Printerë të formatit të gjerë

Printerë fotografikë të formatit të gjerë

Printerë fotografikë dhe prerës profesionalë të formatit të madh për artet e bukura dhe fotografi mahnitëse

imagePROGRAF PRO-series large format prints

Ngjyra pa kompromis

Duke filluar nga ngjyra e gjallë e deri tek ajo bardh e zi – seria imagePROGRAF PRO trajton lehtësisht printime të formatit të madh

Zbuloni më shumë

Multi-coloured abstract image

#ÇLIRONIPRINTIMIN

Zbuloni mundësi krejtësisht të reja printimi

Nuk ka qenë asnjëherë një moment kaq emocionues për të çliruar printimin #UNLEASHPRINT në biznesin tuaj

Softueri përkatës

CAD & GIS workflow software

Softuer pune CAD dhe GIS

Optimizoni dhe menaxhoni printimet e formatit të madh duke printuar aplikime CAD dhe GIS, ueb dhe portative

Print shop management software

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

Display Graphics Application Software

Softueri i aplikimit për grafikat prezantuese

Zbuloni një dimension tjetër dhe krijoni printime të pakrahasueshme me reliev me Zgjidhjen e printimit të përparuar me shtresa të

Produktet që kanë lidhje

CAD & GIS plotter

Plotera CAD dhe GIS

Plotera automatikë CAD dhe GIS që integrohen lehtësisht në fluksin tuaj të punës

Signage & Poster printer

Printerë për tabela dhe posterë

Gjithçka që ju nevojitet për të printuar postera, tabela dhe grafika prezantuese cilësore

Proofing printer

Printerët e korrigjimeve

Cilësia e vazhdueshme dhe ngjyrat e sakta që ju nevojiten për punë korrigjimi kërkuese

Speciality & Industrial printers

Printerë specialitetesh dhe industrialë

Ideal për procesin e prodhimeve të printimit jashtë tregut të grafikave prezantuese

Zbuloni cilësinë e pabesueshme të imazhit të printerëve fotografikë të formatit të gjerë

KONTAKTONI ME EKSPERTËT TANË