STUDIM RASTI

Forever Rose - Lulëzojmë së bashku


Shkarkoni studimin e rastit për “Forever Rose”


KEMI PARË NJË KURSIM TË RËNDËSISHËM TË KOSTOVE NË KRAHASIM ME TONERIN E LASERIT QË KEMI PËRDORUR MË PARË, DUKE REDUKTUAR KOSTOT ME GJASHTËDHJETË DERI NË SHTATËDHJETË PËRQIND.

Asim Hussain, drejtues tregtar ndërkombëtar, Forever Rose
Forever Rose

“Forever Rose” e ka filluar udhëtimin në 1999 në Londër, duke ofruar trëndafila gjatë gjithë kohës për pallatet mbretërore në Mbretërinë e Bashkuar dhe një Belgjikë. Me seli në Dubai, “Forever Rose” është tanimë një koncept i plotë butiku dhuratash luksoze, me trëndafila jetëgjatë, çokollata cilësore dhe parfume e Ouds të përzgjedhura posaçërisht.

Significant challenges

Sfida të rëndësishme

Ekspansioni botëror bëri që “Forever Rose” të punësonte mbi 500 persona. Me shumicën e këtyre detyrave administrative me punë të rregullt, detyrimet ditore të printimit po rezultonin të konsiderueshme.

Sistemit ekzistues të printimit me laser i mbaronin shpesh fishekët e tonerit, çka do të thoshte porositje të vazhdueshme dhe një presion më të madh për kostot. Balancimi i nevojës për prodhim të qëndrueshëm të lartë, me uljen njëherësh të kostove të printimit ishin problemet që duhet të merrnin zgjidhje nga pronari, Ebraheem Al Samadi.

Zgjidhja e “Canon”

Ebraheem mendoi se ishte e rëndësishme të radhitet përkrah një kompanie që mund t’i përshtatet markës prestigjioze që ia ka kultivuar me “Forever Rose”. Duke zgjedhur “Canon” dhe një printer “MegaTank”, ai pati mundësi të arrinte të gjithë objektivat e tij njëherësh.

“KUR ERDHI PUNA PËR TË ZHVILLUAR NJË PROCES TË SOFISTIKUAR DHE TË BUKUR PRINTIMI, VENDOSËM TË ZGJEDHIM “CANON” PASI MENDUAM SE NUK KA OPSIONE TË TJERA PËR TË NA DHËNË CILËSINË MË TË MIRË TË MUNDSHME.”

Thotë Ebraheem Al Samadi.

Significant challenges

“MegaTanks” i lejon “Forever Rose” që printojë me qëndrueshmëri volume shumë më të mëdha pa u shqetësuar shumë për mbarimin e bojës apo përshkallëzimin e kostove. Depozitat e integruara dhe ballore të bojës e lehtësojnë vrojtimin e niveleve të bojës. Dhe falë dizajnit të përmirësuar të shishes, rimbushjet janë të thjeshta e të lehta kur është koha për diçka të tillë. Në disa pika, “MegaTanks” nuk kanë pasur mundësi për rimbushje për mbi 6 muaj. Kjo nuk është dhe aq për t’u çuditur, nëse merrni parasysh se një komplet i vetëm prej 3 shishesh të zeza të rendimentit të lartë mund të printojnë deri në 180 00 faqe.

Canon solution


Ne printojmë çdo ditë – fatura, dokumente tregtare, kontrata – dhe printimi në volum të lartë me çmim të arsyeshëm ishte një nga pikat kyçe në zgjedhjen e printerit “Canon MegaTank”.

Boja me pigment të zi është ideale për printimin e dokumenteve të përditshme me kosto të ulët, ndërsa bojërat e cilësisë së lartë me bazë ngjyruesish mundësojnë foto të bukura, të lëmuara, natyrale – diçka që “Forever Rose” dhe e ka shfrytëzuar. Kur dhuron një trëndafil jetëgjatë, klientët tani mund të zgjedhin të përfshijnë një foto personale - të printuar më së miri në printerin “Canon MegaTank” – për të krijuar një marrëdhënie më të fortë, më emocionale me marrësin e synuar.

Printeri “Canon MegaTank” përshtatet me mënyrën se si punon “Forever Rose” dhe jo anasjelltas. Një pjesë e madhe e kësaj është aplikacioni “Canon PRINT”, i cili e bën më së të thjeshtë printimin në distancë. Personeli mund ta bashkërendojë celularin për të printuar drejtpërdrejt në pajisje pa qenë para kompjuterit.

Krah për krah

Ebraheem ka besim në të ardhmen me plane të forta që e shohin “Forever Rose” të ndajë më shumë momente të lumtura në arenën ndërkombëtare.

“Kam krenarinë të them se ‘Canon’ do të na ndodhet në krah në udhëtimin tonë, duke arritur një butik të madh në çdo qytet të madh të botës,” - pohon Ebraheem.

Pa dyshim, printeri “Canon PIXMA G” do të jetë një lojtar kyç në këtë dekadë.

Studimet e rasteve të përafërta