Canon VarioPRINT 140

varioPRINT 140

Printeri më i mirë monokrom i nivelit mesatar të prodhimit - me qëndrueshmëri të pakrahasueshme, shpejtësi të larta të printimit dhe cilësi të jashtëzakonshme të imazhit.

Kërkoni informacione

Make It – një eksperiencë e re virtuale nga Canon

Një festival printimi nga interneti me një larmi të gjerë përmbajtjesh sipas kërkesës, duke përfshirë referate frymëzuese, demonstrime teknologjish, diskutime tërheqëse dhe mentorim nga ekspertë.

Regjistrohuni tani

Një kohë funksionale e pakrahasueshme dhe saktësi e jashtëzakonshme e imazhit

Si një rikonceptim i printimit të nivelit mesatar të prodhimit, printeri varioPRINT 140 siguron një rendiment mahnitës në çdo drejtim. Me një qëndrueshmëri të nivelit të lartë, cilësinë superiore të imazhit dhe shpejtësitë e jashtëzakonshme të daljes, ky printer monokrom është i krijuar për biznesin.

Shikoni specifikimet e plota

Manuali i përdorimit

Canon VarioPRINT 140 Product features and benefits

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Deri në 143 imazhe në minutë

Vëllimi maksimal i printimit me 2 200 000 imazhe në muaj

Pa emetime ozoni dhe konsum të ulët të energjisë

Kontrolluesi PRISMAsync ofron një funksionim intuitiv

Pesha e medias së mbështetur - 50 deri në 300 g/m2

Opsione elastike të skanimit

Kapaciteti total i letrës me 12 000 fletë A4

Shikoni specifikimet e plota

Canon VarioPRINT 140 Product features and benefits

Çmime

Produktet përkatëse