Printerë shumëfunksionalë

imageRUNNER C3226i

Specifikimet

Specifikimet

 • Ekran me prekje, me ngjyra, 7 in/17.8cm

  Përdorim i lehtë nga përdoruesi

 • Cilësim Timeline

  Ruan punët e ekzekutuara më parë për përdorim me një prekje

 • Mbështetje për llojin e materialit

  Printoni lloje dhe përmasa materialesh të ndryshme

 • uniFLOW online Express

  Zgjidhje menaxhimi printimesh me bazë reje kompjuterike

 • Asist në dosje

  Emërtim, renditje dhe strukturë automatike dosjesh

 • Siguri për dokumentet, pajisjet dhe rrjetin

  Nga McAfee Protected, TLS1.3 dhe mbështetje për SIEM

 • Mirëmbajtje e lehtë

  Mjete diagnostikimi në distancë dhe përditësime automatike të firmuerit

 • Opsionet e përfundimit

  Përfshin kapëset ekologjike, kapëset dhe perforimin

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

 • Lloji i pajisjes
  Pajisje A3 shumëfunksionale laser me ngjyra
 • Funksionet kryesore
  Printim, fotokopjim, skanim, dërgim dhe faks opsional
 • Shpejtësia e procesorit
  Procesor dybërthamësh 1GHz
 • Paneli i kontrollit
  Panel me prekje me ngjyra WVGA LCD TFT 17.8 cm/ 7 inçë
 • Memoria
  Standard: 2.0GB RAM
 • Memoria
  Standardi: 64GB eMMC (hapësira e lirë: 30GB)
 • Lidhja e ndërfaqes
  RRJETI
  Standarde: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, LAN pa tela (IEEE 802.11 b/g/n)

  TË TJERA
  Standarde: USB 2.0 (Host) x2, USB 2.0 (Device) x1
 • Kapaciteti i mbushjes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 1.200 fletë
  Maksimumi: 2300 fletë (me Cassette Feeding Unit-AW1 opsional)
 • Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m²)
  Standarde: 250 fletë
  Maksimumi: 650 fletë (me Inner Finisher-L1 dhe Copy Tray-T1 opsionale)
 • Kapaciteti i finicionit
  Collate, Group, Offset, Staple, Hole Punch, Eco Staple, Staple On Demand

  * Mundësitë e finicionit ndryshojnë në varësi të opsioneve të zgjedhura.
 • Llojet e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  E hollë, e thjeshtë, e rëndë*, e ricikluar, e veshur, me ngjyra, kalk, me lidhje, transparente, etiketa, me shpim paraprak, me kokë, zarf
  * SRA3 nuk mbështetet për letër të veshur (257-300gsm) dhe të rëndë (257-300gsm).

  Kaseta e sipërme:
  E hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë, zarf*
  * Nevojitet Envelope Feeder Attachment Kit B (standard) Kaseta e poshtme: e hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyra, me lidhje, transparencë, parashpuar, kokë letre, zarf*
  * Nevojitet Envelope Feeder Attachment Kit A (standard)

  Kaseta e poshtme:
  E hollë, e thjeshtë, e rëndë, e ricikluar, me ngjyra, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë, zarf*

  * Nevojitet Envelope Feeder Attachment Kit A (standard)
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Sirtari shumëfunksional:
  Madhësi standarde: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Madhësia e personalizuar: 98,4 x 139,7 mm deri në 320,0 x 457,2 mm
  Zarfe*: COM10 No.10, Monarch, ISO-C5, DL
  Madhësia e përshtatur e zarfit: 98,0 x 98,0 mm deri në 320,0 x 457,2 mm

  Kaseta e sipërme:
  Përmasat standarde: A4, A5, A5R, A6R, B5
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 297,0×215,9 mm
  Zarfi: ISO-C5
  * Nevojitet “Envelope Feeder Attachment Kit B (standard)”.

  Kaseta e poshtme:
  Madhësi standarde: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 304,8×457,2 mm
  Zarfe*: COM10 No.10, Monarch, DL
  * Nevojitet "Envelope Attachement Kit A (standard)”.
 • Peshat e mbështetura të materialit
  Sirtar multifunksional: 52 deri në 300 gsm
  Kaseta e sipërme/poshtme: 52 deri 256 gsm
  Nga të dyja anët: 52 deri në 220 gsm
 • Koha e ngrohjes
  4 sekonda e poshtë* 
  * Koha nga ndezja e pajisjes deri kur shfaqet ikona e fotokopjimit dhe aktivizohet për veprime në ekranin me prekje

  Nga modaliteti pasiv: 10 sekonda e poshtë 

  10 sekonda ose më pak* 
  *Koha nga ndezja e pajisjes, deri kur kopjimi është gati (pa rezervimin e printimit)
 • Përmasat (gjer.×thell.×lar.)
  565 x 687 x 891 mm
 • Hapësira e instalimit (gjer.×thell.)
  1168 x1116 mm
 • Pesha
  Afro 74.7 kg me toner

Specifikimet e printimit

 • Shpejtësia e printimit
  1-anësh (BW/CL):
  Deri në 26/26 ppm (A4, A5, A5R,A6R), Deri në 20/20 ppm (A4R),
  Deri në 15/15 ppm (A3)

  2-anësh (BW/CL):
  Deri në 13/13 ppm (A4, A5R), Deri në 10/10 ppm (A4R), Deri në 7/7 ppm (A3)
 • Rezolucioni i printimit (dpi)
  Deri në 1200 x1200
 • Gjuhët e faqeve të përshkrimit
  Standard: UFRⅡ, PCL6
  Opsionale: Adobe® PostScript®3TM
 • Direct Print
  Formatet e mbështetura të skedarëve:
  RUI: PDF, EPS, TIFF/JPEG, XPS
  Memorie USB: PDF, TIFF/JPEG, XPS
  Vend rrjeti: PDF, TIFF/JPEG, XPS
 • Printimi në pajisje celulare dhe renë kompjuterike
  AirPrint, Mopria, Canon PRINT Business, uniFLOW Online dhe Universal Print by Microsoft

  Një sërë zgjidhjesh softuerike ofrohen për printim nga pajisjet portative dhe shërbimet me bazë reje kompjuterike, në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.
 • Printim standard nga sistemi operativ
  Android/Windows® 10/Chrome OS/macOS (11.2.2) /iOS/iPadOS

  Nga marsi 2021
 • Fontet
  Fontet PS: 136 Roman
  Fontet PCL: 93 fonte roman, 10 fonte bitmap, 2 fonte OCR, Andalé Mono WT
  J/K/S/T*1 (japonisht, koreanisht, kinezishte e thjeshtuar dhe tradicionale), fonte me barkode*2


  *1 Kërkon PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 opsional
  *2 Kërkon BARCODE PRT KIT-D1 opsional
 • Veçoritë e printimit
  Printim i siguruar, filigran i sigurt, ballinë/fundfaqe, strukturë faqeje, printim dyanësh, përmasa/orientime letre të kombinuar, reduktim toneri, printim afishesh, printim me mbajtje të detyruar, datë printimi, printim me orar, printim me printer virtual
 • Sistemet e përdorimit
  UFRII: Windows® 8.1/10/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019, MAC OS X (10.11 e lart)

  PCL: Windows® 8.1/10/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019

  PS: Windows® 8.1/10/Server 2012/Server 2012 R2/Server 2016/Server 2019, MAC OS X (10.11 e lart)

  PPD: Windows® 8.1/10, MAC OS X (10.11 e lart)

  Nga marsi 2021

Specifikimet e fotokopjimit

 • Shpejtësia e kopjimit
  1-anësh (BW/CL):
  Deri në 26/26 ppm (A4, A5, A5R, A6R), Deri në 20/20 ppm (A4R),
  Deri në 15/15 ppm (A3)

  2-anësh (BW/CL):
  Deri në 13/13 ppm (A4, A5R), Deri në 10/10 ppm (A4R), Deri në 7/7 ppm (A3)
 • Koha e kopjimit të parë
  (A4, BW/CL): afro 7,0/8,7 sekonda e poshtë
 • Rezolucioni i fotokopjimit (dpi)
  600×600
 • Kopje të shumëfishta
  Deri në 999 kopje
 • Dendësia e kopjimit
  Automatik ose manual (9 nivele)
 • Zmadhimi
  25% - 400% (me hapa rritës 1%)
 • Zvogëlimet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%
 • Rritjet e paracaktuara
  25%, 50%, 70%, 100%, 141%, 200%, 400%
 • Veçoritë bazë të kopjimit
  Norma R/E sipas sipërfaqes, dyanëshe, rregullim dendësie, zgjedhje lloji origjinal, modalitet ndërprerjeje, libër në dy faqe, origjinal dyanësh, renditje, variant pune, N në 1, origjinale të përmasave të ndryshme, qartësi, fshirje kuadri, fotokopjim letërnjoftimi, anashkalim faqesh bosh, origjinal me përmasa të lira, modalitet ngjyrash, fotokopjim mbrapsht, shembull fotokopjimi

Specifikimet e skanimit

 • Tipi
  Standarde: vetëmbushëse dokumentesh dyanëshe [2-anëshe me 2-anëshe]
  Opsionale: Platen Cover-Y3
 • Specifikimet e tërheqjes së skanimit
  ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA

  Sistemi i mbështetur operativ: Windows® 8.1/10/ Server2012/ Server2012 R2/ Server 2016/ Server 2019
 • Rezolucioni i skanimit (dpi)
  Skanim për fotokopjim: deri në 600×600
  Skanim për dërgim: (dhënie, bardhezi) deri në 600 x 600, (marrje, bardhezi) deri në 600 x 600 (dhënie, ngjyra) deri në 300 x 300, (marrje, ngjyra) deri në 300 x 300
  Skanim për faks: deri në 600×600
 • Kapaciteti i letrës së mbushëses (80 g/m2)
  Deri në 100 fletë
 • Origjinalet e pranueshme/peshat
  Pllaka: fletë, libër dhe sende 3-përmasore

  Peshat e materialit në mbushësen e dokumenteve:
  Skanimi 1-anësh: 30 deri 128 gsm (BW), 64 deri 128 gsm (CL)
  Skanimi 2-anësh: 50-128 g/m2 (bardhezi), 64-128 g/m2 (ngjyra)
 • Përmasat e mbështetura të materialit
  Pllaka: maks. madhësia e skanimit: 297,0 x 431,8 mm

  Madhësia e medias për furnizuesin e dokumenteve:
  A3, A4, A4R, A5, A5R, B4, B5, B5R, B6
  Përmasa të posaçme: 128,0×139,7 mm deri në 297,0×431,8 mm
 • Metoda e skanimit
  Skanim me dhënie, skanim me shtytje, skanim në rrjet, skanim në memorie USB, skanim në pajisje portative, skanim me bazë reje kompjuterike (uniFLOW Online/Online Express)
 • Shpejtësia e skanimit
  DADF (ipm: BW/CL, A4):
  Skanim 1-anësh: 70/70 (300 dpi, dërgim), 51/42 (600 dpi, fotokopjim)
  Skanim 2-anësh: 35/35 (300 dpi, dërgim), 25,5/25,5 (600 dpi, fotokopjim)

Specifikimet e dërgimit

 • Destinacioni
  Standard: Email/Internet FAX (SMTP), SMB3.0, FTP, WebDAV,
  Opsionale: Super G3 FAX
 • Libri i adresave / Thirrjet e shpejta
  LDAP (2,000)/ Lokale (1,600) / Formim i shpejtë (200)
 • Rezolucioni i dërgimit (dpi)
  Dhënie: 100 x 100, 150 x 150, 200 x 100 (Normal), 200 x 200 (Fine), 200 x 400*(SuperFine), 300 x 300, 400 x400*(UltraFine), 600 x 600*

  Marrje: 75 x 75, 100 x 100, 150 x 150, 200 x 200, 300 x 300, 400 x 400*, 600 x 600*

  * modaliteti me ngjyra është vetëm bardhezi
 • Protokolli i komunikimit
  Skedari: FTP (TCP/IP), SMB 3.0 (TCP/IP), WebDAV
  Email/iFax: SMTP (dërgim), POP3 (marrje)
 • Formati i skedarit
  Standard: TIFF (MMR), JPEG *, PDF (Compact, Searchable, PDF/A-1b, Encrypted), XPS (Compact, Searchable), PDF/XPS (Device Signature, Office Open XML (PowerPoint, Word)

  Opsionale: PDF (gjurmimi dhe zbutja), PDF/XPS (nënshkrimi i përdoruesit)

  *Vetëm faqe njëshe
 • Veçoritë universale të dërgimit
  Zgjedhje e llojit të origjinalit, origjinal në dy anë, libër në dy faqe, origjinale të përmasave të ndryshme, rregullim i dendësisë, qartësi, spastrim i kornizës, version pune, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësi e emailit, raport TX, orientim i përmbajtjes së origjinalit

Specifikimet e faksit

 • Numri maksimal i linjave të lidhjes
  1
 • Shpejtësia e modemit
  Super G3: 33.6 kbps
  G3: 14,4 kbps
 • Metoda e ngjeshjes
  MH, MR, MMR, JBIG
 • Rezolucioni (dpi)
  400×400 (ultra i imët), 200×400 (super i imët), 200×200 (i imët), 200×100 (normal)
 • Madhësia në dërgim/marrje
  Dërgim: A3, A4, A4R, A5*1, A5R*1, B4, B5*2, B5R*1
  Marrje: A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R


  *1 Dërguar si A4
  *2 Dërguar si B4 e shkurtër
 • Memoria FAX
  Deri në 30 000 faqe
 • Numrat e shpejtë
  Maks. 200
 • Thirrjet në grup/Destinacionet
  Maks. 199 numra
 • Transmetimi i njëpasnjëshëm
  Maks. 256 adresa
 • Rezerva e memories
  Po
 • Veçoritë e faksit
  Emri i dërguesit (TTI), dërgim i drejtpërdrejtë, dërgim i vonuar, shqyrtim, njoftim përfundimi pune, raport transmetimi, ndërprerje transmetimi, transmetim i njëpasnjëshëm, dërgim fjalëkalimi/nënadrese, kuti konfidenciale emaili

Specifikimet e ruajtjes

 • Mjetet ruajtëse
  Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

 • Autentikimi dhe kontrolli i hyrjes
  Autentikim përdoruesi (autentikim me figurë, autentikim me figurë dhe PIN, autentikim me emër-fjalëkalim, autentikim në nivel funksioni, autentikim me celular), autentikim me kod reparti (identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), uniFLOW Online Express (identifikim me PIN, identifikim me figurë, identifikim me figurë dhe PIN, identifikim me kartë*, identifikim me kartë dhe PIN, identifikim me emër-fjalëkalim, identifikim me kod reparti dhe PIN, identifikim në nivel funksioni), sistem për administrimin e hyrjes (kontroll i hyrjes)
 • Siguria e rrjetit
  TLS 1.3, IPSec, autentikim IEEE802.1X, SNMP V3.0, funksion muri mbrojtës (filtrim adresash IP/MAC), mbështetje për rrjete dyshe (LAN tel-valë, LAN tel-tel), aktivizim/çaktivizim (i protokolleve/aplikacioneve të rrjetit, ndërfaqes në distancë, ndërfaqes USB), ndarje e FAKSIT G3 nga LAN, ndarje e folesë USB nga LAN, skanim-dërgim - kujdes ndaj viruseve për marrjen e emaileve
 • Siguria e dokumenteve
  Siguri printimi (printim i siguruar, printim i siguruar me enkriptim, printim me mbajtje të detyruar, printim i siguruar "uniFLOW"*1), siguri në marrjen e të dhënave (përcjellje automatike e dokumenteve të marra në kutinë konfidenciale të fakseve), siguri skanimi (PDF të enkriptuara, PDF/XPS me nënshkrim pajisjeje, PDF/XPS*2), siguri në dërgimin e të dhënave (funksione të kufizuara dërgimi emailesh/skedarësh, konfirmim i numrit FAKSIT, lejim/kufizim i transmetimeve për drejtuesin softuerit të faksit, lejim/kufizim për dërgimin nga historiku, mbështetje për S/MIME)

  *1 Nevojitet uniFLOW Online / uniFLOW opsional
  *2 Nevojitet Universal Send Digital User Signature Kit-C1 opsional
 • Siguria e pajisjes
  Aktivizim standard i hapësirës ruajtëse, funksion fshehjeje evidence pune, integritet mbrojtës softueri MFP, verifikim sistemi në nisje, pikasje intruzioni në programe
 • Menaxhimi dhe auditimi i pajisjes
  Fjalëkalim administratori, administrim kodesh dhe certifikate dixhitale, evidencë auditi, bashkëpunim me sistem të jashtëm auditi sigurie (informacion sigurie dhe administrim rastesh), cilësim politike sigurie

Specifikimet e mjedisit

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 10 deri në 30ºC
  Lagështia: 20 deri në 80% RH (lagështi relative)
 • Energjia
  220-240 V, 50/60 Hz, 4 A
 • Konsumi i energjisë
  Maksimumi: afro 1.500 W
  Në gatishmëri: afro 44 W*1
  Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 2.0 W*2, afro 1.0 W*3

  *1 Vlera referencë: matur një njësi
  *2 Modalitet i përcjelljes së rrymës nga LAN me valë JOAKTIV
  *3 Modaliteti i përcjelljes së rrymës nga LAn me valë AKTIV
  *2*3 Modaliteti pasiv nuk ofrohet në të gjitha rrethanat për shkak të cilësimeve të caktuara.

  Konsumi tipik i korrentit (TEC)*:
  0,34 kWh

  * Në përputhje me "US Energy Star 3.0"
 • Nivelet e zhurmës
  Niveli i zërit (LWA,m) aktiv (1-sided): 6.0 B*1, 0.3B*1

  Niveli i trysnisë zanore (LpAm)
  Pozicioni në afërsi:
  Aktiv (1-anësh): 46 dB*1


  *1 Vlera referencë: matur vetëm një njësi me ISO7779, përshkruar me ISO9296:2017
 • Standardet
  Blue Angel (aplikuar)

Softueri dhe menaxhimi i printerit

 • Gjurmimi dhe raportimi
  uniFLOW online Express
 • Mjetet e menaxhimit në largësi
  iW Management Console
  eMaintenance
  Content Delivery System
 • Softueri i skanimit
  ScanGear

Pjesët e konsumit

 • Kutia/kutitë e bojës
  Toner C-EXV 54 BK/C/M/Y
 • Rendimenti i vlerësuar i tonerit
  (Vlerësuar në 5% mbulim):

  C-EXV 54 Toner BK: 15,500 faqe
  C-EXV 54 Toner C/M/Y: 8500 faqe

Opsionet e furnizimit të letrës

 • Njësia e Furnizimit të Kasetës
  Njësia e furnizimit të kasetës AW1:

  Kapaciteti i letrës: 550 fletë x 2 (1100 fletë) (80 gm2)
  Lloji i letrës: e hollë, e thjeshtë, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, me lidhje, transparencë, me shpim paraprak, me kokë
  Përmasat e letrës: A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R,
  Përmasa të posaçme: 105,0×148,0 mm deri në 304,8×457,2 mm
  Pesha e letrës: 52 deri në 256 gsm
  Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore
  Përmasat (gj-th-l): 565 x 635 x 248 mm
  Pesha: Rreth 16,0 kg

Opsionet e daljes

 • Sirtari i kopjimit
  Copy Tray-T1:

  Kapaciteti (me letër 80gsm):
  A4, A5R, B5, B5R: 100 fletë
  A3, A4R, B4: 75 fletë
  Përmasat (gj-th-l): 442×373×176 mm (lidhur me njësinë kryesore, kur sirtari zgjatues është i zgjatur)
  Pesha: Rreth 0,5 kg
 • Sirtari i brendshëm
  Inner 2way Tray-M1:

  Kapaciteti i sirtarit (letër 80 gsm)
  Sirtari i sipërm: SRA3, A3, A4, A4R, A5, A5R, A6R, B4, B5, B5R: 100 fletë
  Sirtari i poshtëm (sirtar standard): A4, A5, A5R, A6R, B5, B5R: deri në 250 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4: deri në 100 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Përmasat (gj-th-l): 428×405×88 mm
  Pesha: Rreth 0,7 kg
 • Seti i sirtarit të kopjes 1
  Për t'u zëvendësuar nga "Copy Tray".
 • Tabakaja e brendshme me 2 drejtime
  Për t'u zëvendësuar nga "Copy Tray".
 • Përfunduesi i brendshëm
  Inner Finisher-L1:

  Kapaciteti i sirtarit (me letër 80 gsm):
  Sirtari i sipërm: A4, A5, A5R, B5: afro 50 fletë
  SRA3, A3, A4R, A6R, B4, B5R: afro 50 fletë
  Sirtari i poshtëm: A4, A5, A5R, B5: afro 500 fletë
  SRA3, A3, A4R, B4, B5R: 250 fletë
  A6R: 30 fletë
  Zarf: 10 fletë
  Pesha e letrës: 52 deri në 300 g/m2
  Pozicioni i kapëses: këndor, dysh
  Kapaciteti i kapëses:
  A4, B5: 50 fletë (52-90 gsm)
  A4R: 40 fletë (52 deri 90 gsm)
  A3, B4: 30 fletë (52-90 gsm)
  Kapësja ekonomike:
  A3, A4, B4, B5: 10 fletë (52-64 gsm)
  8 fletë (65 deri 81,4 gsm)
  6 fletë (82 deri 105 gsm)
  Kapëse sipas kërkesës: afro 40 fletë (80 g/m2)
  Përmasat (gj-th-l): 575 x 525 x 225 mm (kur sirtari zgjatues është i hapur)
  Pesha: Rreth 9,1 kg
 • Seti i sirtarit të kopjes 3
  Për t'u zëvendësuar nga "Copy Tray".
 • Përfunduesi i broshurave
  1 produkt për t'u migruar.
 • Njësia shpuese e brendshme 2/4-vrimëshe
  Inner 2/4 Hole Puncher-D1 (kërkon Inner Finisher-L1):
  Dy ose katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
  Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
  Dy vrima: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
  4 vrima: A3, A4
 • Shpuesi i brendshëm 4-vrimësh
  Inner 4 Hole Puncher-D1 (kërkon Inner Finisher-L1):
  Katër vrima
  Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 300 gm2
  Madhësia e pranueshme e letrës për shpim: A3, A4, A4R, A5, B4, B5, B5R
 • Njësia shpuese 2/4-vrimëshe
  Për t'u zëvendësuar nga "Hole Puncher".
 • Njësia shpuese 4-vrimëshe
  Për t'u zëvendësuar nga "Hole Puncher".

Aksesorët harduerikë

 • Lexuesit e kartave
  Copy Card Reader Attachment-H3
  IC Card Reader Attachment-B3
  Copy Card Reader-F1
  IC Card Reader Attachment-B4
 • Të tjera
  Kit aksesor opsional për Reader-A2
  Platen Cover-Y3

Opsionet e sistemit dhe të kontrollorit

 • Aksesorët e printimit
  PCL International Font Set-A1
  PS Printer Kit-CS1
 • Opsionet e dërgimit
  Universal Send Trace & Smooth PDF Kit-A1
  Universal Send Digital User Signature Kit-C1
 • Printimi i barkodeve
  Barcode Printing Kit-D1
 • Aksesorët e sistemit
  Copy Control Interface Kit-D1
 • Aksesorët e faksit
  Super G3 FAX Board-BJ1
  Remote Fax Kit-A1

Opsione të tjera

 • Fisheku i kapëses
  Staple-P1
 • Aksesorët e aksesit
  ADF Access Handle-A1
  Media Adjustment kit-A1