UKE-hero1

Canon ka marrë përsipër gati të gjitha sistemet e printimit në Qendrën Mjekësore Universitare Hamburg-Eppendorf, duke siguruar transparencë në kosto dhe një fluks pune më të thjeshtë

Universiteti i Qendrës Mjekësore Hamburg-Eppendorf (UKE) duhej të shkurtonte kostot e printimit dhe shërbimet komplekse të printimit me burime të jashtme. Përveç një ambienti kompleks, Canon implementoi Shërbime të Menaxhuara Printimi (MPS) të personalizuara që mbulojnë pothuajse të gjitha aktivitetet e printimit dhe pritet të shkurtojnë shpenzimet me 16% brenda vetëm pesë vjetësh.

UKE-image1.jpg
UKE-image2

"Sot, mbështetja për sistemet e printerëve dhe pajisjeve shumëfunksionale është shumë më e mirë sepse kryhet nga ekspertët e Canon. Si rezultat, ne si departamenti i teknologjisë së informacionit mund të përqendrohemi në detyrat qendrore. Për më tepër, printojmë me kosto më të ulëta se kurrë më parë."

Florian Benthin, Drejtori i Shërbimeve të Desktopit