Canon i-SENSYS LBP712Cx Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

Një anë: Deri në 38 ppm me ngjyra dhe mono (A4), deri në 59ppm me ngjyra dhe mono (A5 - Horizontal)¹


Në dy anë: deri në 38 inç/m me ngjyra dhe mono (A4)

Metoda e printimit

Printim me dritë lazeri me ngjyra

Cilësia e printimit

Deri në 9600 x 600 dpi

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 31 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Ngjyra: Afërsisht 6.0 sekonda


Mono: Afërsisht 5.1 sekonda

Volumi mujor i rekomanduar i printimit

2,000 - 7,500 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 80,000 faqe në muaj¹

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçori të avancuara të printimit

Printim i Sigurt


Printoni nga pajisja e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)


Barcode Print¹


Mundësi për printim nëpër Cloud Google


iOS: AirPrint, aplikacion Canon PRINT Business


Android; certifikuar nga Mopria, Canon Print Service Plug-in, aplikacion Canon PRINT Business

TRAJTIMI I MEDIAVE

Futja e letrës (Standarde)

Kasetë me 550 fletë


Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Kasetë me 550 fletë x 3

Dalja e letrës

200-fletë të kthyera përmbys

Llojet e mediave

Letër e zakonshme, letër e ricikluar, letër e rëndë, letër me ngjyrë


Etiketë, zarf, kartolinë, letër e ashpër

Madhësia e mediave

Kasetë (Standarde):


A4, B5, A5, A5 (Horizontal), LTR, EXE, STMT, K16


Madhësi e personalizuar - gjerësia 101,6: 148 deri 215,9 mm, gjatësia: 148 deri 297 mm


Sirtari shumëfunksional:


A4, B5, A5, A5 (Horizontal), A6, LGL, LTR, EXE, FLS, K16, STMT, Index card (3"x5")


Madhësi e personalizuar - gjerësia 76,2: 127 deri 215,9 mm, gjatësia: 148 deri 355,6mm


Kasetë (Opsionale):


A4, B5, A5, A5 (Horizontal), LGL, LTR, EXE, STMT, FLS, K16


Madhësi e personalizuar - gjerësia 101,6: 148 deri 215,9 mm, gjatësia: 148 deri 355,6 mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 163 g/m²


Sirtari me shumë qëllime: 60 deri në 216 g/m²

Printimi nga të dyja anët

Automatik


Kaseta (Standarde dhe opsionale):


A4, B5, A5, LGL, LTR, EXE, FLS, K16


Madhësi e personalizuar - gjerësia 148: 210 deri 215,9 mm, gjatësia: 148 deri 355,6 mm


60 deri 163 g/m2

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Kërkesat për energjinë

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 1470W ose më pak


Aktiv: Përafër. 590W ose më pak


Në Pritje: Afërsisht 34W ose më pak


Fjetje: Afërsisht 1,3W ose më pak


Fikur: 0.16W ose më pak


Konsumi Tipik i Elektricitetit (TEC): 1.4kWh/javë


Koha joaktive që duhet për të hyrë në metodën e gjumit: 1-180 min (standard: 1 min)


Koha joaktive që duhet për të bërë Fikje Automatike: 4 orë (standard)


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e zhurmës¹


Aktiv: 66 dB


Në pritje: 50 dB


Presioni i zhurmës¹


Aktiv: 51 dB


Në pritje: 36 dB

Përmasat (Gj x Th x L)

458 mm x 464 mm x 388 mm

Pesha

Rreth 28.8 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

5 Line LCD, 5 LED (Online, Gati, Mesazh, Punë dhe Kursim energjie), Butonat, tastierë me 10 numra

KONTROLLUESI

Shpejtësia e procesorit

528MHz + 264 MHz

Kujtesa

1GB

Gjuhët e printerit

UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5c¹, PCL6, Adobe® PostScript

Gërmat

93 gërma PCL, 136 gërma PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 High-Speed, 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T

Adminstrimi i printerit dhe programet

Ndërfaqe Përdorimi në Distancë (RUI),


Menaxhim ID Departamenti,


Mjet i Statusit të Tonerit,


Konsol Menaxhimi iW: Softuer me bazë serveri për menaxhim të centralizuar të një sërë pajisjesh


eMaintenance: RDS i integruar bën të mundur shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull matjen, menaxhimin e pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimet në distancë.


Pajtueshmëri uniFLOW me uniFLOW Login Device Client për SFP MEAP

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Windows® Vista / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2 / Server® 2003


Mac OS X versioni 10.6.8 e sipër


Linux¹/Citrix

PJESËT E KONSUMUESHME

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Standarde:


Cartridge 040 e zezë (6,300 faqe¹)²


Cartridge 040 cianike (5,400 faqe¹)²


Cartridge 040 e purpurt (5,400 faqe¹)²


Cartridge 040 e verdhë (5,400 faqe¹)²


Rendiment i lartë:


Cartridge 040H e zezë (12,500 faqe¹)²


Cartridge 040H cianike (10,000 faqe¹)²


Cartridge 040H e purpurt (10,000 faqe¹)²


Cartridge 040H e verdhë (10,000 faqe¹)²


Kutia e tonerit: WT-B1 (rreth 54,000 A4 faqe)

PAJISJE SHTESË/ OPSIONE

Artikuj

Paper Feeder PF-D1 (kasetë 550-fletëshe) x 3


SD Card-C1 (Kartë memorieje SD 8GB)


Barcode Printing Kit-F1 (Bën të mundur printimin e barkodeve)


PCL Font Set-C1 (Bën të mundur printimin Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)


MiCard Multi (Lexues karte për identifikim me RFID ose karta magnetike uniFLOW)


MiCard Plus (Lexues karte për identifikim me RFID ose karta magnetike uniFLOW)


Plain Pedestal-P1

Shënimet e fundfaqes

¹ Nga kaseta standarde

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Duhet aksesori Barcode Printing Kit-F1

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Softueri drejtues do të jetë i disponueshëm në tetor 2016.

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798


² Printeri vjen me Cartridge 040

¹ Nga kaseta standarde

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit

¹ Duhet aksesori Barcode Printing Kit-F1

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet drajver i palëve të treta ose printim nga aplikacioni.

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Softueri drejtues do të jetë i disponueshëm në tetor 2016.

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19798


² Printeri vjen me Cartridge 040