Seria Canon imageRUNNER ADVANCE 8500 II
Specifikimet

Specifikimet në detaje

Njësia kryesore

Tipi

Printer shumëfunksional laser monokrom

Funksionet kryesore

Printim, fotokopje, skaner, dërgim, ruajtje dhe faks opsional

Processor

Procesori i personalizuar i dyfishtë i Canon (i ndarë)

Paneli i kontrollit

Modeli MFP me panelin me prekje me ngjyra TFT LCD SVGA 10,4 inç (26,4 cm)
Modeli i printerit me panelin me prekje me ngjyra TFT LCD WSVGA 10,1 inç (25,6 cm)

Kujtesa

3,0 GB RAM

Hard disku

Standarde: 250 GB
Maksimumi: 1 TB

Njësia pasqyruese e diskut të ngurtë

Opsional (250 GB, 1 TB)

Lidhja e ndërfaqes

Standardi i rrjetit: 1000Base-T/100Base-TX/10Base-T, Wireless LAN (IEEE 802.11 b/g/n);
Opsionale: NFC, Bluetooth
Standardi - të tjera: USB 2.0 (pritës) x2, USB 3.0 (pritës) x1, USB 2.0 (pajisja) x1; Opsionale: Ndërfaqja seriale, Ndërfaqja e kontrollit të kopjimit

Kapaciteti i letrës (A4, 80 g/m2)

Standardi: 4200 fletë
Maksimumi: 7700 fletë

Burimet e letrës (A4, 80 g/m2)

Standard:
1500 fletë x 2 sirtare letre + 2x kaseta 550 fletë
Sirtar me shumë funksione me 100 fletë
Opsionale:
3500 fletë (POD DECK LITE-C1)
3500 fletë (PAPER DECK UNIT-E1)
Maksimumi: 7700 fletë

Kapaciteti i daljes së letrës (A4, 80 g/m2)

250 fletë (Sirtari i kopjimit-R2).
3500 fletë (me STAPLE FINISHER-V2/BOOKLET FINISHER-V2) 1
4250 fletë (me STAPLE FINISHER-X1/BOOKLET FINISHER-X1)
5000 fletë (me STAPLE FINISHER-W1 PRO/BOOKLET FINISHER-W1 PRO)

Aftësitë e përfundimit

Ngjitje, Grupim, Ofset
Me përfunduesin e jashtëm: Kolazh, grupim, zhvendosje, kapëse, kapëse sipas kërkesës, kapëse pa kapje, broshurë, prerje broshure, shpim me vrima, shpim profesional me vrima, futje dokumenti, palosje (C, Z, gjysmë, Z fizarmonikë, paralele e dyfishtë)

Llojet e mbështetura të medias

Sirtarët e sipërm majtas/djathtas (1/2):
E hollë, e zakonshme, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, e shpuar paraprakisht, letër me kokë, lidhje

Kasetat e Poshtme (3/4):
E hollë, e zakonshme, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, e shpuar paraprakisht, letër me kokë, lidhje, skedë 2

Sirtari shumëfunksional:
E hollë, e zakonshme, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, e shpuar paraprakisht, lidhje, fletë transparente, etiketa, letër me kokë, skedë, me gjurmim 3

POD DECK LITE-C1: E hollë, e zakonshme, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, e shpuar paraprakisht, letër me kokë, e lidhur, letër transparente, etiketa, skedë

PAPER DECK UNIT-E1: E hollë, e zakonshme, e ricikluar, me ngjyra, e rëndë, e shpuar paraprakisht, letër me kokë, lidhje

Madhësitë e mbështetura të medias

Sirtarët e sipërm majtas/djathtas (1/2):
Madhësia standarde: A4, B5

Kasetat e Poshtme (3/4):
Madhësia standarde: 330 mm x 483 mm (13" x 19"), 320 mm x 450 mm (SRA3), 305 mm x 457 mm (12" x 18"), A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R
Madhësia e personalizuar: 139,7 mm x 182 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm

Sirtari shumëfunksional:
Madhësia standarde: 330 mm x 483 mm (13" x 19"), 320 mm x 450 mm (SRA3), 305 mm x 457 mm (12" x 18"), A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R
Madhësia e personalizuar: 100 mm x 148 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm

POD DECK LITE-C1:
330 mm x 483 mm (13" x 19"), 320 mm x 450 mm (SRA3), 305 mm x 457 mm (12" x 18"), A3, B4, A4, A4R, A5R, B5, B5R, madhësi e përshtatur: 139,7 mm x 182 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm

PAPER DECK UNIT-E1:
A4 , B5

Peshat e mbështetura të medias

Kasetat: 52 deri në 220 g/m2

Sirtari shumëfunksional: 52 deri në 256 g/m2
Në dy anë: 52 deri në 220 g/m2

Koha e ngrohjes

Nga ndezja 4: 60 sekonda ose më pak

Nga modaliteti i gjumit të thellë: 60 sekonda ose më pak

Përmasat (Gj x Th x L)

iR ADV 8505 Pro II*/8595 Pro II*/8585 Pro II* MFP Model: 1481 mm x 770 mm x 1252 mm
iR ADV 8505 Pro II*/8595 Pro II*/8585 Pro II* Printer Model: 670 mm x 779 mm x 1040 mm

Hapësira e instalimit (Gje x The)

Bazë: 1,362 mm x 1,353 mm (vetëm sirtari shumëfunksional + raftet e kasetës të hapura + sirtari i kopjimit)
Konfigurimi i plotë: 4098 mm x 1617 mm (lidhur me POD DECK LITE-C1 + BOOKLET FINISHER-W1 + DOCUMENT INSERTION UNIT-N1 + PAPER HOLDING UNIT-J1 + BOOKLET TRIMMER-D1)

Pesha

iR ADV 8505 Pro II*/8595 Pro II*/8585 Pro II* modeli MFP: Afro 240 kg 5
iR ADV 8505 Pro II*/8595 Pro II*/8585 Pro II* modeli i printerit: Afro 206 kg 6

Specifikimet e kopjimit

Shpejtësia e kopjimit

iR-ADV 8585 Pro II*
Deri në 85 faqe/min (A4/A5R)
Deri në 63 faqe/min (A4R)
Deri në 44 faqe/min (A3)

iR-ADV 8595 Pro II*
Deri në 95 faqe/min (A4/A5R)
Deri në 69,1 faqe/min (A4R)
Deri në 50 faqe/min (A3)

iR-ADV 8505 Pro II*
Deri në 105 faqe/min (A4/A5R)
Deri në 76,3 faqe/min (A4R)
Deri në 54 faqe/min (A3)

Koha e kopjimit të parë (A4)

Rreth 2,7 sekonda ose më pak 11

Rezolucioni i kopjimit

Leximi: 600 dpi x 600 dpi
Printimi: Deri në 1,200 dpi x 1,200 dpi

Kopje të shumëfishta

Deri në 9999 kopje

Ekspozimi i kopjeve

Automatik ose manual (9 nivele)

Magnification

25% - 400% (me hapa rritës 1%)

Zvogëlimet e paracaktuara

25%, 50%, 71%

Rritjet e paracaktuara

141%, 200%, 400%

Veçoritë bazë të kopjimit

Raportet e paracaktuara R/E sipas zonës, përcaktimi i letrës, përcaktimi i mëparshëm, përcaktimi i preferuar, përfundimi, në dy anë, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, modaliteti i ndërprerjes, konfirmimi/anulimi i përcaktimit

Veçoritë speciale të kopjimit

Libri në dy faqe, origjinali në dy anë, përfundimi, broshurë, krijimi i detyrës, nr. në 1, shtimi i kapakut, futja e fletëve, origjinale në madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, zgjedhja e llojit të origjinalit, fletët transparente të kapakut, numërimi i faqeve, numërimi i serisë së kopjimit, qartësia, spastrimi i kornizës, filigran i sigurt, printimi i datës, zhvendosja, marzhi i brendshëm, printimi dhe kontrolli, negativi/pozitivi, përsëritja e imazheve, blloqet e shkrirjes së punëve, njoftimi i punës së kryer, imazhi i pasqyruar, printimi në skedë, ruajtja në kutinë postare, mbivendosja e imazhit, kopjimi rrjedhimor, kopjimi i kartës së identitetit, zbulimi i furnizuesit me shumë fletëve, origjinali me madhësi të lirë

Specifikimet e skanimit

Tipi

Pajisje me ngjyra me shtrat të sheshtë plus furnizuesi automatik i dokumenteve në dy anë me një kalim (skanim në dy anë me 1 kalim)

Kapaciteti i letrës për dokumente

300 fletë (80 g/m2)

Madhësitë e mbështetura të medias

A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5, A5R, B6R

Peshat e mbështetura të medias

Skanimi në një anë: 38 deri në 220 g/m2 (bardhezi), 64 deri në 220 g/m2 (CL)
Skanimi në dy anë: 50 deri në 220 g/m2 (bardhezi), 64 deri në 220 g/m2 (CL)

Origjinalet e pranueshme të pllakës

Xhami i skanimit: fletë, libër, objekte tredimensionale (deri në 2 kg)

A3, B4, A4, A4R, B5, B5R, A5, A5R, B6R

Specifikimet e skanimit me tërheqje

ScanGear2 me ngjyra në rrjet Për TWAIN dhe për WIA

Sistemi operativ i mbështetur: Windows Vista/7/8.1/10

Windows Server 2008/Server 2008 R2/ Server 2012/ Server 2012 R2/ Server 2016

Rezolucioni i skanimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 300 x 300 dpi, 200 x 400 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Metoda e skanimit

Funksionueshmëria e dërgimit e disponueshme në të gjitha modelet

Skanimi në USB Memory Key: Po, në të gjitha modelet

Skanimi në celularë ose pajisje të lidhura në internet:

Një gamë e gjerë zgjidhjesh janë të disponueshme për të ofruar skanimin në pajisjet celulare ose në pajisjet e lidhura në internet në varësi të kërkesave tuaja. Kontaktoni me përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacione të mëtejshme.

Skanimi në shërbimet e mbështetura në re: Një sërë zgjidhjesh janë të disponueshme për të siguruar skanim në shërbimet e mbështetura në re në varësi të kërkesave tuaja. Ju lutemi kontaktoni përfaqësuesin tuaj të shitjeve për informacion të mëtejshëm.

Tërheqja e skanimit TWAIN/WIA e disponueshme në të gjitha modelet

Shpejtësia e skanimit (BW/CL; A4)

Skanimi në një anë: 120/120 ipm (300 dpi), 120/60 ipm (600 dpi)
Skanimi në dy anë: 240/220 ipm (300dpi), 150/60 ipm (600 dpi)

Skanimi nga të dyja anët

Në 2 anë në 2 anë (automatik)

Specifikimet e dërgimit

Opsionale / Standarde

Standard në të gjithë modelet

Destinacioni

Email/Internet FAX (SMTP), SMB, FTP, WebDAV, Mail Box, Super G3 FAX (opsional), IP Fax (opsional)

Modaliteti i ngjyrave

Zgjedhja automatike e ngjyrës (ngjyra të plota/shkalla gri), zgjedhja automatike e ngjyrës (ngjyra të plota/bardhezi), ngjyra të plota, shkalla gri dhe bardhezi

Libri i Adresave/Numrat e shpejtë

LDAP (2000)/lokal (1600)/thirrje e shpejtë (200)

Rezolucioni i dërgimit

100 x 100 dpi, 150 x 150 dpi, 200 x 100 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 400 dpi, 300 x 300 dpi, 400 x 400 dpi, 600 x 600 dpi

Protokolli i komunikimit

Skedari: FTP, SMB v3.0, WebDAV
Email/faks në internet: SMTP, POP3, I-Fax (i thjeshtë, i plotë)

Formati i skedarit

Standard: TIFF, JPEG, PDF (kompakt, me kërkim, zbatimi i mbrojtjes së skedarit PDF nga Adobe Live Cycle Rights Management™, optimizimi për ueb, PDF A/1-b), XPS (kompakt, me kërkim), Office Open XML (PowerPoint, Word), PDF/XPS (Nënshkrimi dixhital)
Opsional: PDF (Gjurmimi dhe zbutja)

Veçoritë universale të dërgimit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, rregullimi i dendësisë, qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës, dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, emri i skedarit, subjekti/mesazhi, përgjigje për, përparësia e emailit, raporti TX, orientimi i përmbajtjes së origjinalit, shmangia e origjinaleve boshe, zbulimi i furnizuesit me shumë fletë.

Specifikimet e faksit

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Numri maksimal i linjave të lidhjes

4

Shpejtësia e modemit

Super G3: 33.6 kbps
G3: 14,4 kbps

Metoda e ngjeshjes

MH, MR, MMR, JBIG

Rezolucioni

400 x 400 dpi, 200 x 400 dpi, 200 x 200 dpi, 200 x 100 dpi

Madhësia e dërgimit/regjistrimit

A3, B4, A4, A4R, B5*, B5R*, A5**, A5R**

*dërguar si B4
**dërguar si A4

Kujtesa e FAX-it

Deri në 30,000 faqe

Numrat e shpejtë

Gjatësia maksimale 200

Thirrjet në grup/destinacionet

Gjatësia maksimale 199 numra

Transmetimi me Sekuencë

Gjatësia maksimale 256 adresa

Kopje rezervë e kujtesës

Po

Veçoritë e faksit

Zgjedhja e llojit të origjinalit, origjinali në dy anë, libri në dy faqe, origjinale me madhësi të ndryshme, dendësia për skanimin, qartësia, raporti i kopjimit, spastrimi i kornizës, krijimi i detyrës, specifikimi i emrit të dërguesit (kur dërgoni faks), emri i dërguesit (TTI), zgjedhja e linjës së telefonit (kur dërgoni faks), dërgimi i drejtpërdrejtë, dërgimi i vonuar, pamja paraprake, vula e përfundimit, njoftimi i punës së kryer, raporti TX, furnizimi i fletëve të shumëfishta.

Specifikimet e ruajtjes

Kutia postare (numri i mbështetur)

100 kuti hyrëse të përdoruesit, 1 kuti hyrëse RX e memories, 50 kuti hyrëse konfidenciale të faksit, 30000 faqe të ruajtura maksimumi

Hapësira e përparuar

Protokolli i komunikimit: SMB ose WebDAV
Kompjuteri klient i mbështetur: Windows (Windows Vista/7/8/8.1/10)
Lidhjet e njëkohshme (maks..): SMB: 64, WebADV: 3 (sesionet aktive)

Hapësia e disponueshme e diskut për hapësirën e përparuar

Rreth 16 GB (HDD standard)
Rreth 480GB (me opsion 1TB HDD)

Veçoritë e hapësirës së përparuar

Çaktivizimi i kutisë së përparuar, filtrimi i ruajtjes, vërtetimi për lidhjen në hapësirën e përparuar, funksioni i kërkimit, funksioni i renditjes, printimi i një skedari PDF me një fjalëkalim, mbështetja e menaxherit të auditit të sigurt të imageWARE

Media e memories

Standarde: Memoria USB

Specifikimet e sigurisë

Vërtetimi

Standard: Menaxheri universal i hyrjes (hyrja në nivel pajisje dhe funksioni), vërtetimi i përdoruesit, ID-ja e departamentit, vërtetimi, sistemi i menaxhimit të aksesit
Opsionale: printimi i sigurt me My Print Anywhere (kërkohet uniFLOW)

Të dhënat

Standarde: Moduli i platformës së besuar (TPM), Kyçi me fjalëkalim i diskut të ngurtë, Spastrimi i njësisë së diskut të ngurtë, Mbrojtja me fjalëkalim e kutisë postare, Enkriptimi i diskut të ngurtë (me vërtetimin FIPS140-2), Certifikimi me kriteret e përbashkëta IEEE 2600.2
Opsionale: Pasqyrimi i njësisë së diskut të ngurtë, heqja e njësisë së diskut të ngurtë, parandalimi i humbjes së të dhënave (kërkon uniFLOW)

Rrjeti

Standard: Filtrimi i adresës IP/Mac, IPSEC, komunikimi i kriptuar TLS, SNMP V3.0, IEEE 802.1X, IPv6, vërtetimi me SMTP, vërtetimi i POP para SMTP

Dokumenti

Standarde: Printimi i sigurt, Integrimi i ES2.5 të menaxhimit të të drejtave të Adobe LiveCycle®, PDF me enkriptim, pritimi i sigurt i enkriptuar, nënshkrimi i pajisjes, shenjat ujore të sigurta
Opsionale: Nënshkrimi i përdoruesit, bllokimi i skanimit nga pëdoruesi

Specifikimet e mjedisit

Mjedisi i përdorimit

Temperatura: 10 deri në 30 ºC (50 deri në 86 ºF)
Lagështira: 20 deri në 80 % RH (pa kondensim)

Kërkesat për energjinë

220-240 V (±10%). 50/60 Hz (±2Hz), 10A

Lidhja (njësia kryesore)

CEE 7/7 (230V)

Konsumi i energjisë

Maximumi: Afro 2,4 KW
Në gatishmëri: Afro 222 W
Modaliteti i fjetjes: Afro 0.9 W ose më pak 12
Norma e konsumit tipik të elektricitetit (TEC):
9,1 kWh (iR ADV 8585 Pro II*), 10,9 kWh (iR ADV 8595 Pro II*), 10,7 kWh (iR ADV 8505 Pro II*)

Nivelet e zhurmës

Fuqia e zhurmës
Aktiv: 75 dB ose më pak
Në gatishmëri: 58 dB ose më pak*

* të dhënat e referencës

Standardet

Me kualifikimin ENERGY STAR®
Në përputhje me EU RoHS
Blue Angel

Pjesët e konsumueshme

Kutia/kutitë e bojës

Toneri i zi C-EXV 35

Menaxhimi i printerit dhe softuerët

Mjetet e menaxhimit në largësi

Konsoli i menaxhimit iW:
Softuer i mbështetur në server për administrimin e centralizuar të një flote pajisjesh (përfshirë monitorimin e materialeve të konsumit, monitorimin e statusit dhe sinjalizimet, shpërndarjen e librave të adresave, parametrat e konfigurimit, aplikacionet e firmuerit dhe MEAP, regjistrimin e matësit dhe raportimin, administrimi i drajverit dhe burimeve)
Mirëmbajtja elektronike:
Në përputhje me shërbimet e Mirëmbajtjes elektronike nëpërmjet RDS të integruar (lejon regjistrimin e matësit, menaxhimin automatik të pjesëve të konsumit, diagnostikimin në largësi dhe raportimin për ofruesit e shërbimit për të ofruar një mirëmbajtje efikase, të shpejtë dhe proaktive)
Sistemi i dërgimit të përmbajtjes:
Lejon shpërndarjen në largësi të firmuerit, opsionet iR dhe aplikacionet MEAP; ndërfaqja në largësi e përdoruesit (RUI) e bazuar në ueb për çdo pajisje që ndihmon në sigurimin e menaxhimit dhe kontrollit të pajisjes në largësi

Softueri i skanimit

Network ScanGear: Një softuer drejtues i skanerit i përputhshëm me TWAIN që bën të mundur që kompjuterët në një rrjet të përdorin funksionalitetin e tërheqjes së skanimit të pajisjes

Mjetet e optimizimit

Vegla e Konfigurimit të Drajvërit të Canon: Një mjet për ndryshimin e cilësimeve të paracaktuara nga fabrika të drajvërave të printimit të Canon (I disponueshëm vetëm nëpërmjet shërbimit)
Instaluesi i Pajisjes NetSpot: Mjet i thjeshtë i programit kompjuterik që ju lejon të bëni cilësime të protokollit të rrjetit për pajisjet e Canon të lidhura me rrjetin tuaj.

Platforma

MEAP (Multifunctional Embedded Application Platform): Një Platformë e Integruar e fuqishme JAVA për pajisjet e Canon që siguron lidhjen e fortë ndërmjet një sferë programesh kompjuterike e pajisjes.
MEAP në internet: Shërbim në internet alternativ ndaj MEAP që lejon që aplikacionet MFP të zhvillohen dhe të vendosen nëpërmjet shërbimeve në internet

Botimi i dokumentit

TRYEZA IW: Program kompjuterik i fuqishëm i printimit për botim që kombinon lehtësisht dokumente nga burime dhe formate skedarësh të ndryshëm, zbaton përfundimin me shikimin paraprak dhe shabllona për të krijuar dokumente me pamje profesionale. Përfshin aftësitë e krijimit, shënimit dhe ngjeshje së skedarit PDF për flukse pune dixhitale të thjeshta, si korrigjimi dhe autorizimi.

Specifikimet e kontrolluesit të printimit Fiery

Opsionale / Standarde

Opsional në të gjitha modelet

Emri

imagePASS-Y2 (i jashtëm)

Rezolucioni i printimit

1200 dpi x 1200 dpi, 600 dpi x 600 dpi

Gjuha(ët) e përshkrimit të faqes

PCL, Adobe PostScript 3, APPE

Kujtesa

4 GB

Hard disku

500 GB

Shpejtësia e procesorit

Intel Celeron G1820 2,7 GHz

Sistem

Fiery FS150Pro

Gërmat

PS: 138 fonte të Adobe PS
PCL: 113 fonte PCL

Sistemet e Operuese që mbështeten

Windows VISTA 32 dhe 64 bitë / Windows 8 32 dhe 64 bitë / Windows 8.1 32 dhe 64 bitë / Windows 10 32 dhe 64 bitë/ Windows Server 2008 32 dhe 64 bitë / Windows Server 2008 R2 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 vetëm 64 bitë / Windows Server 2012 R2 vetëm 64 bitë / Windows Server 2016 vetëm 64 bitë, MAC OS (10.7 ose version më i lartë)

Ndërfaqja

2 x Ethernet (1000Base-T/100Base-TX/10Base-T), USB x 7 (Përpara x 1: USB 2.0, Prapa x 6: USB 2.0 x 4, USB 3.0 x 2)

Protokollet e rrjetit

TCP/IP (LPD/ Port 9100/ IPP/ SMB/ FTP), ATP/ DDP (AppleTalk)/printimi i drejtpërdrejtë në celular/printimi në renë kompjuterike PrintMe

Printimi i Drejtpërdrejtë

PDF1.7, EPS, TIFF6, JDF1.4/JMF(OP)

VDP

FreeForm2.1

Veçoritë standarde

Dosja e gatshme, spastrimi i sigurt, paketa VDP-A1, paketa e katalogut të letrës, printeri virtual

Opsione të kontrollorit Fiery Print

FIERY IMPOSE , FIERY COMPOSE , FIERY IMPOSE COMPOSE , njësia e lëvizshme e diskut të ngurtë, ndërfaqja e integrimit dhe mbështetësja (ekrani 19", tastiera, miu dhe mbështetësja e mobilieve), Fiery ImageViewer

Përmasat (Gj x Th x L)

233 mm x 530 mm x 464 mm

Opsionet e furnizimit të letrës

Rafti POD Deck Lite-C1

Madhësia e letrës: 330 mm x 483 mm (13" x 19"), 320 mm x 450 mm (SRA3), 305 mm x 457 mm (12" x 18"), A3, A4, A4R, A5R, B4, B5, B5R, dhe madhësia e përshtatur (139,7 mm x 182 mm deri në 297 mm x 431,8 mm 330,2 mm x 487,7 mm)
Pesha e letrës: 52 deri në 256 g/m2
Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2)
Përmasat (Gje x Th x L): 656 mm x 686 mm x 570 mm
Pesha: Rreth 68 kg

NJËSIA E LETRËS-E1

Madhësia e letrës: A4, B5
Pesha e letrës: 52 deri në 256 g/m2
Kapaciteti i letrës: 3500 fletë (80 g/m2)
Përmasat (Gje x Th x L): 363 mm x 630 mm x 572 mm
Pesha: Rreth 34 kg

Opsionet e daljes

PËRFUNDUESI I KAPËSEVE-V2 (i jashtëm)

Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit A (lart): A4, B5, A5R: 250 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R: 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4, B5, A5R 250 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R: 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4, A5R, B5: 3000 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R: 1.500 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 g/m2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4, B5: 65 fletë (80 g/m2), A3, B4, A4R: 30 fletë (80 g/m2)
Kapëse pa kapje: A3, A4
5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 g/m2)
3 fletë (81,5 deri në 105 g/m2)
Kapëse sipas kërkesës: 65 fletë (80 g/m2)
Përmasat (Gje x The x La): 527 mm × 623 mm × 1.099 mm (kur sirtari i zgjerueshëm nuk është i zgjatur)
Pesha: Rreth 35 kg

PËRFUNDUESI I BROSHURAVE-V2 (i jashtëm)

Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit A (lart): A4, B5, A5R: 250 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R: 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4, B5, A5R 250 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R: 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4, A5R, B5: 3000 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R: 1.500 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 g/m2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4, B5: 65 fletë (80 g/m2), A3, B4, A4R: 30 fletë (80 g/m2)
Kapëse pa kapje: A3, A4
5 fletë (52 deri në 64 g/m2)
4 fletë (65 deri në 81,4 g/m2)
3 fletë (81,5 deri në 105 g/m2)
Kapëse sipas kërkesës: 65 fletë (80 g/m2)
Madhësia e letrës të broshurave të qepura: 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, madhësi e përshtatur (195 mm x 270 mm deri në 304,8 mm x 457,2 mm)
Kapaciteti i kapëses së lidhjes së broshurave të qepura:
20 fletë (81 g/m2) duke përfshirë 1 fletë kapaku deri në (256 g/m2)
Përmasat (Gje x The x La): 527 mm × 623 mm × 1.099 mm (kur sirtari i zgjerueshëm nuk është i zgjatur)
Pesha: Rreth 58 kg

PËRFUNDUESI I KAPËSEVE-X1 (i jashtëm)

Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit A (lart): A4, B5, A5R 1500 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R 750 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4, B5 2500 fletë, A5R 1500 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R 750 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 g/m2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4, B5: 100 fletë (80 g/m2), A3, B4, A4R: 50 fletë (80 g/m2)
Furnizimi me energji: 100-240V AC, 50-60 Hz, 2,8 A
Përmasat (Gje x The x La): 654 mm × 765 mm × 1.040 mm (kur sirtari i zgjerueshëm nuk është i zgjatur)
Pesha: Rreth 64 kg

PËRFUNDUESI I BROSHURAVE-X1 (i jashtëm)

Numri i sirtarëve: 3
Kapaciteti i sirtarit A (lart): A4, B5, A5R 1500 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R 750 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (në mes): A4, B5, A5R 250 fletë, A3, B4, A4R, B5R 125 fletë
Kapaciteti i sirtarit C (poshtë): A4, B5 2500 fletë, A5R 1500 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R 750 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 g/m2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4, B5: 100 fletë (80 g/m2), A3, B4, A4R: 50 fletë (80 g/m2)
Madhësia e letrës së lidhjes së broshurave të qepura:
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, madhësia e përshtatur (210 mm x 279,4 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm)
Kapaciteti i kapëses së lidhjes së broshurave të qepura:
20 fletë x 10 grupe (81 g/m2) duke përfshirë 1 fletë kapaku deri në 256 g/m2
Furnizimi me energji: 100-240V AC, 50-60 Hz, 2,8 A
Përmasat (Gje x The x La): 767 mm × 765mm × 1.040mm (kur sirtari i zgjerueshëm nuk është i zgjatur)
Pesha: Rreth 110 kg

PËRFUNDNDUESI I KAPËSEVE-W1 PRO (i jashtëm)

Numri i sirtarëve: 2
Kapaciteti i sirtarit A (lart): 330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4 ,A4R, B5, B5R: 1000 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (poshtë):
Nëse Modaliteti i stivës me vëllim të lartë është caktuar si "JOAKTIV":
A4, B5: 2000 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R: 1000 fletë
Nëse Modaliteti i stivës me vëllim të lartë është caktuar si "AKTIV":
A4, B5: 4.000 fletë,
A4R, B5R: 2000 fletë,
A3, B4: 1500 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"): 1000 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 g/m2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4, B5: 100 fletë (80 g/m2), A3, B4, A4R, B5R: 50 fletë (80 g/m2)
Furnizimi me energji: 220-240V, 50-60 Hz, 8A
Përmasat (Gje x The x La): 800 mm × 792 mm × 1.239 mm (kur sirtari i zgjerueshëm nuk është i zgjatur)
Pesha: 130 kg

PËRFUNDNDUESI I BROSHURAVE-W1 PRO (i jashtëm)

Numri i sirtarëve: 2
Kapaciteti i sirtarit A (lart): 330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4 ,A4R, B5, B5R: 1000 fletë
Kapaciteti i sirtarit B (poshtë):
Nëse Modaliteti i stivës me vëllim të lartë është caktuar si "JOAKTIV":
A4, B5: 2000 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, B5R: 1000 fletë
Nëse Modaliteti i stivës me vëllim të lartë është caktuar si "AKTIV":
A4, B5: 4.000 fletë,
A4R, B5R: 2000 fletë,
A3, B4: 1500 fletë,
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"): 1000 fletë
Pesha e letrës: 52 deri në 256 g/m2
Vendi i kapëses: Këndor, i dyfishtë
Kapaciteti i kapëses: kapje e dyfishtë dhe në kënde:
A4, B5: 100 fletë (80 g/m2), A3, B4, A4R, B5R: 50 fletë (80 g/m2)
Madhësia e letrës së lidhjes së broshurave të qepura:
330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, madhësia e përshtatur (210 mm x 279,4 mm deri në 330,2 mm x 487,7 mm)
Kapaciteti i kapëses së lidhjes së broshurave të qepura:
25 fletë x 30 grupe (80 g/m2) [duke përfshirë 1 fletë kapaku deri në 256 g/m2)]
Përmasat (Gje x The x La): 800 mm × 792 mm × 1.239 mm (kur sirtari i zgjerueshëm nuk është i zgjatur)
Pesha: Rreth 182 kg

Njësia/njësitë e shpimit

2/4 HOLE PUNCHER UNIT-A1 (2/4H): Dy ose katër vrima
Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2
Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 g/m2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Dy vrima: A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
4 vrima: A3, A4
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore

4 HOLE PUNCHER UNIT-A1 (S4H): Katër vrima
*Kërkon STAPLE FINISHER-V2 ose BOOKLET FINISHER-V2 Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 g/m2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Katër vrima: A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
Burimi i energjisë: Nga njësia kryesore

PUNCHER UNIT-BG1 (2/F4H): Dy ose katër vrima
*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1 Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 g/m2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Dy vrima: A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
4 vrima: A3, A4
Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave

PUNCHER UNIT-BH1 (S4H): Katër vrima
*Kërkon STAPLE FINISHER-X1 ose BOOKLET FINISHER-X1 Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 g/m2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Katër vrima: A3, A4, A4R, B4, B5, B5R
Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave

PUNCHER UNIT-BT1 (2/F4H): Dy ose katër vrima
*Kërkon STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 g/m2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Dy vrima A3, A4, A4R, B4, B5, B5R, madhësia e përshtatur (182mm x 182mm deri në 297mm x 432mm)
Katër vrima A3, A4, madhësia e përshtatur (182mm x 257mm deri në 297mm x 432mm)
Furnizimi me energji: Nga përfunduesi i detyrave

PUNCHER UNIT-BU1 (S4H): Katër vrima
*Kërkon STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: 52 deri në 256 g/m2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpuar:
Katër vrima A3, A4, A4R, madhësia e përshtatur (182mm x 257mm deri në 297mm x 432mm)
Furnizimi me energji: Nga përfunduesi i detyrave

Njësia/njësitë e shpimit - vazhdon

Njësia e shpimit profesionale me shumë funksione-A1:
*Kërkon STAPLE FINISHER-X1, BOOKLET FINISHER-X1, STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO

Pesha e pranueshme e letrës së shpimit: Shmangie: 52 deri në 256 g/m2, Shpimi: 75 deri në 300 g/m2
Madhësia e pranueshme e letrës së shpimit: 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, A4, A4R
Pllakat e mbështetura të shpimit (opsionale):
A4: fletë e lirë (2- ose 4- vrima), lidhje Velo (12 vrima), krehër plastik (21 vrima), spirale dyfishe (23 ose 34 vrima), spirale me ngjyra (47 vrima)
Letër: fletë e lirë (4 vrima), spirale dyfishe (21 ose 32 vrima)
Përmasat (Gj x Th x L): 445 mm x 795 mm x 1040 mm
Pesha: 102 kg
Furnizimi me energji: 230V/50Hz/1,9 A

NJËSIA E FUTJES SË DOKUMENTEVE

INNER BOOKLET TRIMMER-A1 (kërkon Booklet Finisher-X1)
Pesha e pranueshme e letrës: 60 deri në 256 g/m2:
Sasia e prerjes: 2 mm deri në 20 mm
Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 1500 fletë
Madhësia e pranueshme e letrës: 330mm x 483mm (13" x 19"), 320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4R, madhësia e përshtatur (210 x 279,4 deri në 330,2x 487,7mm)
Furnizimi me energji: Nga përfunduesi i detyrave

BOOKLET TRIMMER-D1 (kërkon Booklet Finisher-W1 PRO)
Kapaciteti i broshurës: 30 broshura
Sasia e prerjes: 2 mm deri në 20 mm
Kapaciteti i sirtarit të mbetjeve: afro 1500 fletë
Përmasat: 1575 mm x 770 mm x 1040 mm
Pesha: Rreth 152 kg

Sirtari i kopjimit-R2

Siguron një sirtar të thjeshtë për nevojat bazë të daljes.
Kapaciteti: 250 fletë (80 g/m2)

Njësia e futjes/palosjes së dokumentit

DOCUMENT INSERTION UNIT-N1 (opsionale dhe kërkon STAPLE FINISHER-X1, BOOKLET FINISHER-X1, STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO)
Numri i sirtarëve të futjes: 2 sirtarë
Madhësia/pesha e letrës së futjes: 330mm x 483mm (13" x 19"),
320mm x 450mm (SRA3), 305mm x 457mm (12" x 18"), A3, B4, A4, A4R, B5, B5R / 52 deri në 256 g/m2
Kapaciteti i futjes: 200 fletë x 2
(80 g/m2)
Përmasat (Gj x Th x L): 746 mm* x 793 mm x 1.407 mm
Furnizimi me energji: 100-240V, 50/60Hz, 1,0 Amp
Pesha: Rreth 61 kg

PAPER FOLDING UNIT-J1 (kërkon STAPLE FINISHER-X1, BOOKLET FINISHER-X1, STAPLE FINISHER-W1 PRO ose BOOKLET FINISHER-W1 PRO) Tipat e mbështetur të palosjes: palosja C, palosja Z, palosja Z fizarmonikë, palosja paralele dyfishe, palosja në gjysmë
Madhësia/pesha e letrës:
Palosja C:
A4R / 52 deri në 105 g/m2
Palosja Z: A3, B4, A4R/ 52 deri në 105 g/m2
Palosja Z fizarmonikë:
A4R/ 52 deri në 105 g/m2
Palosja paralele dyfishe: A4R/ 52 deri në 90 g/m2
Palosja në gjysmë: A: A4R/ 52 deri në 105 g/m2
Burimi i energjisë: Nga përfunduesi i detyrave
Përmasat (Gj x Th x L): 336 mm x 793 mm x 1.190 mm
Pesha: Rreth 71 kg

*kur sirtari i dokumenteve zgjatet

Aksesorët harduerë

Lexuesit e kartave

MiCARD PLUS PËR LEXUESIN E KARTËS SË AFËRSISË ULM
COPY CARD READER-F1
COPY CARD READER ATTACHMENT-A4

Të tjera

PRINTER COVER-H1
TAB FEEDING ATTACHMENT KIT-B1
STAMP INK CRG-C1
UPRIGHT CONTROL PANEL-E3
UTILITY TRAY-B1

Opsionet e sigurisë

Siguria e dokumenteve

DOCUMENT SCAN LOCK KIT-B1
HDD MIRRORING KIT-J1
2.5INCH/250GB HDD-N1
2.5INCH/1TB HDD-P1
REMOVABLE HDD KIT-AL1

Opsionet e sistemit dhe të kontrolluesit

Aksesorët e printimit

PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1
PCL PRINTER KIT-BD1
PS PRINTER KIT-BD1

Opsionet e dërgimit

UNIVERSAL SEND DIGITAL USER SIGNATURE KIT-C1
UNIVERSAL SEND TRACE & SMOOTH PDF KIT-A1

Printimi i barkodeve

BARCODE PRINTING KIT-D1

KONTROLLUESI I BAZUAR NË EFI-FIERY

IMAGEPASS-Y2
REMOVABLE HDD KIT-B4

OPSIONET E KONTROLLUESIT TË BAZUAR TEK EFI-FIERY

FIERY IMPOSE
FIERY COMPOSE
FIERY IMPOSE AND COMPOSE
FIERY IMAGE VIEWER

Aksesorët e sistemit

WEB ACCESS SOFTWARE-K1
SERIAL INTERFACE KIT-K3
NFC KIT-C1
NFC CONTROL PANEL-B1
NFC CONTROL PANEL-A1
CONNECTION KIT-A1 FOR BLUETOOTH LE

Aksesorët e faksit

SUPER G3 FAX BOARD-AS1
SUPER G3 2ND LINE FAX BOARD-AS1
REMOTE FAX KIT-A1
IP FAX EXPANSION KIT-B1

Opsione të tjera

Aksesorët e aksesit

ADF ACCESS HANDLE-A1
VOICE GUIDANCE KIT-G1
VOICE OPERATION KIT-D1

Fisheku i kapëses

STAPLE CARTRIDGE-X1
STAPLE CARTRIDGE-Y1
STAPLE-N1
STAPLE-P1

 1. Staple Finisher-V2 ose Booklet Finisher-V2 janë vetëm për imageRUNNER 8585 Pro II*.
 2. Letra me skeda mund të futet nga kaseta 3 dhe 4 kur është instaluar TAB FEEDING ATTACHMENT KIT-B1 (opsionale).
 3. Disa lloje të letrës orientuese nuk mund të përdoren.
 4. Koha midis ndezjes së pajisjes dhe kur aktivizohet butoni e nisjes (rezervimi i printimit)
 5. Duke përfshirë ADF, panelin vertikal dhe shishen e tonerit
 6. Duke përfshirë panelin e rrafshët, kapakun e printerit dhe shishen e tonerit.
 7. Rezolucioni i përpunimit të të dhënave.
 8. Mbështetet printimi i skedarëve PDF nga sajtet e uebit.
 9. Kërkon PCL INTERNATIONAL FONT SET-A1 opsional
 10. Kërkon aksesorin opsional BARCODE PRINTING KIT-D1
 11. Ambienti 20℃ deri në 30℃
 12. Modaliteti i gjumit 0,9 W mund të mos jetë i disponueshëm në të gjitha rrethanat për shkak të parametrave të caktuar.