Kompakt Dixhital

Canon PowerShot ZOOM (e zezë) me firmuer të përmirësuar Specifikimet

Mjedisi i përdorimit
Temperatura: 0˚C - 40˚C
Lagështia: 10 - 90 %
Dimensionet (Gj x Th x L)
33.4 mm x 50.8 mm x 103.2 mm
Pesha
Afro 145 g
Canon Camera

Specifikimet

 • Notification Image

  ISO e lartë5

  Shkrepni dhe shikoni edhe në ndriçim shumë të ulët

 • Notification Image

  Vulë date dhe ore

  Regjistroni evidenca me datën dhe orën të shënuar përsipër3

 • Notification Image

  Zmadhim 3-nivelësh

  Ndërroni shpejt mes gjatësive fokale 100mm, 400mm, 800mm1

 • Notification Image

  Sensor 12-megapikselësh

  Shkrepni imazhe të detajuara fotografike

 • Notification Image

  Video në Full HD

  Filmoni në cilësi të lartë me 30p/25p/24p

 • Notification Image

  USB-C

  Për karikim të shpejtë e praktik2

 • Notification Image

  EVF

  Shikoni, shkrepni dhe ndryshojini cilësimet përmes një inkuadruesi të shndritshëm elektronik 2.36MP

 • Notification Image

  Fotostabilizim optik me 4 akse

  Shkrepni e shikoni në përdorim dore me më pak lodhje

 • Notification Image

  Kontrolli nga larg

  Komandoni përmes aplikacionit Canon Camera Connect për shkrepje të fshehtë

 • Notification Image

  Shkrepje të shpejta të vazhdueshme

  Shkrepni aksionin deri në 10 fps

Specifikimet në detaje

Sensor imazhi

 • Madhësia efikase e sensorit
  CMOS 1/3-inçësh
 • Pikselët Efektive
  Maks. afro 12.1 megapikselë

Përpunues imazhi

 • Tipi
  DIGIC 8

Unaza e kontrollit

 • Gjatësia vatrore
  100/400 mm (format 35mm)
 • Zmadhimi
  Zmadhim digjital: x2 (ekuivalent 800 mm)
 • Hapja maksimale e diafragmës
  W: f/5.6, T: f/6.3 1
 • Ndërtimi
  11 elemente në 8 grupe
 • Stabilizim Imazhi
  Po2
 • Fushëpamja reale (foto)
  24.5° / 6.2° / 3.1° (në 100/400/800 mm)
 • Fushëpamja reale (film)
  22.6° / 5.7° / 2.8° (në 100/400/800 mm)
 • Fushëpamja e dukshme (foto)
  28.6° (në 100/400/800 mm)
 • Fushëpamja e dukshme (film)
  26.4° (në 100/400/800 mm)
 • Fushëpamja 1000m (foto)
  434m / 108m / 54m (në 100/400/800 mm)
 • Fushëpamja 1000m (film)
  400 m / 100 m / 49m (në 100/400/800 mm)

FOKUSIMI

 • Tipi
  Pikasje kontrasti (mbulim afro 100%)
 • Funksioni i vetëfokusimit (foto)
  AF me një shkrepje
 • Funksioni i vetëfokusimit (filmim)
  Servo AF për filma
 • Sistemi AF / Pikët
  AF me një shkrepje
  Servo AF për filma
 • Distanca më e Vogël e Fokusimit
  W: 1m / T: 4.5m

Kontroll i Ekspozimit

 • Kompensimi i Ekspozimit
  ±3 nivele në rritje 1/3-nivelëshe
 • Ndjeshmëria ISO

  Indeksi i ekspozimit të rekomanduar

  AUTO (fikse 100 – 12800)

Shkrehësi

 • Shpejtësia
  AUTO (1/8000 - 1/30)3

Balancimi i të bardhës

 • Tipi
  AUTO

optik

 • Tipi
  OLED 0.39-inçësh EVF
 • Numri i pikave
  2,36 milion pika
 • Mbulesa (Vertikale/Horizontale)
  Afro 100%4
 • Zmadhimi
  1.2x / 4.8x / 9.6x (në 100/400/800 mm)
 • Pika e syrit
  Afro 22 mm
 • Korrigjim i Dioptrisë
  Afro -3 në +1 m-1 (dpt)
 • Shpejtësia e freskimit
  59,94 fps

Monitori LCD

 • Tipi
  Vetëm inkuadruesi

Shkrepja

 • Modalitetet
  AUTO5
 • Regjistrimi i vazhdueshëm
  Zmadhimi afro 10 fps6
 • Kohëmatës intervali
  Jo

Llojet e Skedave

 • Lloj imazhi i palëvizshëm
  JPEG
 • Lloji i Filmit
  MP4

Piksela regjistrimi / Kompresion

 • Madhësia e Imazhit
  4000 x 3000 (4:3)7
 • Madhësia e Filmit
  1920 x 1080
 • Gjatësia e Filmit
  29.97/23.98 fps (NTSC), 25.00 fps (PAL)8
 • Mikrofon
  Stereo
 • Altoparlanti
  Jo

Veçori të tjera

 • Gjuhët e Menysë
  31 gjuhë

Lidhshmëria

 • Lidhje me kabllo
  USB Type-C9
 • Lidhshmëri Wireless
  Wi-Fi, IEEE802.11b/g/n, 2.4GHz10
 • Tjetër
  Bluetooth (BLE, V4.2)

Memoria

 • Tipi
  microSD / microSDHC / microSDXC

Softueri

 • Tjetër
  Pajtohet me Camera Connect

Energjia

 • Bateri
  Bateri e integruar e karikueshme me jone litiumi
 • Jeta e Baterisë
  Koha e shikimit: afro 70 min
  Numri i pozave të mundshme: afro 150
  Koha e filmimit: afro 60 min
 • Furnizimi me energji dhe ngarkuesit e baterisë
  Mund të karikohet/ushqehet me USB Type-C11
 • Koha e shikimit
  Afro 70 min.
 • Numri i pozave të mundshme
  Afro 150
 • Koha e filmimit
  Afro 60 min.

Aksesorët

 • Tjetër
  Rrip dore, kabllo ndërfaqeje dhe manual udhëzimesh

Speficikimet fizike

 • Mjedisi i përdorimit
  Temperatura: 0˚C - 40˚C
  Lagështia: 10 - 90 %
 • Rezistenca ndaj ujit/pluhurit
  Jo
 • Dimensionet (Gj x Th x L)
  33.4 mm x 50.8 mm x 103.2 mm
 • Pesha
  Afro 145 g12
 1. Aperturë fikse
 2. Pajisur me kontroll fotostabilizimi optik për të përmirësuar aftësitë në shkrepje e filmime, dhe pamjen kur përdoret EVF. (matja standarde CIPA nuk është e mundur)
 3. Diafragmë elektronike; gjatë filmimit kamera përdor shpejtësi shkrehjeje mes 1/4000 - 1/30 sekondë
 4. Në vijën e syrit afro 22 mm
 5. Vija AE e ngjashme me modalitetin e sporteve
 6. AF fikse me One-Shot AF
 7. Ofrohet funksioni i vulës së datës dhe orës
 8. Koha maksimale e regjistrimit është 29 min 59 sek për rast. Gjatë lidhjes me Wi-Fi mund të kryhen filmime.
 9. Mbështet USB-PD
 10. Mund të kryhen foto dhe filmime gjatë lidhjes me Wi-Fi.
 11. Karikimi gjatë përdorimit të kamerës mund të kryhet vetëm me pajisje të pajtueshme me 18W (9V / 2A) e lart. Kur shkrepni video ose foto korrenti i kalon vetëm kamerës pa karikuar baterinë e brendshme. Koha e karikimit me Canon PD-E1 është afro 1 orë 50 min.
 12. Përfshin baterinë e integruar dhe kartën e memories (sipas direktivave të CIPA).