsm) me dy PIM
13 500 fletë (80 gsm) me tre PIM
23 400 fletë A4 (80 gsm) me tre PIM dhe sirtarë dyshë letre

Modul për futjen e letrës Flex XL

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1650 fletë (80 gsm)

Kapaciteti standard i letrës

4500 fletë

Madhësia e Letrës

Sirtarët 1 dhe 2: 203 x 203 mm - 488 x 320 mm
Sirtarët 3 dhe 4: 203 x 208 mm - 350 x 508 mm

Përmasat (Gj x Th x L)

922 x 1150 x 716 mm

Pesha

240 kg

Stivues me Kapacitet të Lartë

Stivat

2 x 3,000 fletë (80gsm) për stivues

Përmasat (Gj x Th x L)

899 x 745 x 1040 mm
899 x 1250 x 1040 mm me sirtarin stivues të nxjerrë

Pesha

Bosh 120 kg, plot 300 kg

Kontrollues PRISMAsync

Network Connectivity

E jashtme: 1 x 10 Gbit Ethernet; E brendshme: 2 x 1 Gbit (10/100/1000 Base-T), TCP/IP (LPR /LPD, 9100 Socket), Static IP / Auto-IP (DHCP), IPv4, IPv6 (vetëm në modalitetin Printim dokumentesh)

Gjuhët e përshkrimit të faqes

PDF 1.7 (Niveli shtesë 3), PDF-X (mbështetje për APPE 5.6 RIP), PDF/VT (Niveli 1), Postscript, PPML 2.2, IPDS (APPE 5.7), SRA PCL6

Dorëzimi i punës

lpr, Hotfolders nëpërmjet WebDAV, Socket (transmetim), JDF/JMF, IPP 2.0, në largësi PDF drejtues

Protokollet

SNMP v1, SNMP v3, Host Resources MIB, MIB II, Printer MIB, Job Monitoring MIB, Job Management MIB (pjesërisht), IEEE 802.1x

Spot Color Libraries

PANTONE+ Solid (me veshje dhe pa veshje), PANTONE GOE (me veshje dhe pa veshje), HKS (K,N), HKS (K,N) 3000+, PANTONE+ Solid 336 New (me veshje dhe pa veshje)

Kërkesat e lidhjes

Siguresa e lidhjes

230/400 VAC, 100A; 100-240 VAC, 13-20A; 100-240 VAC, 13-20A; 200-240 VAC, 13-20A; 100-240 VAC, 13-20A

Ajër i kompresuar

8-12 bar, i thatë dhe pa vaj

Ujë

Sistemi i ujit të kundërt osmozë

Mjedisi

Temperatura

Gama optimale 20–26 °C

Lagështia

Diapazoni optimal 40-60%

Të dhëna fizike

Gjatësia x Gjerësia x Lartësia

8.800 × 2.750 x 2.300 mm

Pesha

Afro 8000 kg

Opsionet

Sirtarë letre

Moduli i dytë dhe i tretë për futjen e letrës
Sirtarë letre dyshë

Stivues me Kapacitet të Lartë

Sitvosësi i dytë me kapacitet të lartë

Finiturë e brendshme

Ndërfaqe DFD
Ndërfaqe SFD

PRISMAsync

DPlink
DocBox
PRISMAlytics Dashboard
PRISMAsync Simulator
PRISMAprofiler

Certifikimi rregullator

Deklarata e konformitetit

Deklarohet se printeri përputhet me direktivat e mëposhtme të BE-së:
2014/35/BE (Direktiva për tensionin e ulët)
2014/30/BE (Direktiva për përputhjen elektromagnetike)
2011/65/BE (Direktiva për kufizimin e përdorimit të disa substancave të rrezikshme).
Printeri përmban një lexues dyanësh me vetëmbushje që deklarohet se pajtohet me direktivën 2014/53/BE (Direktiva e radiopajisjeve)

Siguri

IEC/EN/UL/CSA 62368-1:2014
Markat: CE, TÜV-GS, C-UL-US, RCM

Radio

EN 62479, EN301-489-1, EN301 489-3, EN302 291-2

EMC

EN 55011:2016, EN55035:2017
Markat: CE, UKCA, FCC, ICES, VCCI, RCM, CETECOM

Mjedisi

EN/IEC 63000:2018
Markat: CE/UKCA/WEEE
Pajtohet me rregulloren REACH

*Të dhënat fizike jepen për një konfigurim standard që përfshin një modul për futjen e letrës dhe një stivues kapaciteti të lartë