varioPRINT 6180 TITAN
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Teknologjia

Imaging technology

Teknologji Gemini për printim dyanësh në çast, teknologji Advanced Active Registration, qark logjik për letër

Rezolucioni i motorit

LED, 600 x 1200 dpi, 85/106/125/141/180 lpi

Shpejtësia e printimit

182 printime A4 printime në minutë
97 printime A3 në minutë

Licencat e përkohshme të shpejtësisë

Licencat e shpejtësisë së përkohshme japin fleksibilitet me një përmirësim shpejtësie për një periudhe kohe të kufizuar

Vëllimi i rekomanduar i printimit mujor ( A4)

300.000 – 2.500.000 (imazhe A4)

General

Përdorimi i përdoruesit

Ekran 15 inç intuitiv me prekje me ngjyra me rezolucion të lartë

Mjedisi

Konsumi i energjisë

Metoda e gatishmërisë: 0,9 KW
Metoda e printimit: 4,0 KW

Mbrojtësja e printimit

Informacionet bazë

Element pas kombinuesi për serinë varioPRINT 6000 MICR1 TITAN dhe opsional për varioPRINT 6000 TP TITAN

Trajtimi i letrës

Futja e letrës (Standarde)

Modul letre me 4 sirtarë letrash (2 x 1700 fletë + 2 x 600 fletë)

Opsionet

Modul i dytë dhe i tretë letre

Kapaciteti maksimal i letrës

24.000 fletë A4 nga 4 sirtarë letre standardë dhe 8 opsionalë (80 media gsm)
Opsion sirtari letre dysh për të rritur kapacitetin e futjes së letrës A4

Pesha e Letrës

45 - 50 gsm me modul opsional të lehtë mediash
50 - 300 gsm për media të rekomanduar nga Canon
60 - 200 gsm për media të tjera
Media e veshur: 120 - 200 gsm: standard, 80-120 gsm / 200 - 250 gsm: (vetëm në media të aprovuara)

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 350 x 500 mm; Statement (178 x 252 mm)

Moduli standard i letrës

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1,700 fletë (80 gsm)

Kapaciteti standard i letrës

4,600 fletë

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 488 x 320 mm;
178 x 252 mm*

Moduli opsional i letrës

Përshkrimi

Dy module shtesë letre mund të përfshihen së bashku me modulin standard të letrës

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 2 x 1700 fletë (80 gsm) për modul letre

Kapaciteti maksimal i letrës

16.000 fletë (shumë prej 2 modulesh letre me sirtar letre dysh)

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 488 x 320 mm; Statement (178 x 252 mm)*

Moduli elastik i letrës

Përshkrimi

Modul fleksibël për vendosje letre që mund të marrë edhe madhësi letre 350x500 mm. Mund të përdoret si modul letre standard (si moduli i parë pas motorit)

Sirtarë letre

2 x 600 fletë, 1 x 1650 fletë (80 gsm) për modul letre

Madhësitë e letrës

Sirtarët e sipërm: 203 x 203 mm (LEF) - 488 x 320 mm; Statement (178 x 252 mm)
2 sirtarë të mëdhenj: 203x208 mm (LEF) - 500 x 350 mm (SEF)

Madhësia maksimale e letrës

350 x 500 mm SEF vetëm në sirtarët e modulit të letrës Flex (sirtarë të mëdhenj)

Madhësia minimale e letrës

Sirtarë normalë: njëlloj si moduli i letrës standarde; Sirtarët e modulit të letrës Flex 208 x 203 mm

Aksesori i stivosjes me kapacitet të lartë-H1

Përshkrimi

Mund të shtohen deri në tre stivues me kapacitet të lartë

Stivat

2 x 3,000 fletë (80 gsm) për stivues

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 350 x 500 mm; opsional 178 x (203 - 320 mm)

Kapaciteti maksimal i letrës

18.000 fletë (3 stivues)

Karakteristikat

Printim veshësh

Përfunduesi opsional

Përshkrimi

Seleksionues dhe stivues opsional në kombinim me stivues të kapacitetit të lartë

Kapaciteti i daljes

4.000 fletë (80 gsm, A4)

Kapaciteti i Kapëses

100 fletë (80 gsm)

Madhësitë e letrës

208 x 275 mm - 220 x 306 mm

Kapja

Kapja në cep, kapja nga të dyja anët

Pozicionet e kapjes

Portret, Tablo, Libër

Karakteristikat

Opsional: 50 fishekë kapësesh dhe kapëse (I përshtatshëm sidomos për prodhimin e hollë të dokumenteve)

Kontrolluesi

Përshkrimi

Kontrollor PRISMAsync; Tipi: C53 iBase

Ndërfaqja

10/100/1000 MB, 2 porta rrjeti Ethernet 1GB

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

APPE (Adobe® PDF Print Engine)
• Adobe® PostScript® 3TM/ streaming PostScript®
• PPML/GA Level 1
• PPML versionet 1.5,2.1 dhe 2.2
PDF 1.7
PCL 6
IPDS (opsional)

Protokollët

TCP/IP (LPR/LPD, prizë), SMB, statik/auto IP (përmes DHCP)
SNMP v1-v3 (printer MIB, privat MIB, Monitorim pune MIB), IPP

Rrjedha e punës

Printoni nga USB-ja

Ndjeshmëria automatike e gjuhës për PostScript, PDF dhe PCL 6
Kalim i menjëhershëm midis PCL6, PDF dhe Postscript3
Sjellja e rrjedhjes për të gjitha PDL-të
Softuer Xerox DigiPath®/FreeFlow dhe mbështetje për punët me softuerin DPlink
PDF, PS, PCL, XPS përmes lidhjes USB në panelin e operatorit
Mbështetje për lidhjen e Kodak SmartBoard® me KDKlink

Softueri Prisma®

PRISMAprepare
PRISMAsatellite
PRISMAspool
Dpconvert
Vpconvert
PRISMAdirect
PRISMAsync Remote Control
PRISMAproduction

Paketa e medias me peshë të lehtë

Përshkrimi

Kit instalimi special për motorin për të mbështetur përdorimin e mediave >44 gsm, kërkon ajër me presion, rekomandohet në rastin e specializimit mediave me peshë të lehtë

Madhësitë e letrës

203 x 203 mm - 350 x 500 mm, të gjitha masat e mbështetura të mbështetura nga modulet e futjes së letrës

Pesha e Letrës

> 44 gsm letër e zakonshme, drejtim i ujërave në drejtimin e transportit

Krijuesi i broshurës (BLM200)

Kapaciteti i kapjes

2 - 25 fletë (media 80 gsm)

Kapaciteti i daljes në shiritin e transportierit

Në varësi të trashësisë së broshurës: deri në 100 broshura;
PowerStacker opsional i disponueshëm
Shiriti i transportierit lejon stivimin pa fund duke i dërguar borshurat në një sirtar të jashtëm të kapjes

Pesha e letrës për faqet e broshurës:

60 - 300 gsm

Kapak broshure:

deri në 300 gsm

Minimumi i madhësisë së faqes

203 mm x 248 mm

Maksimuni i madhësisë së faqes

320 mm x 470 mm

Karakteristikat

Qepja me mbështetëse duke përdorur kutinë e kapëseve, Palosja përgjysmë (1 fletë)

Opsionet

Modul Face trimmer; modul SquareFold;
Rrotullues për të rritur në maksimum produktivitetin e prodhimit të broshurave A5;
Power Stacker për deri në 400 broshura

Krijuesi i broshurës (BLM550+)

Kapaciteti i qepjes me mbështetje

2-52 fletë (media 80 gsm); 2-56 fletë media 70 gsm.

Kapaciteti i daljes në shiritin e transportierit

Në varësi të trashësisë së broshurës: deri në 35 broshura; Book Stacker opsional i disponueshëm.
Shiriti i transportierit lejon stivimin pa fund duke i dërguar borshurat në një sirtar të jashtëm të kapjes

Pesha e letrës për faqet e broshurës:

70 - 300 gsm

Kapak broshure:

deri në 300 gsm

Minimumi i madhësisë së faqes

203 mm x 203 mm

Maksimuni i madhësisë së faqes

350 mm x 503 mm

Veçoritë e qepjes me mbështetje

deri në 6 qepje për broshurë, palosja përgjysmë (1 fetë); Prerja e fletës; Formimi i mbajtëses katrore; Rrotulluesi për rritjen në maksimum të rendimentit të prodhimit të broshurës A5

Opsionet e stivuesit të librave për mjediset e prodhimit

Kapaciteti i stivimit 1040 mm, që do të thotë afërsisht:
- 450 broshura prej 10 fletë/40 faqe (mbajtëse 2 mm )
- 180 broshura prej 25 fletë/100 faqe (mbajtëse 5 mm )
- 90 broshura prej 50 fletë/200 faqe (mbajtëse 10 mm )

Njësia e integruar e montimit të kamerës

Kontroll i brendshëm me kamera

Veçoritë e përfundimit të palëve të treta

Falë ndërfaqes së hapur DFD, seria varioPRINT 6000 TITAN është fleksibël për finicion palësh të treta.
Disa shembuj të përfundimit nga palët e treta janë
BGB 3202 Perfect Binder
GBC PowerPunch

*me insert suporti për madhësi Statement

  1. vP6000 TITAN MICR ka kohë paraprake 6 javë.