Pajisjet dhe printerët e pajtueshëm

Për informacion në lidhje me konfigurimin, funksionimin dhe zgjidhjen e problemeve, vizitoni manualin tonë në internet.

Të përgjithshme

Sistemet e mbështetura operative

iOS 11.0 e lart
iPadOS 13.1 e lart

Terminalet e pajtueshme

iPad mini, gjenerata 2/3/4
iPhone 5s/6/6 Plus/6s/6s Plus/7/7 Plus/SE/SE (Gen2) /8/8 Plus/X/XS/XS Max/XR/11/11 Pro/11 Pro Max
iPad gjenerata e 2të/3të/4rt
iPad Air, iPad Air2
iPad Pro (12,9 inç / 9,7 inç)
iPad mini (gjenerata e 1-rë/2-të, iPad mini3, iPad mini4)
AndroidTM 5.0 e lart (mbështetje për BLE AndroidTM 5.1 e lart)

iSkanimi

i-SENSYS/imageRUNNER
imageRUNNER ADVANCE

Formati i skedarit

i-SENSYS/imageRUNNER:
JPEG, PDF

imageRUNNER ADVANCE:
JPEG, TIFF, OOXML (pptx/docx)
XPS, PDF (kompakt/OCR/enkriptim)

Madhësia e skanimit

i-SENSYS/imageRUNNER:
A3, A4, LGL, LTR

imageRUNNER ADVANCE: Auto, A3, A4, A4R, B4, A5, A5R, B5, B5R
11x17, LGL, LTR, LTRR, STMT, STMTR

Modaliteti i ngjyrave

i-SENSYS/imageRUNNER:
Ngjyra, gradacion grije

imageRUNNER ADVANCE:
Auto (Ngjyra/Gri), Auto (Ngjyra/B&Z)
Ngjyra, gradacion grije, bardhezi

Rezolucioni

i-SENSYS/imageRUNNER: Deri në 300 dpi
imageRUNNER ADVANCE: Deri në 600 dpi

Shërbimi i hapësirës ruajtëse në renë kompjuterike

Google Drive, Dropbox, iCloud/iCloud Drive

Printimi në iOS

-

Lloji i të dhënave të printueshme

Foto, imazh (JPEG, GIF, BMP, PNG, TIFF), PDF, skedarë të Microsoft Office (doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx), iWork (Pages, Numbers, Keynote), faqe interneti, tekst, tekst i formatuar

Madhësia e letrës

A3, A4, B4, A5, B5, A6, LGL, LGR, LTR

Modaliteti i ngjyrave

Ngjyra, bardhezi, auto

Orientimi

Portret, peizazh

Faqosja

1in1, 2in1

Printim i dyanësh

Po

Printim i sigurt

Po

Përfundimi

Po

Printimi në Android

-

Lloji i të dhënave të printueshme

Foto, imazh (JPEG, GIF, BMP, PNG, TIFF), PDF, skedarë të Microsoft Office (doc, docx, xls, xlsx, ppt, pptx), iWork (Pages, Numbers, Keynote), faqe interneti, tekst, tekst i formatuar

Madhësia e letrës

A3, A4, B4, A5, B5, A6, LGL, LGR, LTR

Modaliteti i ngjyrave

Ngjyra, bardhezi, auto

Orientimi

Portret, peizazh

Faqosja

1in1, 2in1

Printim i dyanësh

Po

Printim i sigurt

Po

Përfundimi

Po

Konfigurimet e disponueshme mund të ndryshojnë, në varësi të modeleve përkatëse.

Produktet të pajtueshme

Canon PRINT Business është një aplikacion falas që ju mundëson printimin e fotove dhe të dokumenteve, leximin të dhënave të skanuara, ngarkimin në shërbimet ruajtëse në renë kompjuterike etj. në një pajisje shumëfunksionale me laser ose printer me laser nga Canon nga pajisjet portative.

i-SENSYS & i-SENSYS X

Printerë me një funksion të vetëm


Ngjyra
 
i-SENSYS X
i-SENSYS X C1127P
 
Seria i-SENSYS
LBP852Cx, LBP712Cx, LBP710Cx, LBP664Cx, LBP663Cdw, LBP654Cx, LBP653Cdw, LBP623Cdw, LBP621Cw, LBP613Cdw, LBP611Cn, LBP7780Cx, LBP7750Cdn, LBP7680Cx, LBP7660Cdn, LBP7110Cw, LBP7100Cn, 
LBP5975, LBP5970, Laser Shot LBP5360
 
Bardhë e Zi
 
i-SENSYS X
i-SENSYS X 1643P, 1238P, 1238Pr
 
Seria i-SENSYS
LBP352x, LBP351x, LBP325x, LBP312x, LBP162dw, LBP151dw, LBP228x, LBP226dw, LBP223dw, LBP215x, LBP214dw, LBP212dw, LBP253x, LBP252dw, LBP251dw, LBP6780x, LBP6750dn, LBP6680x, LBP6670dn, LBP6650dn, LBP6230dw, LBP6030w LBP3460, LBP3370, LBP3360

Printerë gjithçka-në-një


Ngjyra

i-SENSYS X
i-SENSYS X C1127iF, C1127i

Seria i-SENSYS
MF832Cdw, MF746Cx, MF744Cdw, MF742Cdw, MF735Cx, MF734Cdw, MF732Cdw, MF645Cx, MF643Cdw, MF641Cw, MF635Cx, MF633Cdw, MF631Cn, MF729Cx, MF728Cdw, MF724Cdw, MF628Cw, MF623Cn, MF9280Cdn, MF9220Cdn, MF8580Cdw, MF8550Cdn, MF8540Cdn, MF8380Cdw, MF8360Cdn, MF8340Cdn, MF8280Cw, MF8230Cn, MF8080Cw, MF8040Cn

Bardhë e Zi

i-SENSYS X
i-SENSYS X 1238iF, 1238i

Seria i-SENSYS
MF543x, MF542x, MF525x, MF522x, MF515x, MF512x, MF449x, MF446x, MF445dw, MF443dw, MF429x, MF428x, MF426dw, MF421dw, MF419x, MF418x, MF416dw, MF411dw, MF269dw, MF267dw, MF264dw, MF113w, MF249dw, MF247dw, MF244dw, MF237w, MF232w, MF229dw, MF226dn, MF217w, MF216n, MF212w, MF6680dn, MF6180dw, MF6140dn, MF5980dw, MF5940dn, MF4890dw, MF4870dn, MF4780w, MF4580dn, MF4570dn
FAX-L3000, FAX-L3000IP

imageRUNNER ADVANCE

Ngjyra

C5870i, C5860i, C5850i, C5840i, C7780i, C7770i, C7765i, C5760i, C5750i, C5740i, C5735i, C3835i, C3730i, C3725i, C3720i, C477iZ, C477i, C357i, C257i, C357P, C7580i, C7570i, C7565i, C7280i, C7270i, C7260i, C7065i, C7055i, C5560i, C5550i, C5540i, C5535i, C5535, C5255i, C5255, C5250i, C5250, C5240i, C5235i, C5051i, C5051i EQ80, C5051i D EQ80, C5051, C5045i, C5045, C5035i, C5035i EQ80, C5035, C5030i, C5030, C3530i, C3525i, C3520i, C3330i, C3325i, C3320i, C3320, C2230i, C2225i, C2220L, C2220i, C2030L, C2030i, C2025i, C2020L, C2020i, C355iFC, C355i, C355P, C255i, C351iF, C350i, C350P, C250i
C9280 PRO, C9070 PRO, C9060 PRO

Bardhë e Zi

8705 PRO, 8795 PRO, 8786 PRO, 8705P PRO, 8795P PRO, 8786P PRO, 6870i, 6860i, 6780i, 6765i, 6755i, 6755i PRT, 6000i, 4751i, 4745i, 4735i, 4725i, 717iZ, 717i, 617iZ, 617i, 527iZ, 527i
8595, 8585, 8505, 6575i, 6565i, 6555i, 6275i, 6265i, 6255i, 6075i, 6075, 6065i, 6065, 6055i, 6055, 4525i, 4535i, 4545i, 4551i, 4225i, 4235i, 4245i, 4251i, 4051i, 4045i, 4045i EQ80, 4035i, 4025i, 4025i EQ80, 400i, 500i
8205 PRO, 8295 PRO, 8285 PRO, 8105 PRO, 8095 PRO, 8085 PRO, 8105, 8095, 8085

imageRUNNER

Ngjyra

C1533iF, C1538iF, C3125i, C5185i, C5180i, C4580i, C4080i, C3580i, C3580, C3580Ne, C3380i, C3380, C3380Ne, C3380e, C3080i, C3080, C2880i, C2880, C2380i, C3025i, C3025, C1335iF, C1335iFC, C1325iF, C1225iF, C1225, C1028i, C1028iF, C1021i, C1021iF, 6880Ci, 6880C, 6870Ci, 6870C, 5880Ci, 5880C, 5870Ci, 3180Ci, 3180C, 3170Ci, 3170C, 2570Ci, 2570C, CLC5151, CLC4040

Bardhë e Zi

2645i, 2630i, 2625i, 2425i, 2425, 1643iF, 1643i
9070, 8070, 7105, 7095P, 7095, 7086, 6570, 6570Ne, 5570, 5075N, 5075, 5065N, 5065, 5065Ne, 5055N, 5055, 4570, 4570Ne, 4570e, 3570, 3530, 3245P, 3245N, 3245, 3245e, 3245Ne, 3235N, 3235, 3225N, 3225, 3225e, 3225Ne, 3045N, 3045, 3045Ne, 3035N, 3035, 3025N, 3025, 3025Ne, 2870Ne, 2870, 2545, 2545i, 2535, 2535i, 2530, 2530i, 2525, 2525i, 2520, 2520i, 2422, 2420, 2320, 2318, 2318L, 2270, 2230, 2202N, 2204N, 2204F, 2030, 2030i, 2025, 2025i, 2022, 2022i, 2020, 2020i, 2018, 2018i, 2016, 2016i, 1435iF, 1435i, 1435, 1435P, 1750i, 1740i, 1730i, 1133, 1133A, 1133iF, 1024A, 1024F, 1024i, 1024iF, 1022A, 1022F, 1022i, 1022iF, 1020, 1018, 105+, 85+s

imagePRESS

Ngjyra

C165, C170, C910, C810, C710
C850, C800, C750, C700, C600i, C650

Manuali në internet

Për informacion në lidhje me konfigurimin, funksionimin dhe zgjidhjen e problemeve për aplikacionin tuaj, vizitoni

Manuali në internet

Shkarkoni përmbajtjen

Shkarkoni aplikacionin Canon PRINT Business falas nga dyqani Apple App ose dyqani Google Play.