Skyline Network Security Cameras

Kamerat e rrjetit

Kur monitorimi ka vërtet rëndësi, gama e kamerave të rrjetit të Canon ofron një zgjidhje për ju.  Kompakte, por përsëri me rendiment të lartë, ato sigurojnë një cilësi të jashtëzakonshme të imazhit, edhe në dritë të dobët, ku rreziqet e sigurisë janë më të mëdha.

Kini parasysh se kompania Axis Communications e Canon Group është përgjegjësi tani për shitjet dhe mbështetjen për kamerat e rrjetit të Canon.

Pikat e forta të teknologjisë së Canon
Kamerat e rrjetit të Canon ofrojnë një paketë të plotë të aftësive: rregullimin e imazhit në kohë reale, transmetimet e shumëfishta dhe analiza të sofistikuara të videove për të përpunuar, monitoruar dhe shënuar me kujdes shkeljet e mundshme të sigurisë që përkthehen në prova të forta.
Network camera on wall
Modern building at night
Imazhe në të gjitha kushtet e ndriçimit
Duke përfshirë një gamë të gjerë të teknologjive optike dhe të përpunimit të imazhit, kamerat e sigurisë në rrjet të Canon sigurojnë imazhe të përsosura dhe të detajuara në të gjitha kushtet e ndriçimit.
Minimizimi i kostove të projekteve
Aftësitë e këndit të gjerë të shikimit dhe të zbulimit paraprak të alarmeve të ndërthurura me mbrojtjen e lartë ndaj motit dhe goditjeve ofrojnë një mori aftësish të vlefshme të sigurisë për uljen e kostove të projekteve.
inside modern building

Gama e produkteve

Duke shfrytëzuar më shumë se 70 vjet ekspertizë imazhi, gama e gjithëpërfshirëse kamerave të rrjetit Canon mbulojnë çdo kënd. Të pajisura me PTZ, kamerat Dome, Box dhe modelet me rezolucion me HD të Plotë ose 1.3MP, ato sigurojnë një shikim me fushë të gjerë dhe cilësi mahnitëse imazhi - edhe në dritë të ulët.