Seria "Canon imagePRESS C10010VP"
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Specifikimet e përgjithshme të printerit

Shpejtësia e printimit (në një anë dhe në dy anë)

Deri në 100ppm për C10010VP
Deri në 90ppm për C9010VP

Rezolucioni

Rezolucioni me laser: 2,400dpi x 2,400dpi
Rezolucioni i procesimit të të dhënave (RIP): 1,200dpi x 1,200dpi , 600dpi x 600dpi
Rezolucioni i kopjimit (rezolucioni i të dhënave në dalje): 600dpi x 600dpi

Gradacioni

256 nivele gradacioni

Rendimenti

27 milionë faqe (A4) ose 5 vjet

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

100,000-450,000 fletë për C10010VP (A4)
80,000-360,000 fletë për C9010VP (A4)

Volumi maksimal pik mujor (cikli mujor i punës)

imagePRESS C10010VP: 1.8m
imagePRESS C9010VP: 1.6m

Specifikimet e printimit dyanësh

Materiali deri në 762mm gjatësi dhe deri në 400gsm peshë (përveç materialeve të madhësisë A5, etiketave dhe membranave me transparencë)

Kapaciteti standard i mbushjes së letrës

2 kaseta x 1000 fletë

Kapaciteti maksimal i futjes të letrës

10 000 fletë (kaseta standarde 2×1000 fletë + "POD Deck" opsionale 2×4000 fletë)
11 000 fletë (5000 fletë deri në madëshi 762 mm me "BDT VX Feeder" + kaseta standarde 2×1000 fletë + 4000 fletë "POD Deck" opsional)

Kapaciteti maksimal i daljes të letrave

17,400 fletë A4 portret (5,000 fletë "Finisher"*1 + 2 x 6,200 fletë "High Capacity Stacker"*2)
*1: Me A4R (peizazh), 3,000 fletë
*2: Kërkon shkëmbim të "Stack Tray" me një tjetër në 3,000 fletë

Llojet e mbështetura të medias

Thin, Plain, Recycled, Colour, Thick, Coated, Embossed, Bellum, Bond, OHP, Clear Film, Translucent, Label, Punched, Index*1, Four Postcard, Synthetic
*1: Nevojitet "Tab Feeding Attachment" opsional

Peshat e mbështetura të medias

60-400gsm

Madhësitë e mbështetura të medias

Gjatësia maksimale përmasa e letrës:
Madhësi standarde: 330.2×482.6 mm 
Madhësi e çrregullt: 330.2×487.7mm 
Letër e gjatë: 330.2×1.300mm 

Madhësia min. e letrës:
Përmasat standarde: A5 (nga "POD Deck Lite" ose "POD Deck Lite XL") 
Madhësi e çrregullt: 182×182 mm

Madhësia maks. e printueshme:
E rregullt: 323.0×482.7 mm.
Letër e gjatë: 320.6×1.295mm

Toleranca e regjistrimit

Ana kryesore: +/- 0.5mm
Ana majtas dhe djathtas: +/- 0.5mm
Para-mbrapa: +/- 0.5mm
* Duke përjashtuar letrën e gjatë

Metoda e printimit

Elektrofotografi

Koha e ngrohjes

7 minuta nga ndezja deri në gjendje gati për fotokopjim

Lloji i ndërfaqes

Hi-speed Ethernet: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T
Standard: 1 fole USB2.0

Funksionet e disponueshëm

Copier, Printer, Push Scan (Send), Pull Scan, Box

Kujtesa

Domeni i sistemit: 1.5GB
Domeni i menaxhimit të imazhit: 2GB

Hard disku

HDD: 1TB
Madhësia e diskut: 250GB

Përmasat e njësisë kryesore (motori kryesor + stacioni i fiksimit + njësia ushqyese) (gj-th-l)

2,586mm x 1,152mm x 1,456mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

Konfigurimi minimal: 5,113×1,862 mm
Konfigurimi maksimal: 11,518×1,862 mm

Pesha e njësisë kryesore

1203kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 20ºC deri në 27ºC (68ºF deri në 80.6ºF); Lagështia: 15% deri në 60% RH (pa kondensim)

Burimi i Energjisë

400V (±10%), 50/60Hz (±2Hz), 30A
* Në gjithë Evropën

Konsumi i energjisë

Mesatarja*: 4,871W; Maksimalja**: afro 13,000W; Pasiv: 1,354.4W; Fjetje: 112.8kWh

* Konsumi mesatar i energjisë me njësinë kryesore, 2 "POD Deck" dhe "Saddle Finisher"

** Konsumi maks. i energjisë i njësisë kryesore dhe i të gjithë aksesorëve që ushqehen me korrent nga njësia kryesore:

Specifikimet e Kontrolluesit PRISMAsync

Opsionale / Standarde

Opsional

Emri

Seria "PRISMAsync iPR C10010VP"

Paneli i kontrollit

Panel përdorimi-A5: ekran me panel me prekje 15 inç

Gjuhët e përshkrimit të faqes

Postscript L3, PDF 2.0, APPE V5.4, PPML, IPDS (IS/3 në pajtim me standardet), PCL/PJL (printim transaksional)

Rezolucioni

PS/PDF: 600 x 600dpi ose 1200 x 1200dpi, PCL transaksionale: 600 x 600dpi, IPDS transaksionale: 600 x 600dpi

Kujtesa

2x DDR4-2400 8GB, 16GB total

Hard disku

1x 500 GB 2,5 in
1 x TB 3,5 in

Shpejtësia e procesorit

Intel Core i7-8700 (8th Gen Coffee Lake CPU)

Gërmat

139 fonte Type 1 për gjuhë alfabeti latin; Importim nga përdoruesi për fonte PS përmes "Settings Editor"; Fonte opsionale "Adobe" për alfabete aziatike: Japonez: 5 fonte Kinez: 2 fonte për kinezishte të thjeshtuar, 1 font për kinezishte tradicionale; Koreane: 1 font për koreanishten

Sistemet e Operuese që mbështeten

Sistemet operative që mbështeten (me drejtues printerësh): Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2012, Windows Server 2012R2, Windows Server 2016, MacOS 10.8 (64 bit), MacOS 10.9 (64 bit), MacOS 10.10, MacOS 10.11, MacOS 10.12 (Sierra), MacOS 10.13, MacOS 10.15 (Catalina).

Ndërfaqja

Ethernet (10/100/1000 Base-T), USB për skedarët nëpërmjet panelit të operatorit, DVI për lidhjen e panelit të operatorit

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, IPv6 Support, IPSec, NetBEUI/SMB (hotfolders, scan-to-file), secure IPP, SNMP V3, Job MIB, HTTP, HTTPS, Socket printing (port9100), LPR/LPD, JDF/JMF, LDAP, WebDav.

USB

USB Para: 2 x USB 3.0; Pas: 6 x USB 3.0

Moduli i sigurisë

Modul TPM 2.0 (në pajtim me FIFS për sigurinë dhe enkriptimin)

Specifikimet e kontrolluesit të printimit EFI

Opsionale / Standarde

Opsional

Softuer "Fiery"

Fiery FS400 Pro

Paneli i kontrollit (EFI)

Upright Control Panel-F1: ekran me prekje vertikal, me ndriçim sfondi, 26,4 cm (10,4 in) TFT SVGA LED

Emri

imagePRESS Server B7000 V2.0 (server i jashtëm me bazë "Fiery")
imagePRESS Server B6000 V2.0 (server i jashtëm me bazë "Fiery")

Gjuhët e përshkrimit të faqes

Adobe PostScript Levels 1, 2, 3, Adobe PDF, PDF/X-1a, 3 dhe 4, Encapsulated PostScript (EPS),
Formatet e dokumenteve të MS Office: DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT, PPTX, PPS, PPSX dhe PUB (përmes Hot Folders)

Kujtesa

imagePRESS Server B7000 V2.0: 32GB RAM
imagePRESS Server B6000 V2.0: 16GB RAM

Hard disku

imagePRESS Server B7000 V2.0: 2 x 2TB + 500GB SATA
imagePRESS Server B6000 V2.0: 1TB SAT

Shpejtësia e procesorit

imagePRESS Server B7000 V2.0: Dual Intel Xeon Gold 5118 (2.3 GHz)
imagePRESS Server B6000 V2.0: Intel® CoreTM i7-6700 (3.4 GHz)

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows 10 IoT Enterprise 2019 LTS

Ndërfaqja

Ethernet 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, USB, fishë DVI (vetëm për B7000 V2.0), DSUB 15 fishë me kunja (vetëm për B6000 V2.0

Protokollet e rrjetit

TCP/IP, AppleTalk, mbështetje për Bonjour, SNMP, Port 9100, IPP, FTP, SMB, IPv6, WSD, drejtim-printim, printim me email (PS/PDF), mbështetje për IPv6

Platforma "Fiery"

NX-Premium Gen.3 (B7000 V2.0)
NX-Pro Gen.2 (B6000 V2.0)

Funksionet e EFI - Standarde

Impose, Compose, Graphical Arts Pro Package Premium (për B7000 V2.0), HyperRIP (për B7000 V2.0

Funksionet e EFI - Opsionale

Graphical Arts Pro Package (standard në B7000 V2.0), Color Profiler Suite, JobMaster, JobFlow, Fiery NX Station GL, Fiery NX Station LS

Specifikimet e skanimit

Lexues dyanësh imazhesh me ngjyra

Njësi opsionale skanimi me ngjyra e shtrirë dhe vetëmbushëse dokumentesh dyanëshe (skanim dyanësh njëkalimësh)

Tipi

Furnizues dokumentesh automatik dupleks me ngjyra me shtrat të sheshtë me një kalim

Kapaciteti i vetëmbushëses së dokumenteve

300 fletë (80 gsm) për të gjitha përmasat

Madhësitë e mbështetura të medias

Pa vetëmbushëse dokumentesh:
A3S,B4S,A4S,A4L,B5S,B5L,A5S,A5L,B6L
11x17S,LGLS,LTRS,LTRL,STMTS,STMTL,
8KS,16KL
Madhësia maksimale e skanimit: 297mm x 431.8mm

Nga vetëmbushësja e dokumenteve:
A3S, A4L, A4S, A5L, A5S, B4S, B5L, B5S, B6S,
11"x17"S, LGLS, LTRL, LTRS, STML, STMS,
8KS,16KS, FLS, OFICIO, M-OFICIO, B-OFICIO, I-LGL
Me kanal të kryqëzuar: 128mm - 304.8mm
Brenda kanalit: 139.7mm - 431.8mm, 431.8mm - 630.0mm (fletë e gjatë)

Peshët e materialit të mbështetura nga ADF

Skanim njëanësh (BW/CL/Mix): 38-220gsm/64-220gsm/64-220gsm;
Skanim dyanësh (BW/CL/Mix): 50-220gsm/64-220gsm/64-220gsm

Rezolucioni i skanimit

600dpi x 600dpi; 600dpi x 300 dpi; 300dpi x 300dpi

Shpejtësia e skanimit

Shpejtësia e skanimit nga presa: B&W: A4:0.45sec/LTR: 0.47sec
CL:A4: 0.69sec/LTR: 0.71sec
* Kur lidhet PRISMAsync – B&W: 468mm/sec; CL:305mm/sec

Shpejtësia e skanimit nga ADF:
Njëanëshe (A4, 300dpi): (B&W/CL) 120/120ipm
Dyanëshe (A4, 300dpi): (B&W/CL) 240/220ipm.
Njëanëshe (A4, 600dpi): (B&W/CL) 120/70ipm
Dyanëshe (A4, 600dpi): (B&W/CL) 150/90ipm.

Gradacioni

256 nivele gradacioni, 8bit x 3 ngjyra

Klauzolat

Përveç nëse përcaktohet ndryshe, çfarëdo referimi ndaj peshës së materialit i referohet 80gsm.

Aksesorët dhe specifikimet në këtë dokument mbështetet mbi informacionin e ofruar në kohën e botimit dhe mund të ndryshojnë pa paralajmërim