ABC- Hero1

Akademia Francis Combe fillon një udhëtim me Canon për komercializimin e departamentit të brendshëm të printimit

DWF-logo.jpg

Duke ecur në sallat plot njerëz të Messe Düsseldorf gjatë drupa 2012, Chris Turton - menaxheri i elektronikës në akademinë Francis Combe në Mbretërinë e Bashkuar - kishte një qëllim të qarë: të gjente një partner që mund të ndihmonte në komercializimin e departamentit të reprografikës.

Rezultatet

Rritja e vëllimeve - prodhimi i 70% të printimeve monokrom të akademisë

Rritja e vëllimeve - prodhimi i 70% të printimeve monokrom të akademisë

Prodhimi i detyrave të reja me cilësi të lartë në zyrat tona

Prodhimi i detyrave të reja me cilësi të lartë në zyrat tona

Ulja e kostove të shpërdorimeve - ulje me 7% në konsumin e letrës dhe tarifave për faqe letre

Ulja e kostove të shpërdorimeve - ulje me 7% në konsumin e letrës dhe tarifave për faqe letre

Kursimi i 7000 £ në vit nga printimi në zyrat tona Plane të mëtejshme për të ulur kostot e nënkontraktimeve me 12 000 £ dhe për të futur printimin me ngjyra dhe proceset e përparuara të përfundimit të punës në vitin 2016 për të rritur ofertat e jashtme

Kursimi i 7000 £ në vit nga printimi në zyrat tona
Plane të mëtejshme për të ulur kostot e nënkontraktimeve me 12 000 £ dhe për të futur printimin me ngjyra dhe proceset e përparuara të përfundimit të punës në vitin 2016 për të rritur ofertat e jashtme

francis-combe-objective

Objektiv

Përmirësimi i mjedisit të printimit në kompani duke ofruar një gamë më të gjerë produktesh, duke funksionuar me një efikasitet më të lartë në kosto dhe në kohë për rritjen e fitimeve.

Sfidat

Zhvillimi i departamentit të prodhimit të printimit është penguar nga një fluks pune i vjetër prodhimi.

francis-combe-595wide

Metoda

• Në vitin 1995, një investim fillestar në pajisjet e printimit për zyra u krye nga Francis Combe.

• Ky partneritet u zhvillua më tej pasi Francis Combe u shndërrua në një akademi në vitin 2009 dhe ajo iu drejtua Canon për konsulencë të vlefshme për biznesin mbi mënyrën si të centralizonte dhe të përmirësonte fluksin e saj të punës në printime. Përveç një investimi në harduerë dhe softuerë, ky klient u përfshi në modulet e Programit bazë të ndërtimit të biznesit (EBBP) si dhe në organizimet e Canon.

• Në vitin 2014, Francis Combe kishte një përshtypje mjaft të mirë nga progresi i arritur dhe nga teknologjia dhe shërbimet e konsulencës së Canon dhe investime të tjera u bënë në teknologjinë VarioPrint. Francis Combe po planifikon po ashtu të shtojë teknologjinë e printimit me ngjyra si dhe procese të tjera të përfundimit në të ardhmen.