Canon i-SENSYS LBP710Cx

i-SENSYS LBP710Cx

Printer i shpejtë me ngjyra i mbledhur në një pajisje kompakte. Ky printer me kapacitet të lartë është ideal për vendet e punës që kërkojnë shumë.

Përfitimet

  • Printim superior me ngjyra në 33ppm (A4) dhe 55ppm (A5 – Horizontal)*
  • Produktivitet i lartë i ofruar nga një kapacitet letre që mund të rritet deri në 1,200 faqe
  • I përshtatshëm për një sërë ambientesh në sajë të madhësisë të vogël
  • Printoni nga smartfonët dhe tabletat me mbështetje për printim nga pajisje portative
  • I efektshëm në punë me kapacitete më të larta të tonerave origjinalë Canon
  • S Toner i ri me performancë të lartë për printim më të shpejtë, më të efektshëm
  • Heqje e automatike e izoluesit të tonerit për ndërrimin e kutisë
  • I thjeshtë për t’u menaxhuar si pjesë e rrjetit tuaj
  • Printim dhe ruajtje opsionale e sigurt
  • Printim i lehtë në dy anë për të pakësuar kostot dhe mbeturinat

Veçoritë e detajuara

Hidhini një vështrim më të detajuar Canon i-SENSYS LBP710Cx

Printim i shpejtë dhe fleksibël


Me printimin e shpejtë me ngjyra në 33ppm, LBP710Cx është ideal për ambientet e ngarkuara të punës që kërkojnë një printer të besueshëm, praktik. Aftësia për të shtuar një kasetë tjetër letre me kapacitet të lartë e bën perfekt për vendin modern të punës.

Kapacitet i lartë në një pajisje të vogël


Për të qenë produktiv, ju duhet një printer me kapacitet të lartë, prandaj kjo është arsyeja pse LBP710Cx ka një kapacitet të madh me 650 faqe si standard që mund të rritet deri në 1,200 faqe. Një shoqërues kompakt dhe shumë i aftë zyre, ky kapacitet i madh vjen në një pako të vogël. Cilado që të jetë puna e printimit, LBP710Cx është ndërtuar për prakticitet. Nga dokumentet A5 deri në ato A4 me dy anë, është gati t’i sjellë në sekonda.

Punë në lëvizje


Falë mbështetjes të LBP710Cx për Apple AirPrint (iOS) dhe Mopria (Android), mund të printoni me lehtësi nga çfarëdo pajisje e pajtueshme. Mund të përfitoni gjithashtu nga veçoritë më të avancuara me aplikacionin Canon PRINT Business. Për ata që përdorin Google në vendin e punës, LBP710Cx vjen me Google Cloud Print për integrim të lehtë.

Kuti toneri me kapacitet më të lartë


Canon ka riprojektuar kutitë e tonerave për të qenë më mirë se kurrë. Izolimi i tonerit brenda kutisë tani hiqet automatikisht kur ngrihet kutia duke pakësuar mbetjet dhe kohën e instalimit. Në po të njëjtën madhësi kompakte, kutitë origjinale të tonerave Canon tani kanë kapacitet më të lartë duke ju lejuar të jeni edhe më produktiv.

Cilësia e jashtëzakonshme e imazhit nga Canon


Qoftë nëse po printoni prezantime për mbledhje të rëndësishme ose broshura për t’i ndarë me klientët, LBP710Cx prodhon grafikë me ngjyra superiore, figura dhe tekst me cilësi printimi laser për të lënë më shumë përshtypje tek lexuesi. Eksperienca e mirënjohur e Canon garanton që biznesi i çfarëdo përmase të prodhojë dokumente me pamje profesionale me konture të sakta, tekst të qartë dhe rezolucion të larët - duke lënë përshtypjen pozitive moderne që duan bizneset.

Aftësi inteligjente lidhjeje në rrjet


LBP710Cx është një shtesë shumë praktike për flotën e printerëve tuaj. Mbështetja për PCL5e/6 dhe gjuhët e printerit Adobe PostScript bëjnë të mundur integrimin pa u munduar në ambientet e punës të lidhura në rrjet. LBP710Cx është po kaq e përshtatshme për ambientet e shërbimeve të printimit dhe është e pajtueshme me sistemin e menaxhimit të shërbimeve në distancë e-Maintenance të Canon. LBP710Cx mund të integrohet gjithashtu në platformën e menaxhimit uniFLOW të Canon, duke ju sjellë efikasitetin dhe sigurinë e My Print Anywhere plus dobitë e tjera të kontabilitetit dhe rikuperimit të kostos.

Çmime

Vlerësuar për propozimin tërësor në ndjekjen e kostove, printimit e sigurt dhe portativ, ciklin e punës së skanimeve dhe menaxhimin e pajisjeve. uniFLOW Online ofrohet si zgjidhje opsionale.

Specifikimet e produktit

Zbuloni më shumë për Canon i-SENSYS LBP710Cx, veçoritë e tij dhe çfarë mund të bëjë ai.

Automatic double sided printing

Printim automatik nga të dyja anët

+1 Optional Paper Cassette

+1 Kasetash opsional Letra

PCL Printing

Printim PCL

PostScript Printing

Printim PostScript

Tablet and smartphone ready

Gati për kompjuterët portativë (tablet) dhe telefonat e zgjuar

* Nga kaseta standarde

Figurat e produkteve janë vetëm për qëllime ilustrimi. Disa funksione të caktuara janë opsionale. Ju lutemi shikoni të dhënat e produktit ose kontaktoni me përfaqësuesin e shitjeve të Canon për detaje të mëtejshme.