Canon i-SENSYS MF3010 Specifikimet

LLOJ

Lloji i makinës

Të-gjitha-në-një mono lazer

Finksione të mundshme

Printim, kopjim dhe skanim

PRINTER

Shpejtësia e printimit

Deri në 18 fnm (A4)

Metoda e printimit

Printim monokromatik me rreze lazer

Kualitieti i printimit

Deri në 1200 x 600 dpi me Rafinimin automatik të imazhit

Rezolucioni i printimit

600 x 400 dpi

Koha e printimit të faqes së parë

7,8 sek

FONTE

Margjina e printimit

5 mm-lart, 6 mm-poshtë, 5 mm-majtas dhe djathtas

Regjimi i kursimit të tonerit

Po

APARAT PËR KOPJIM

Shpejtësia e printimit

Deri në 18 fnm (A4)

Shpejtësia e kopjimit

Përafër. 12 sekonda ose më pak

Rezolucioni i kopjimit

Deri në 600 x 600 dpi

Regjimi i kopjimit

Tekst, Tekst/Fotografi, Tekst/Fotografi+, Fotografi

SKANER

Lloj

Ngjyra

Rezolucioni i skanimit

Optik: Deri në 600 x 600 dpi


I përmirësuar: Deri në 9600 x 9600 dpi

Thellësia e skanimit të ngjyrës

24 bit/24 bit (hyrje/dalje)

Tonët

256 nivele

Përgjegjësi

TWAIN, WIA

Gjerësia maksimale e skanimit

216 mm

PUNË ME MEDIUME

Lloji i skanerit

Shtrat i sheshtë

Futja e letrës(standarde)

Sirtar me 150 fletë

FUTJA E LETRËS(OPSION)

Shtrati i daljes së letrës

100 fletë

Lloji i mediumit

Letër e zakonshme, Letër e rëndë, Letër e ricikluar, Letër transparente, Etiketë, Zarf, Kartë treguesi

Madhësia e mediumit

Sirtari:


A4, B5, A5, Ekzekutive, Zarf (COM10, Monarch, DL, B5, C5), LTR, LGL, Formulim, Madhësi të personalizuara: Gjerësia 76 x 216 mm; Gjatësia 127 x 356 mm.

Pesha e mediumit

Sirtari: 60 deri në 163 g/m²

INTERFEJS DHE SOFTUER

Lloji i interfejsit

USB 2,0 Shpejtësi e lartë

Përgjegjësi me sistemet operative

Windows 7/2000/ XP/ Vista


Mac OS X Version 10.4.9 - 10.7.x¹


Linux²

Softuer dhe drejtimi me printer

Presto! Page Manager, MF Toolbox

KARAKTERISTIKA TË PËRGJITHSHME

Cikël pune

Maks. 8,000 faqe në muaj ¹

Koha e nevojshme për ngrohje

Përafër. 10 sekonda që nga ndezja

Memori

64 MB

Panel i kontrollit

LED me 1 shifër

Dimensionet me fakse(Sh x D x V)

372 mm x 276 mm x 254 mm

Vendi për insatalim

572 mm x 632 mm x 608 mm

Pesha

8,2 Kg

Kuste për punë

Temperatura: 10 deri në 30ºC (50 deri në 86ºF)


Lagështira: 20 deri 80% RH (pa kondensim)

Burimi i energjisë

220-240 V (±10%), 50/60 Hz (±2 Hz)

Harxhimi i energjisë

Maximumi: Përafër. 960W


Aktiv: Përafër. 450W


Modaliteti i fjetjes: Afërsisht. 1,4 W


Konsumi tipik i elektricitetit (TEC): 0,6 kWh


Lot26 (http://www.canon-europe.com/For_Work/Lot26/index.aspx)

Niveli i zhurmës

Fuqia e tingullit


Aktiv: 65,3dB ose më pak,


Në pritje: 43,0dB ose më pak


Presioni i tingullit


Aktiv: 50,4dB,


Në pritje: I padëgjueshëm

MATERIALET HARXHUESE

Kertrixhe

Kutia e bojës 725 (1.600 faqe¹)²

Mohimi i përgjegjësisë

Të gjitha specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim.

Shënimi në fund të faqes

¹ Vetëm shpërndarja në Internet. Nxjerrja e drajverit nëntor 2011


² Vetëm shpërndarja në Internet. Linux lejon vetëm printimin. Nxjerrja e drajverit janar 2012

¹ Dërgohet me kutinë fillestare të bojës për 700 faqe


² Mbështetur në ISO/IEC 19752

¹ Cikli i punës përcaktohet si numri maksimal i faqeve të printuara për një muaj të vetëm me ngarkesë të lartë. Çdo përdorim mbi ciklin e rekomanduar të punës mund të pakësojë jetën e produktit