Printimi dixhital

Investimi i trefishtë
sjell sukses

Woman looks at photo prints from a display on top of high speed inkjet press

Dizajnerë të ndryshëm në printimet komerciale

Solent Design Studio është një ofrues i shërbimit të printimit komercial si një shërbim i plotë. Kompania e drejtuar nga familjarë prodhon një spektër të gjerë të produkteve të printuara, duke përfshirë kancelari për biznesin, fletëpalosje, manuale, kalendarë dhe libra për klientët në jug të Anglisë.

Two men stand back to back in front of Solent warehouse

Investimi dixhital përsëri në fokus

Solent Design Studio ka përfshirë printimet dixhitale me vëllime të vogla, por ata e dinin se paketa e tyre dixhitale nuk ishte aktuale. Kompania kishte nevojë ta zgjeronte spektrin e punëve të saj me vëllime të vogla, t'i transferonte punët nga litografike në dixhitale dhe të zgjeronte portofolin e aktiviteteve të saj me nënshtresa, formate të reja dhe shtresa fundore mat.

Pas një diskutimi me konsulentët e Canon dhe një vizite në sallën e prezantimit të produkteve, Solent Design Studio investoi në dy makina tipografike dixhitale me ngjyra - Canon imagePRESS C10000VP me 100 faqe/min dhe një imagePRESS C750 - si dhe një VarioPrint 6160 për punë në monokrom.

Man examines pages of photo prints from commercial printer

Revolucioni dixhital me printime fotografike me cilësi të lartë

Me një rritje të qëndrueshme, biznesi dixhital tani sjell deri në gjysmën e të ardhurave të kompanisë.

Përmirësimi i jashtëzakonshëm në cilësinë dixhitale do të thotë se Solent Design Studio ka arritur të migrojë një pjesë të konsiderueshme të punëve litografike në prodhimin dixhital - edhe punë që kërkojnë ngjyra të plota të thella, ngjyra dhe nuanca speciale. Kjo do të thotë se Studioja tani mund të marrë punë të reja me vëllime të vogla, të cilat më parë do të ishin të parealizueshme për shkak të nivelit të ulët të vëllimit në makinën litografike dhe cilësisë së ulët të sistemit të mëparshëm të printerëve dixhitalë.

Man crouches with hand on top of tall stack of matt finish printed pages


E GJITHË EKSPERIENCA ME CANON NGA MOMENTI QË HYMË BRENDA ISHTE ABSOLUTISHT FRYMËZUESE.

Martin Reynolds,
Drejtori Menaxhues i Solent Design Studio

Aftësi të reja dhe më shumë

Cilësia mahnitëse e prodhimit dhe opsionet e zgjeruara të medias nga makinat tipografike dixhitale të Canon po hap dyer të reja për Solent Design Studio.

Biznesi i printimit është zgjeruar tashmë në librat e formatit horizontal A4, falë opsionit të printimit të banerëve në dy anë në imagePRESS C750. Përveç kësaj, 90% e punëve të kartëvizitave tani printohen në mënyrë dixhitale në imagePRESS C10000VP - ku mund të përputhen me saktësi ngjyrat Pantone dhe të menaxhohen paketime me vëllime jashtëzakonisht të vogla.

Me rritjen e qëndrueshme të numrit të klientëve, Solent Design Studio mund të dallohet nga të tjerët duke ofruar një cilësi më të mirë prodhimi dhe një gamë më të gjerë të produkteve.KUR U TREGOJMË KLIENTËVE SE ÇFARË MUND TË PRODHOJMË TANI ME TEKNOLOGJINË DIXHITALE, ATA BEFASOHEN.

Zbuloni se si shërbimet tona të Printimit dixhital mund ta zhvillojnë biznesin tuaj

Flisni me ekipin tonë