pr1100-r

Prezantuesi Canon PR1100-R

Një prezantues kompakt pa tela, me një rreze deri në 15 m dhe një tregues me laser të kuq që është ideal për udhëtime biznesi

Kërkoni informacione

Galeria

Saktësi e lartë e treguesit me lidhje me rreze të gjatë

Prezantoni me vetëbesim, me butonat intuitivë dhe një rreze mbresëlënëse. Një dizajn i madhësisë së penës që është i përsosur për udhëtime biznesi.

Shikoni specifikimet e plota

Canon PR1100-R Presenter

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

long wireless range of up to 20 m

Rreze e gjatë e lidhjes pa tela deri në 15 m

highly visible 635 nm red laser pointer

Madhësia e penës portative

laser beam diameter of 8 mm from 5 m distance

Lidhje e menjëhershme me Mac OS X dhe Windows

ergonomic intuitive design with tactile keys

Treguesi me laser të kuq shumë i dukshëm 650 nm

plug and play with mac os x and windows

Bën të mundur kontrollin e fluksit të prezantimit me kujdes

plug and play with mac os x and windows

Kontrolli i volumit

Shikoni specifikimet e plota

PR1100-R

Çfarë ka në kuti

Prezantuesi PR1100-R

Marrësi i lidhur pa tela

Bateria AAA x 1

Paketa e manualit të përdoruesit