Canon VarioPRINT 130

Canon varioPRINT 130

Një printer i plotë monokrom i nivelit mesatar të prodhimit, i krijuar për biznesin - me një kohë funksionale të nivelit më të lartë dhe cilësi të shkëlqyer të imazhit

Kërkoni informacione

Qëndrueshmëri pa kompromise dhe cilësi e shkëlqyer e imazhit

Një printer monokrom plot veçori, printeri Canon varioPRINT 130 bën të mundur që përdoruesit punojnë më shpejt dhe me më shumë zgjuarsi falë konstruktit të tij të fortë dhe shpejtësitë efikase të daljes. Cilësia e jashtëzakonshme e imazhit është ndërthurur me përdorimin miqësor ndaj mjedisit.

Shikoni specifikimet e plota

Manuali i përdorimit

Canon varioPRINT 130 Product features and benefits

Shikoni të gjitha veçoritë

Specifikimet

Deri në 133 imazhe në minutë

Vëllimi maksimal i printimit me 2 000 000 imazhe në muaj

Pa emetime ozoni dhe konsum të ulët të energjisë

Kontrolluesi PRISMAsync ofron një funksionim intuitiv

Pesha e medias së mbështetur - 50 deri në 300 g/m2

Opsione elastike të skanimit

Kapaciteti total i letrës me 12 000 faqe A4

Shikoni specifikimet e plota

Canon varioPRINT 130 Product features and benefits

Çmime

Produktet përkatëse