Printerë të formatit të gjerë

Printerë UV me shtrat të sheshtë

Gama produktive e shtratit të sheshtë UV që ofron rezultate cilësore
materiale multimediale solide dhe elastike

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

Multi-coloured abstract image

#ÇLIRONIPRINTIMIN

Zbuloni mundësi krejtësisht të reja printimi

Nuk ka qenë asnjëherë një moment kaq emocionues për të çliruar printimin #UNLEASHPRINT në biznesin tuaj

Softueri përkatës

Desktop computers displaying images

Softuer për fluksin e punës për grafikat prezantuese

Rezultate dhe menaxhim uniform i ngjyrave nga përgatitja e deri te përfundimi i detyrave

Desktop computers displaying print work

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

Display Graphics Application Software

Softueri i aplikimit për grafikat prezantuese

Zbuloni një dimension tjetër dhe krijoni printime të pakrahasueshme me reliev me Zgjidhjen e printimit të përparuar me shtresa të

Produktet përkatëse

Flatbed cutter

Prerësit me shtrat të sheshtë

Idealë për mbarimin e automatizuar të printimeve të shfaqjeve grafike në materiale multimediale solide ose elastike

Signage and poster printer

Printerë për tabela dhe posterë

Gjithçka që ju nevojitet për të printuar postera, tabela dhe grafika prezantuese cilësore

Photography and fine art printer

Printerët e fotografisë dhe arteve të bukura

Idealë për printimin e fotove, arteve dhe aplikimeve të bëra me porosi

CAD and GIS plotter

Plotera CAD dhe GIS

Plotera automatikë CAD dhe GIS që integrohen lehtësisht në fluksin tuaj të punës

Speciality and industry printer

Speciale dhe industriale

Ideal për procesin e prodhimeve të printimit jashtë tregut të grafikave prezantuese

Lini përshtypje të madhe me formatin tonë të madh
Printerë UV me shtrat të sheshtë

NA KONTAKTONI