Speciality and industrial

Specialitete dhe industriale

Pajisje prerëse dhe printerë me shtrat të sheshtë të formatit të madh për aplikime të mrekullueshme industriale dhe të specialiteteve.

Cilësi mbresëlënëse, produktivitet i mrekullueshëm

Gjithçka që ju duhet për procese të jashtëzakonshme printimi të orientuara te prodhimi. Idealë për prodhimin, paketimin dhe shtresat grafike me çelësa me membranë.

KËRKONI INFORMACIONE

Flatbed Printers

Printerët me shtrat të sheshtë

Printerë të qëndrueshëm të formatit të madh UV për grafikë me cilësi të mrekullueshme në materiale multimediale solide dhe elastike.

Shikoni gamën

Flatbed printers
Flatbed cutters

Prerësit me shtrat të sheshtë

Sisteme prerjeje të automatizuara dhe në vazhdimësi që ofrojnë cilësi të jashtëzakonshme në prerje.

Shikoni gamën

Flatbed cutters
Flatbed printer application showcase

Prezantimi i përdorimit të printerit me shtrat të sheshtë

Zbuloni se çfarë materialesh të mrekullueshme mund të printoni me një printer me shtrat të sheshtë Océ Arizona

Zbuloni më shumë

Softueri përkatës

Nxitni produktivitetin dhe përballoni afatet më të vështira me softuerin tonë kryesor në këtë industri.

Produktet alternative

Nuk është ajo që po kërkoni? Ne kemi printerët dhe ploterët e duhur për rritjen e biznesit tuaj, për çdo nevojë që mund të keni.

Related Services

Shërbimet përkatëse

Pavarësisht nga sfidat e biznesit tuaj, ne kemi zgjidhjen dhe shërbimet e duhura për t'ju mbështetur

Shërbimet e biznesit