Canon i-SENSYS LBP6030B Specifikimet

MOTORI I PRINTIMIT

Shpejtësia e printimit

18ppm mono (A4)¹

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 2400 x 600 dpi me Rafinimin automatik të imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Rreth 1 sekondë nga Gjumi


10 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Rreth 7,8 sekonda ose më pak

Cikli i punës

Maks 5.000 faqe në muaj

Kufijtë e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

TRAJTIMI I MEDIAVE

Futja e letrës (Standarde)

Sirtar me shumë funksione me 150 fletë

Dalja e letrës

100 fletë me pjesën e shkruar poshtë

Llojet e mediave

Letra e zakonshme, letra e rëndë, letra Transparente,


Etiketë, Zarf

Madhësia e mediave

A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/16K/Madhësi sipas kërkesës


Zarf. COM10/Zarf. Monarch/Zarf. C5/Zarf. DL


gjerësia 76.2~216mm x gjatësia 188~356mm

Peshat e mediave

Sirtari shumëfunksional:


60 deri në 163 g/m

TIPARE TË PËRGJITHSHME

Kërkesat për energjinë

AC 220-240V (±10%), 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Përafër. 870 W ose më pak


Aktiv: Mesatarja përafër. 330 W


Në pritje: Mesatarja përafër. 1,8 W ose më pak


Në pritje: Mesatarja përafër. 0,8 W ose më pak


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,47 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit¹:


Aktiv: 6,34 B ose më pak


Në pritje: I padëgjueshëm


Presioni i tingullit¹:


Aktiv: 49,2 dB(A)


Në pritje: I padëgjueshëm

Përmasat (Gj x Th x L)

364 mm x 249 mm x 199 mm

Pesha

Rreth 5,0 kg

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10~30ºC


Lagështia: 20~80%RH (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

2 tregues LED, 2 çelësa veprimi

KONTROLLUESI

Kujtesa

32 MB

Gjuhët e printerit

UFRII LT

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 Shpejtësi e lartë

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Win 8.1(32/64bit)/Win 8(32/64bit)/Win 7(32/64bit)/Win Vista(32/64bit)/XP(32/64bit)/Server 2012(32/64bit)/Server 2012 R2(64bit)/Server 2008(32/64bit)/Server 2008 R2(64bit)/ 2003 Server(32/64bit)/Mac OS X 10.6~ /Linux¹ /Citrix(FR2)

PJESËT E KONSUMUESHME

Kuti boje Të-Gjitha-Në-Një

Standard: Fishek boje 725 (1.600 faqe¹)²

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Shpejtësia e printimit mund të ulet në varësi të cilësimeve të drajverit të printerit, madhësisë së letrës, llojit të letrës dhe numrit të faqeve të printuara

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri dërgohet me fishekun fillestar të bojës për 700 faqe

¹ Shpejtësia e printimit mund të ulet në varësi të cilësimeve të drajverit të printerit, madhësisë së letrës, llojit të letrës dhe numrit të faqeve të printuara

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri dërgohet me fishekun fillestar të bojës për 700 faqe