Falquon sjell një revolucion në industrinë e dyshemeve me një metodë të personalizuar

Njëzet vjet pas themelimit të saj, kompania e parketeve të laminatit Falquon ka fituar energji të reja me një ekip të ri menaxhimi me një model biznesi novator, të mundësuar nga një printer me shtrat të sheshtë Arizona UV nga Canon. Pas marrjes së drejtimit të kompanisë së njohur të parketeve Falquon tre vjet më parë, drejtorët e saj Martin Prager dhe Alexander Grafenauer panë mundësinë për ta revolucionarizuar industrinë e dyshemeve tregtare dhe familjare duke zhvilluar produkte të specializuara dhe duke zbatuar një metodë më të personalizuar.

Falquon-image1

"Canon na ka dhënë një mbështetje të madhe për të përfituar sa më shumë nga paketa e fluksit të punës ONYX për menaxhimin e përparuar të ngjyrave. Ky është një aspekt shumë i rëndësishëm i fluksit të punës për ne dhe uniformiteti i rezultatit nga Arizona tani është i jashtëzakonshëm."

Martin Prager, Drejtor, Falquon