FT-hero1

Investimi i FT Solution në printimin dixhital nxit një rritje të re të biznesit

Novacioni dhe fokusi te klientët ka qenë kryesor për suksesin e kompanisë FT Solutions, duke rritur përdorimin e teknologjisë dixhitale për zbatimin e përfitimeve të printimit të të dhënave të ndryshme në një mënyrë efektive dhe fitimprurëse. Investimi më i fundit me 1 milionë £ (afro 1,2 milionë €) në sistemet e prodhimit të printimit ka bërë që ky grup shërbimesh printimi të përqafojë teknologjinë më të fundit dhe të minimizojë të gjitha shpërdorimet për stoqet e vjetra në magazina.

FT-image1

"Investimi në këto sisteme të printimit dixhital të nivelit të lartë është thelbësore për vazhdimin e suksesit tonë, dhe kjo ka siguruar tashmë përfitime fantastike për FT Solutions dhe klientët tanë, si rritja e cilësisë dhe një elasticitet më të lartë."

Tom Gurd, Drejtori i Përgjithshëm