British-hero1-LR

Biblioteka Britanike mbron koleksionin e saj të çmuar me një sistem kamerash rrjeti të nivelit botëror

I ndodhur përballë një sistemi ku 80% e kamerave ishin analoge, Bhanu Goud, menaxher i sistemeve të sigurisë në Bibliotekën Britanike, po kërkonte të rindërtonte plotësisht sistemin ekzistues të monitorimit me kamera në bibliotekë. Biblioteka kërkonte kamera rrjeti që mund të integroheshin me lehtësi në sistemin ekzistues të regjistrimit të videove dhe që mund të siguronin imazhe të drejtpërdrejta me cilësi të lartë, të cilat do të monitoroheshin dhe regjistroheshin nga salla e kontrollit e bibliotekës.

British-image1

"Na kanë bërë shumë përshtypje të mirë kamerat e rrjetit me cilësi të lartë të Canon dhe po kërkojmë ta rrisim numrin e modeleve në objekt deri në 400 kamera në vitin 2015."

Bhanu Goud, Menaxheri i Sistemeve të Sigurisë