Njohuritë

Studime rastesh

Digital printing unlocks potential

Printimi dixhital çliron potencialet

Investimi në pajisjet e reja tipografike dixhitale e drejton Solent Design Studio drejt një bote të re krijimtarie

Colourful print opportunities with inkjet

Investimi hap dyer të reja

Printimi i librave me prodhimin e përzier, efikas dhe i besueshëm, krijon mundësi të reja për Digiforce

Keeping up with growing demand

Përmbushni kërkesat në rritje

AddComm Group e shndërroi printimin me vëllime të vogla në një sukses afatgjatë me zgjidhjen inkjet me efektivitet në kosto

P2P Automation boosts scalability

Automatizimi me P2P rrit shkallëzimin

KEW Electrical transformon procesin e llogarive të pagueshme me procese të automatizuara

Pushing the boundaries of transactional document printing

Shtyrja e kufijve për printimin e dokumenteve të transaksioneve

Kompania e menaxhimit të informacioneve Star Storage rriti produktivitetin duke zëvendësuar 10 printerë dixhitalë me letër të prerë me vetëm pesë presa shtypi Canon

 A step ahead of the competition

Një hap përpara konkurrentëve

Printimi i personalizuar i automatizuar e ndihmon kompaninë Signature Gifts të përmbushë kërkesat me efikasitet në kosto

Printing smarter boosts workload by 20%

Printimi më inteligjent rrit ngarkesën e punës me 20%

Ofruesi i shërbimit të printimit tregtar Impressa shikon rezultate të pabesueshme pas zhvillimit të aftësisë së printimit me zgjidhjen e printimit dixhital të Canon

Shikoni se si zgjidhjet e biznesit të Canon mund të maksimizojnë aftësitë e biznesit tuaj

Flisni me ekipin tonë