alt text goes here

CANON IMAGERUNNER ADVANCE GENERATION 3

Një gamë printerësh me shumë funksione me dizajn intuitiv që përmirësojnë eksperiencën e përdoruesit, rritin efikasitetet e fluksit të punës dhe ofrojnë një siguri maksimale për t'iu përshtatur nevojave të biznesit tuaj.

Modernizoni flukset e punës në të gjitha ciklet e jetës së dokumenteve

Kurseni kohë dhe burime në të gjithë organizatën tuaj.

I sigurt në mënyrë të natyrshme

Funksionet e përmirësuara të sigurisë, mes të cilave "McAfee Embedded Control Software", ndihmojnë në parandalimin e kërcënimeve kibernetike dhe mbrojnë informacionin delikat të biznesit tuaj

Dizajni intuitiv

Një ekran me prekje i madh, i personalizueshëm dhe elastik kursen kohën dhe përmirëson eksperiencën e përdoruesit duke kujtuar parametrat e përdorur shpesh.

Lidhja në renë kompjuterike

uniFLOW Online dhe uniFLOW Online Express, të vlerësuara me çmime, mbrojnë informacionet tuaja me flukset e sigurta të punës për dokumentet dhe kontrollin e menaxhimit të printimit.

Gjenerata e tretë | Versioni i 3-të

Një platformë që mund të përballojë nevojat tuaja të biznesit gjithmonë në zhvillim. Zbuloni versionin e ri të pajisjeve imageRUNNER ADVANCE të gjeneratës së tretë me një siguri më të mirë dhe lidhjen në renë kompjuterike.

Shkarkoni broshurën

Download brochure

Mbroni dhe rritni biznesin tuaj me printerët me shumë funksione Canon iR ADVANCE.

FLISNI ME EKIPIN TONË

Çmime

Gama e plotë

I sigurt në mënyrë të natyrshme

Mbroni konfidencialitetin, integritetin dhe disponueshmërinë e sistemeve të rrjeteve tuaja me pajisjet e konfiguruara sipas kërkesave tuaja specifike të sigurisë.

protecting your office

uniFLOW online Express

Merrni kontrollin e menaxhimit të printimit dhe kostove duke optimizuar pajisjet tuaja Canon me një zgjidhje të sigurt, të bazuar në cloud. E disponueshme me pajisjet më të fundit të zyrës Canon, programi uniFLOW Online Express do të rrisë produktivitetin dhe do të maksimizojë investimet tuaja. Përditëso pajisjet tuaja ekzistuese duke u regjistruar në internet.

Shikoni broshurën

Regjistrohu për uniFLOW Online Express

colleagues discussing data

Nuk jeni të sigurt se cilat pajisje ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË