Printerë të formatit të gjerë

Printerë për tabela dhe posterë

Rezultate mahnitëse dhe produktivitet i fuqishëm për printerë tabelash 24-64” dhe posterësh

Po kërkoni për diçka konkrete? Rafinoni kërkimin
Filtroni sipas

canon-camera

Shtoni avantazhet e provuara të UVgel me modelin tërësisht modular Colorado 1630. Një investim inteligjent, pasi mund të konfiguroni sistemin bazë sipas situatës suaj specifike dhe ta modernizoni në vijim me rritjen e biznesit tuaj. Shpejtësi printimi deri në 111 m2/orë.

Kërkoni informacione

Mësoni më shumë

Multi-coloured abstract image

#ÇLIRONIPRINTIMIN

Zbuloni mundësi krejtësisht të reja printimi

Nuk ka qenë asnjëherë një moment kaq emocionues për të çliruar printimin #UNLEASHPRINT në biznesin tuaj

Softueri përkatës

Display graphics workflow software on desktops

Softuer për fluksin e punës për grafikat prezantuese

Rezultate dhe menaxhim uniform i ngjyrave nga përgatitja e deri te përfundimi i detyrave

Print shop management software on desktops

Softuer për menaxhimin e dyqaneve të printimit

Modernizoni prodhimin e printimeve për printerët e detyrave dhe reprografët

Produktet që kanë lidhje

Photography & fine art printer

Printerët e fotografisë dhe arteve të bukura

Idealë për printimin e fotove, arteve dhe aplikimeve të bëra me porosi

Proofing printer

Printerët e korrigjimeve

Cilësia e vazhdueshme dhe ngjyrat e sakta që ju nevojiten për punë korrigjimi kërkuese

CAD & GIS plotter

Plotera CAD dhe GIS

Plotera automatikë CAD dhe GIS që integrohen lehtësisht në fluksin tuaj të punës

Çlironi potencialin e punës tuaj në printim me printerët tanë për tabela dhe posterë

KONTAKTONI ME EKIPIN TONË