PRODUKTET

Kamerat drejtkëndëshe

Të ndërtuara për t'iu përshtatur një sërë aplikimesh sigurie, kamerat tona Box kanë kënde shikimi të gjera dhe janë të përshtatshme për përdorim brenda dhe jashtë.

MËSONI MË SHUMË

Box camera

Funksione inteligjente

Të pajisura me zmadhim optik dhe dixhital, rezolucion të Plotë HD, Funksione Inteligjente dhe Kontroll i Hijes Smart, kjo gamë e fuqishme përfshin madje një kamera ultra kompakte për vendet ku fshehtësia është e rëndësishme.

Pamje me kënd të gjerë

Pamjet me kënd të gjerë deri në 112 gradë ju lejojnë të monitoroni sipërfaqe të mëdha vetëm me një kamera. Kjo do të thotë që rrjetet e survejimit mund të krijohen me më pak kamera, duke i mbajtur kostot të ulëta. Edhe me këndet e shikimit më të gjera, cilësia e imazhit mbetet mahnitëse, me lenten optike korrigjuese të Canon e cila pakëson efektet e "syrit të peshkut".

Instalim dhe përdorim i thjeshtë

Këto kamera janë bërë për instalim të shpejtë dhe të thjeshtë, pa nevojë për konfigurime para instalimit. Një gamë aksesorë për jashtë mundëson fleksiblitet konfigurimi me mundësitë e montimit në mur, tavan ose pole. Kur është në përdorim, një Sistem Elektronik i Fokusimit të Pasmë me kamerat tona VB-H dhe VB-M Box ruan fokusin gjatë zmadhimit.

Internal view of shopping centre

Dëshironi të dini më shumë rreth kamerat drejtkëndëshe?

Kontaktoni me ekipin e kamerave të rrjetit

FLISNI ME EKIPIN TONË

Nuk jeni të sigurt se cilat produkte ju duhen për biznesin tuaj?

FLISNI ME EKIPIN TONË