PRINTERË PRODHIMI DHE KOMERCIALË

Printimi i fotografive

Forma të reja fitimprurëse për të krijuar artikuj profesionalë fotografikë

Produktet që kanë lidhje

Canon wide format printer

Printerë formati të gjerë

Ideal për dokumente me format të madh, grafikë ekranesh dhe detyra CAD dhe GIS

Canon digital presses

Presat tipografike dixhitale

Zgjidhje printimi me volume të larta, ideale
për ambiente zyre ose komerciale

Canon continuous feed printers

Printerët me furnizim të vazhdueshëm

Zgjidhje të gjithanshme printimi për libra, gazeta, postë direkte dhe të tjera

Zgjidhje cilësore printimi fotografik që çlirojnë mundësi të reja fitimprurëse

NA KONTAKTONI