GK-hero1

Fotografi i mirënjohur Gary Knight e çon biznesin e tij të fotografisë një hap më tej - me nuanca personale

24 vjeç dhe me kursime të mjaftueshme, Knight udhëtoi për në Azinë Juglindore ku kaloi disa vjet për të mësuar fotogazetarinë dhe siguroi detyrën e tij të parë për revistën Newsweek. Më pas ai kaloi dhjetë vite duke udhëtuar në botë për botimet amerikane dhe evropiane, duke fotografuar ngjarje të çështjeve të shëndetit global, çështjeve politike, katastrofave mjedisore, konflikteve dhe trazirave civile. Një përdorues i kamerave Canon gjatë gjithë karrierës së tij, gjashtë vjet më parë Knight bleu një printer imagePROGRAF me gjerësi 60” të Canon, të cilin e përdor për të printuar fotografitë e tij për ekspozita dhe për shitje, dhe nga i cili është bërë i pandashëm: “Nuk do ta ndërroja këtë printer për asgjë në botë - vetëm nëse Canon bën një më të mirë, sigurisht!”

GK-image1
GK-image2

"Këtë printer e kam pasur për gjashtë vjet dhe në asnjë mënyrë nuk do të mendoja të blija diçka tjetër. Ai bën vërtet çdo gjë që i kërkoj dhe që do t'i kërkoja ndonjëherë dhe e bën këtë shumë mirë dhe vërtet në mënyrë të vazhdueshme. Jam i kënaqur me të - në fakt, është pajisja ime e preferuar."

Gary Knight