AH-Hero1

Antonius Hypercare përmirëson sigurinë dhe shëndetin e pacientëve me kamerat e sigurisë së Canon

Antonius HyperCare, një qendër e pavarur mjekësore në Holandë ku zbatohet terapia me oksigjen hiperbarik, gjendet në ambientet e spitalit Antonius Hospital, Sneek. Ajo ka një dhomë dekompresimi që është nën presion për funksione të ndryshme mjekësore. Këto përfshijnë trajtimet për shërimin e plagëve te personat diabetikë dhe trajtimin e zhytësve që vuajnë nga sëmundja e dekompresimit. Dhjetë pacientë mund të qëndrojnë brenda dhomës në presion për deri në dy orë në të njëjtën kohë, ndërkohë që oksigjeni sigurohet nëpërmjet një maske. Sipas ligjit, çdo dhomë dekompresimi duket të pajiset me kamera monitorimi pasi, për shkak të natyrës së terapisë, mund të shfaqen efekte anësore si marrje mendsh, lodhje dhe dhimbje veshi. Për këtë arsye pacientët duhet të vëzhgohen me kujdes gjatë të gjithë kohës për t'u siguruar që nuk shfaqin shenja të toksikimit nga oksigjeni.

AH-image1

"Instalimi i kamerave të sigurisë të rrjetit nga Canon ishte një vendim fantastik, si për cilësinë e tyre të lartë, ashtu edhe për ndikimin e tyre në detyrat tona të përditshme. Rezultatet ishin të menjëhershme."

“HyperCare është më produktive, më efikase dhe një vend më i këndshëm sot, falë kamerave të reja të Canon.”

René Groot, Drejtor i Përgjithshëm