PRODUKTET

Kamerat PTZ

Me kontrollin e thjeshtë ju mund të monitoroni hapësirat e shtrira dhe të ndiqni subjektet me lehtësi me aftësitë Panoramim Anim Zmadhim të kamerave tona.

MËSONI MË SHUMË

PTZ camera

Kontrollin e thjeshtë

Të lehta për t'u montuar dhe me një pamje me fushë të gjerë, këto modele janë ideale për aplikime si kontroll trafiku, survejim qyteti dhe tregje të jashtme.

Fushëpamje e gjerë

Aty ku kërkohet survejim i sipërfaqeve të mëdha, aftësitë Panoramim, Anim dhe Zmadhim i këtyre modeleve hyjnë në punë. Sipërfaqet shumë të mëdha mund të survejohen shpejt - manualisht ose automatikisht - dhe subjektet mund të ndiqen dhe monitorohen me lehtësi. Kur kontrollohet kontroll i mëtejshëm, funksioni i zmadhimit të fuqishëm mundëson afrime të detajuara, me cilësi të lartë, edhe në situata ndriçimi të ulët.

Kasa dhe aksesorë opsionalë

Instalimi fleksibël është i garantuar pasi kamerat tona PTZ mund të marrin energji nga korrenti ose përmes lidhjes Ethernet. Mundësitë e kasave të kamerave, për shembull në tym ose pastër, sigurojnë fleksibilitet instalimi për një sërë ambientesh të ndryshme - nga parkinget e makinave deri në ambientet e koncerteve.

Internal view of shopping centre

Dëshironi të dini më shumë rreth kamerat PTZ?

Kontaktoni me ekipin e kamerave të rrjetit

FLISNI ME EKIPIN TONË

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË