Fotografi Martin Parr shijon përfitimet e printimit me Canon

Parr-logo

Fotografi britanik i mirënjohur në botë, Martin Parr, e ka vlerësuar gjithmonë marrëdhënien simbiotike mes fotografisë dhe printimit. Në vitet 1980, shpesh mund ta gjenit në një dhomë të errët duke u marrë me filmat fotografikë e duke përgatitur printimet e tij në bardhë e zi. Dhe përsëri sot, Parr beson shumë se vlera e një fotografie bëhet reale në të vërtetë në formën e saj fizike.

Puna me printimet është bërë një mundësi fitimprurëse për të ardhura për Parr, me printimet e tij që shiten për deri në 10 000 £ kopja.

Rezultatet

Printimi është shndërruar në një kanal kryesor i të ardhurave me mundësi të reja tregtare me dyqanet e përkohshme. Printimet e nivelit të lartë shiten për deri në 10 000 £ kopja

Printimi është shndërruar në një kanal kryesor i të ardhurave me mundësi të reja tregtare me dyqanet e përkohshme. Printimet e nivelit të lartë shiten për deri në 10 000 £ kopja

Një fluks pune i modernizuar, i qëndrueshëm dhe uniform për imazhet nga fillimi deri në fund me një furnizues të teknologjisë

Një fluks pune i modernizuar, i qëndrueshëm dhe uniform për imazhet nga fillimi deri në fund me një furnizues të teknologjisë

Rritja e produktivitetit me 100%

Rritja e produktivitetit me 100%

Prodhimi i më shumë se 32 000 m2 printime nga viti 2012

Prodhimi i më shumë se 32 000 m2 printime nga viti 2012

Hedhja e bazave për të pasur një proces plotësisht dixhital në vitin 2017

Hedhja e bazave për të pasur një proces plotësisht dixhital në vitin 2017

Parr-objective-LR

Objektiv

Nxitja e rritjes së biznesit nëpërmjet një fluksi pune të plotë për të punuar me më shumë efektivitet dhe për të rritur të ardhurat.

Sfidat

• Shërbimi i printimit në kompani i pamjaftueshëm me teknologjinë e mëparshme

• Produktiviteti i kufizuar

• Kostot e larta të nënkontraktimit

• Vështirësitë e sistemit të redaktimit në kompani

• Kontrolli i kufizuar i imazheve nga fillimi deri në fund

• Shqetësimet për uniformitetin e rezultatit në printime

Metoda

• U kërkuan kampionë nga furnizues të ndryshëm kryesorë në teknologjinë e printimit si dhe këshilla nga homologët

• Kampionët e Canon ishin të cilësisë më të mirë dhe zgjidhja dhe shërbimi i Canon u rekomanduan nga homologët në këtë industri

• U instalua një printer me 12 ngjyra Canon imagePROGRAF për të shoqëruar

• teknologjinë e kamerave të Canon për fluksin dixhital të punës

• Përdorimi i printerit me 12 ngjyra imagePROGRAF iPF8400 - për t'u përdorur bashkë me kamerën e re E0S 5DS për të realizuar një organizim prezantues në Nisë me mbështetjen e Canon