Canon i-SENSYS LBP352x Specifikimet

MOTORI I PRINTERIT

Shpejtësia e printimit

Një anë: Deri në 62 ppm (A4), 75ppm (A5, Horizontal)¹


Dy anë: Deri në 41,4 ipm (A4)

Mënyra e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Cilësia e printimit

Deri në 1200×1200 dpi

Rezolucioni i printimit

Deri në 600 x 600 dpi

Koha e ngrohjes

Afro 29 sekonda ose më pak nga ndezja

Koha e nxjerrjes së faqes së parë

Afro 7,0 sekonda

Vëllimi i printimit i rekomanduar në muaj

5.000 - 20000 faqe në muaj

Cikli i punës

Maks. 280,000 faqe në muaj¹

Marzhet e printimit

5 mm sipër, poshtë, majtas dhe djathtas

Veçoritë e përparuara të printimit

Printimi i sigurt


Printoni nga njësia e memories USB (JPEG/TIFF/PDF)


Barcode Print¹


Gati për Google Cloud Print


iOS: AirPrint, aplikacioni Canon PRINT Business


Android; i certifikuar për Mopria, Shtesa e shërbimit të printimit nga Canon, aplikacioni Canon PRINT Business

MBAJTJA E MEDIAS

Futja e letrës (standarde)

Kasetë me 500 fletë


Sirtar me shumë funksione me 100 - fletë

Futja e Letrës (Opsion)

Opsion 1: kaseta 500-fletëshe x 3, dok letre 1,500-fletëshe


Opsion 2: kaseta letre 500-fletëshe x 4


Të tjera: kaseta letre A5 500-fletëshe (zëvendëson kasetën standarde), kasetë 500-fletëshe Media e Personalizuar (zëvendëson kasetën standarde), furnizues zarfesh 75-fletësh (zëvendëson sirtarin multifunksional)

Dalja e letrës

500-fletë kthyer poshtë, 100-fletë kthyer lart

Llojet e mediave

Letër e zakonshme, letër e rëndë


Etiketë, Zarf

Madhësia e mediave

Kaseta (standarde dhe opsionale):


A4, B5, A5, LGL, LTR, EXE, FLS, K16


Madhësi e personalizuar - gjerësia: 148 deri 216 mm, gjatësia: 210 deri 356mm


Sirtari shumëfunksional:


A4, B5, A5, A5 (Horizontal), A6, LGL, LTR, EXE, FLS, K16, STMT, Kartë indeksi (3”x5”), Zarf (COM10, Monarch, DL, ISO-C5)


Madhësi e personalizuar - gjerësia: 76 deri 216 mm, gjatësia: 127 deri 356mm


Kasetë A5


A5 (Horizontal)


Kasetë media të personalizuar:


A5, A6, STMT


Madhësi e personalizuar - gjerësia: 102 deri 170 mm, gjatësia: 148 deri 282mm


Dok letre 1,500 fletësh:


A4, LGL, LTR


Furnizues zarfesh:


Zarf


Madhësi e personalizuar - gjerësia: 90 deri 178 mm, gjatësia: 160 deri 254mm

Peshat e mediave

Kaseta: 60 deri në 120 g/m²


Sirtari shumëfunksional: 60 deri në 199 g/m²

Printimi nga të dyja anët

Automatik


Kaseta (standarde dhe opsionale):


A4, B5, A5, LGL, LTR, EXE, FLS


Madhësi e personalizuar¹ - gjerësia: njëlloj si A4/B5/A5/LGL/LTR/EXE/FLS, gjatësia: 210 deri 356mm


60 deri në 120 g/m2


Kasetë A5


i papërcaktuar


Kasetë media të personalizuar:


A5


Madhësi e personalizuar¹ - gjerësia: njëlloj si A5, gjatësia: 148 deri 282mm


60 deri në 120 g/m2


Dok letre 1,500 fletësh:


A4, LGL, LTR


60 deri në 120 g/m2


Furnizues zarfesh:


i papërcaktuar

VEÇORI TË PËRGJITHSHME

Kërkesat elektrike

220-240V (±10%) 50/60Hz (±2Hz)

Konsumi elektrik

Maksimumi: afro 1650W e poshtë


Aktiv: afro 850W ose më pak


Në gatishmëri: afro 19W e poshtë


Në gjumë: Afro 1,1W e poshtë


Konsumi Tipik i Elektricitetit (TEC): 2.8 kWh/javë


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e zhurmës¹


Aktiv: 71 dB ose më pak


Në gatishmëri: i padëgjueshëm


Presioni i zhurmës¹


Aktiv: 57 dB


Në gatishmëri: i padëgjueshëm

Përmasat (gjer.×thell.×lar.)

415 mm x 529 mm x 438 mm

Pesha

Afro 26,2 kg

Ambienti i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështia 20 deri 80% lagështi relative (RH) (pa kondensim)

Paneli i kontrollit

LCD 5 linja, LED 5 (në linjë, gati, mesazh, detyra dhe kursimi i energjisë), Butonat, tastiera numerike me 10 taste

KONTROLLUESI

Shpejtësia e procesorit

528 MHz + 264 MHz

Memoria

1 GB

Gjuhët e printerit

UFRII (Ultra Fast Rendering), PCL5e¹, PCL6, Adobe® PostScript

Fontet

93 fonte PCL, 136 fonte PS

Ndërfaqja dhe lidhshmëria

USB 2.0 me shpejtësi të lartë, 10BASE-T/100 BASE-TX/1000BASE-T

Administrimi i printerit dhe softuerët

Ndërfaqja e përdoruesit në largësi (RUI),


Menaxhimi i ID-së së departamentit,


Mjeti i statusit të tonerit,


Konsola e menaxhimit iW: Softueri i bazuar në server për një menaxhim të centralizuar të grupit të pajisjeve


eMaintenance: RDS e integruar lejon shërbimet eMaintenance në distancë si për shembull kapjen e matjeve, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumueshme dhe diagnostikimin në distancë.


Përputhshmëria e uniFLOW me Klientin e pajisjes së hyrjes uniFLOW për SFP MEAP

Pajtueshmëria me sistemet e përdorimit

Windows® 10 / Windows® 8.1 / Windows® 8 / Windows® 7 / Windows® Vista / Server® 2012R2 / Server® 2012 / Server® 2008R2 / Server® 2008 / Server® 2003R2 / Server® 2003


Mac OS X versioni 10.5.8 e sipër


Linux¹/Citrix

PJESËT E KONSUMIT

Kuti boje të-gjitha-në-një

Standard: Cartridge 039 (11,000 faqe¹)²


Rendiment i lartë: Cartridge 039H (25,000 faqe¹)²

PAJISJE SHTESË/ OPSIONE

Artikujt

Paper Feeder PF-B1 (kasetë 500-fletëshe) x 4<br>A5 Cassette C-A1 (450-fletëshe)<br>Custom Media Cassette CM-A1 (450-fletëshe)<br>Paper Deck Unit PD-G1 (1,500-fletëshe)<br>Envelope Feeder EF-A1 (75-fletëshe)<br>SD Card-C1 (kartë memorieje 8GB SD)<br>Barcode Printing Kit-F1 (mundëson printimin e barkodeve)<br>PCL Font Set-C1 (mundëson printimin Unicode në SAP dhe mbështet fontin Andale)<br>User Maintenance Kit-A1 (set mirëmbajtjeje të rregullt, duke përfshirë njësinë fiksuese/rulin transferues, rendiment 225k)<br>MiCard Multi (lexues kartash për identifikim me karta RFID ose magnetike me uniFLOW)<br>Micard Plus (lexues kartash për identifikimin me karta RFID ose magnetike me uniFLOW)<br>Plain Pedestal-T2 (tipi i ulët)<br>Plain Pedestal-U2 (tipi i lartë)

Shënimi në fund të faqes

¹ Duhet Kasetë A5 C-A1

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

¹ Duhet aksesori Barcode Printing Kit-F1

¹ Nuk është i disponueshëm konfigurimi i drajverit jashtë madhësive të treguara. Printimi është i mundur vetëm përmes konfigurimit në aplikacion.

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri vjen me Cartridge 039

¹ Duhet Kasetë A5 C-A1

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të shkurtojë jetën e produktit

¹ Duhet aksesori Barcode Printing Kit-F1

¹ Nuk është i disponueshëm konfigurimi i drajverit jashtë madhësive të treguara. Printimi është i mundur vetëm përmes konfigurimit në aplikacion.

¹ Zhurma e deklaruar në përputhje me ISO 9296

¹ Vetëm komandat e mbështetura. Kërkohet një softuer drajver i palëve të treta ose printimi i drejtpërdrejtë nga aplikacioni.

¹ Vetëm shpërndarja në Internet

¹ Mbështetur në ISO/IEC 19752


² Printeri vjen me Cartridge 039