Canon production printers

Printimi i prodhimit

Shpejtojeni fluksin e punës me opsionet tona të printimit të prodhimit me vëllim të lartë.

Canon digital presses

Presat tipografike dixhitale

Shijoni një cilësi të shkëlqyer të imazhit dhe shpejtësi të optimizuara të printimit me gamën tonë të printerëve dixhitalë të prodhimit.

Shikoni gamën

Canon digital presses
Canon cut sheet printers

Presat tipografike me fletë të prera

Printerë tregtar të qëndrueshëm dhe mjaft efikasë, të përsosur për printimet dhe botimet brenda kompanisë.

Shikoni gamën

Canon cut sheet printers
Canon continuous feed printers

Printerët me furnizim të vazhdueshëm

Me nivelin më të lartë dhe efektivë në kosto, printerët tanë me furnizim janë idealë për një larmi përdorimesh në artet grafike.

Shikoni gamën

Canon continuous feed printers
Canon finishing options

Opsionet e përfundimit

Nga lidhja e librave e deri te shpimi i vrimave, realizoni më shumë me printerin tuaj me opsionet e personalizuara të përfundimit të detyrave.

Shikoni gamën

Canon finishing options
Canon production printer software

Softuerët

Nxitni produktivitetin dhe përballoni afatet më të vështira me softuerin tonë kryesor në këtë industri.

Shikoni gamën

Canon production printer software
Canon photo printing DreamLabo5000

Printimi i fotografive

Shijoni përfitimet e teknologjisë sonë të mirënjohur inkjet dhe siguroni imazhe me cilësi premium në çdo rast.

Shikoni gamën

Canon photo printing

Produktet dhe shërbimet përkatëse

Nuk është ajo që po kërkoni? Eksploroni produktet të lidhura.


Hidhni hapin tjetër

Canon ofron një gamë të plotë printerësh prodhimi dhe softuerë për printim të brendshëm dhe printerë tregtarë.

Pavarësisht nëse jeni në artet grafike, botime, printime transaksionesh ose një departament reprografik të korporatës, me zgjidhjet tona të printimit dhe softuerëve mund t'i realizoni punët më shpejt dhe t'u ofroni klientëve cilësinë që kërkojnë.

KËRKONI INFORMACIONE