volks-hero1

Departamenti i printimit i Volkswagen dyfishon prodhimin në një periudhë dyvjeçare

Zyrat e prodhimit të Volkswagen në Gjermanin veri-perëndimore janë një nga fabrikat më të mëdha e më të avancuara të makinave në botë. Sidoqoftë prodhimi me cilësi të jashtëzakonshme nuk është i kufizuar vetëm tek makinat. vendi mban gjithashtu një departament impresionues të brendshëm printimi, duke prodhuar shumicën e kërkesave të printimit të shtatë pikave të prodhimit dhe të shitjeve të Volkswagen në Gjermani. Volkswagen thirri Océ për të zgjidhur një dhimbje koke serioze të prodhimit. Pajisjet e tyre digitale ekzistuese të printimit nuk mund të përballeshin me 50% rritje në vëllimet e prodhimit me ngjyra. Me klientët e brendshëm që kërkonin punë me procese të shpejta, ekuilibri midis produktivitetit dhe cilësisë ishte një faktor i rëndësishëm në Volkswagen duke zgjedhur pajisjet Canon për të arritur këtë kërkesë në rritje.

Volks-image1
volks-image2

"Dy pajisjet imagePRESS të Canon kanë treguar se janë plotësimet ideale për ndërthurjen e teknologjisë ekzistuese ofset me atë dixhitale. Ato ofrojnë një ekuilibër në produktivitet dhe cilësi që është i përsosur për një pjesë të madhe të punës sonë, dhe ndërkohë që kërkesa për realizimin e shpejtë të punëve afatshkurtra po rritet mes klientëve tanë.

Helmuth Oschmann, Menaxheri i Sallës së Printimit