STUDIMI I RASTIT

Zgjidhjet që kursejnë hapësirë zgjerojnë mundësitë

Two men in dark trousers and light shirts stand in front of a large Canon digital printing press.

Dokumentet e rëndësishme të bizneseve

Kompania e menaxhimit të informacioneve Star Storage në mënyrë të natyrshme kaloi drejt printimit dhe shpërndarjes për t'u ofruar klientëve të saj një zgjidhje të plotë për mbrojtjen e informacioneve dhe arkivimin e dokumenteve. Nga bankat e deri te kompanitë e telekomunikimit dhe të shërbimeve publike, klientët mbështeten te Star Storage për printimin dhe shpërndarjen e dokumenteve të rëndësishme të bizneseve brenda 24 orëve.

Woman with short dark hair wearing navy trousers and a long-sleeved white shirt uses a scanner on top of a Canon commercial digital printing press.

Tkurrja për më shumë rritje

Pas një periudhe me një rritje të vazhdueshme, kompania kuptoi se duhej të zgjeronte aftësitë e saj të prodhimit. Me kostot shtesë për hapësirën, ishte e rëndësishme që çdo zgjidhje e re të mund të përmirësonte produktivitetin dhe të sillte mundësi të reja, por pa kërkuar më shumë hapësirë.

Man in sky blue polo shirt and a baseball cap loads A4 paper into the open drawer of a large Canon digital printing press.

Zgjidhje produktive

Falë produktivitetit më të madh të pajisjeve Canon, Star Storage zëvendësoi dhjetë makinat e saj dixhitale të shtypit me letër të prerë me vetëm pesë makina shtypi nga Canon. Duke e njohur historinë e besueshmërisë së VarioPrint, Star Storage zgjodhi dy makina shtypi VarioPrint 6250, si dhe një Canon varioPRINT 110 për printime bardhezi, si dhe dy makina shtypi Canon imagePRESS C800 për printime me ngjyra.Ka shumë potencial në printimet promocionale dhe financiare dhe makinat e shtypit me ngjyra të Canon janë ura jonë drejt asaj të ardhme.

Silvius Neagu, Drejtori i Departamentit të Kontraktimit për Menaxhimin e Prodhimit
Two middle-aged men in light blue shirts and stand behind a commercial printer as reams of printed paper weave through the open-ended machine.

Një urë drejt të ardhmes

Ndikimi i pajisjeve të reja të Canon në kompani ka qenë i jashtëzakonshëm, me rritjen më të madhe në produktivitet dhe në efikasitet. Star Storage tani mund të printojë 20% më shumë faqe, pa asnjë rritje të fuqisë punëtore dhe duke pasur aktualisht të njëjtën hapësirë fizike.

Kompania tani mund të rrisë nivelin e saj duke ulur kostot e prodhimit, falë kostos më të ulët për faqe dhe uljes së konsumit të energjisë së pajisjeve. Përveçse mund të ofrojë shërbimin e duhur për sa i përket besueshmërisë dhe shpejtësisë, Star Storage tani ka potencialin të eksplorojë mundësi të reja dhe të kapërcejë kufijtë për ato që mund të realizojë me printimin e dokumenteve të transaksioneve.BESUESHMËRIA E PAJISJEVE TË CANON ËSHTË E PROVUAR.

Shkruar nga Silvius Neagu


Zbuloni se si shërbimet tona të printimit profesional mund ta zhvillojnë biznesin tuaj.

Flisni me ekipin tonë