Printerë formati të gjerë

Canon Colorado 1630

Specifikimet

Specifikimet në detaje

Printimi

 • Metoda e printimit
  Boja piezoelektrike "UVgel"
 • Modalitetet e printimit
  Modalitetet e printimit me lustër:
  111 m2/orë - shpejtësia maksimale
  78 m2/orë - shpejtësia e lartë
  55 m2/orë - shpejtësi
  39 m2/orë - prodhim
  29 m2/orë - cilësi e lartë
  19 m2/orë - specialitet

  Modalitetet e printimit pa lustër1
  36 m2/orë - shpejtësi e lartë
  27 m2/orë - shpejtësi
  22 m2/orë - prodhim
  18 m2/orë - cilësi
  18 m2/orë - ndriçim i pasmë
  13 m2/orë - specialitet
  10 m2/orë - dendësi ndriçimi të pasmë
 • Rezolucioni i printimit
  Deri në 1.800 dpi
 • Llojet e bojës
  Bojë "Canon UVgel 460"
 • Ngjyra e bojës
  CMYK
 • Paketimi i bojës
  1 depozitë boje me shishe boje 0.7 litra mund të përballojë rimbushje për deri në 1.8 litra për ngjyrë boje gjatë printimit
 • Kokat e printimit
  Koka printimi UVgel 425 - Kokë printimi piezoelektrik e frekuencës së lartë me aktivizim sipas kërkesës

  "PAINT" (teknologjia e spërkatëses së integruar piezoakustike) monitoron vazhdimisht dhe kompenson defektet e spërkatëse që mund të ndodhin gjatë printimit
 • Mirëmbajtja automatike
  Eliminoni detyrat manuale ditore të mirëmbajtjes për të kursyer kohën e operatorëve
 • Fotopolimerizimi
  UV LED

Materiali

 • Gjerësia e rulit
  Deri në 1.625 mm
 • Margjina e printimit
  5.3 mm 2
 • Pesha e rulit
  Deri në 50 kg
 • Diametri i rulit
  Deri në 220 mm
 • Trashësia e materialit
  Deri në 0,8 mm
 • Futja e materialit
  Ana e printimit për jashtë
  Mbushje automatike dhe manuale
  Ana e printimit për brenda 3
  Printim dyanësh 4
 • Numri i ruleve hyrëse
  1 ose 2 5
  (mbushje dhe ndërrim automatik i ruleve në varësi të materialit të përdorur)
 • Sistemi i marrjes së materialit
  Mundësohet edhe rrotullim i lirë edhe i shtrënguar

Teknologjia

 • Teknologjia
  Teknologjia UVgel - vendosje çasti dhe kontroll në përforcimin e pikave
  Fotopolimerizim me temperaturë të ulët - i përshtatshëm për materiale të holla dhe ndjeshme ndaj nxehtësisë
  Rezistencë e jashtëzakonshme ndaj gërvishtjeve
  Mbishtrim i lehtë, me shtresë boje të lëmuar
  Përkim dhe koherencë ngjyrash e precizionit të lartë
  Printim pa kundërmim dhe me tharje çasti

FLXfinish+

 • FLXfinish+6
  Ju ofron një zgjedhje midis finicionit me ose pa shkëlqim, dhe një finicioni të kombinuar me/pa shkëlqim, pa qenë nevoja të ndërroni bojërat apo materialet, apo të keni një kanal të veçantë për llak.

Certifikimet

 • Përdorimi mjedisor dhe i sigurt
  Indoor AgBB GREENGUARD GOLD
  CE EN 15102 (mbulime dekorative muresh) ASTM F793 Type II
  M1
  B-s1d0
  Émissions dans l’air intérieur A+
 • Materiali
  Garanci Avery Dennison ICS Warranty 3M Performance

Ndërfaqja

 • Ndërfaqja
  Ethernet (100/1000 Mbit/s)

Përmasat

 • Printer (gj-th-l)
  3.020 x 1.095 x 1.300 mm

Pesha

 • Printeri
  750 kg

Ambienti i punës

 • Printeri i përdorimit
  18 - 30°C (rekomandohet 20 – 27°C) 20 - 80% RH (pa kondensim)
  (rekomandohet 30 - 60%)

Energjia

 • Konsumi
  0 W - fikur
  250 W - pritje
  1.6 kW - gati
  2.3 kW - printim

  2 hyrje, secila 200–240V +/-10%, 50/60 Hz, 16/6 A.
 • Burimi
  Printeri është deklaruar sipas direktivës së radiopajisjeve (RED) - 2014/53/BE

Certifikimi rregullator

 • Deklarata e konformitetit
  Pajtohet me EN62479, EN301 489-1, EN301 489-3, EN300-330
  Certifikuar sipas FCC Part 15 dhe RSS-210 (moduli)
 • Radio
  Pajtohet me IEC/EN/UL/CSA 62368-1 Markat përkatëse: CE, TÜV-GS, C-UL-US, RCM
 • Siguria
  Emetimi: Pajtohet me Klasin A në përputhje me CISPR 32, FCC part 15 dhe ICES-003
  Imuniteti: Pajtohet me CISPR 24
  Markat përkatëse: CE, FCC, IC, VCCI, RCM, CETECOM

EMC

 • Mjedisore
  WEEE, direktiva RoHS 2011/65/BE, REACH, CE

Softuer

 • Protokollet e mbështetura RIP
  ONYX Graphics, Caldera, EFI, PrintFactory, ColorGATE, ErgoSoft, Shiraz, AGFA
 • API
  Colorado API për prodhues palë të treta
 1. moduli opsional
 2. marzhi 11.0 mm kur Media Step Control është aktive. Specifikimet mund të ndryshojnë pa paralajmërim
 3. moduli opsional
 4. moduli opsional
 5. moduli opsional
 6. moduli opsional